politia din romania
Noutăți: In anul 2009 acest forum a suportat o medie zilnica de 5 atacuri informatice . De 4 ori s-a reusit "spargerea" forumului , dar hackeri implicati au fost depistati la timp si actiunile lor intrerupte.

Autentificare

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

+  Politiadinromania - Forum politia din romania discutii libere despre politie - Security Data Center garanteaza confidentialitatea asupra identitatii membrilor acestui forum
|-+  Criminalistica
| |-+  Ilegalitati
| | |-+  CORUPTIE SI MULTE ILEGALITATI 1 (CAZUL MIHALCEA)
Pagini: [1] 2 3 ... 5
Imprimă
Ajutor Subiect: CORUPTIE SI MULTE ILEGALITATI 1 (CAZUL MIHALCEA)  (Citit de 14627 ori)
Catalina
Hero Member

Vezi Profilul Adresa de email
« : Mai 01, 2008, 01:06:50 »

CORUPȚIA DIN JUSTIȚIE ȘI DIN POLIȚIE DISTRUGE VIEȚI NEVINOVATE .

APEL DISPERAT CĂTRE

Președintele României ,Traian Băsescu
În imediata atenție a Ministerului de Justiție
Parchetului General
Direcției Inspecției Judiciare a Consiliului Superior al Magistraturii
Ministerului Internelor Reformei și Administrației
SoJust
Transparency Internațional
Asociatia pentru Apărarea Drepturilor Omului în România
Mass-Mediei Românești

Subsemnata MIHALCEA CĂTĂLINA ,domiciliată în Petroșani ,Str Aviatorilor , bl 66 , Apart 25, Et , Sc 2 , jud Hunedoara ,cod 3321 vă solicit de urgență ajutorul și de asemeni vă rog să efectuați cercetările necesare aflării adevărului în cauză și să dispuneți măsurile legale care se impun , inclusiv trimiterea în judecată a celor vinovați de falsificarea probelor din dosar și cercetarea abuzivă a fiului meu, Mihalcea Andrei , care au dus la o condamnare nedreaptă învinuindu-l de o faptă pe care nu a săvârșit-o.
Am adus în nenumărate rânduri la cunoștință instituțiilor competente ale statului român coșmarul prin care este nevoită să treacă familia mea timp de 3 ani de zile din cauza avocaților care ne-au tradat interesele și a oamenilor legii care favorizează infractori, MĂSLUIND DOSARE ,dar petițiile și memoriile familiei mele au fost trimise în teritoriu , unde au fost tratate cu mult dezinterez de către autoritățile din acest județ .
Lupta împotriva persoanelor corupte ,implicate în cazul nostru , a făcut ca familia mea să trăiască la limita existenței ,fapt care a agravat stare de sănătate a familiei mele aducând-o în pragul disperării și a neputinței în fața atâtor nedreptăți făcute de către oamenii legii care au cercetat și judecat cazul nostru din 11-12-2004 și până în prezent .
Familia Mihalcea are nevoie urgent ă de ajutor pentru ca adevărul acestui caz să fie scos la lumină și de asemeni familia mea dorește să se adreseze Curții Europene a Drepturilor Omului pentru că i-a fost încalcat dreptul la un proces echitabil .
Dosarul 928/57/2006 se află la Înalta Curte de de Casație și Justiție pentru motivarea sentinței dată în data de 24-10-2007 , care nici până în momentul de față nu a fost redactată .

ADEVĂRUL 100% A CAZULUI MIHALCEA

În seara zilei de 11 decembrie 2004 în jurul orei 20,30-21,00 ,fiul meu Mihalcea Andrei în timp ce se afla în Cartierul Aeroport ,în apropierea locuinței familiei noastre ,fiind însoțit de prietenii săi ,Jerca Maria Andreea și Boacă Dorin a fost atacat de către Argeșeanu Cosmin Valeriu,Geonea Laurențiu Daniel și Geonea Robert Gheorghiță.
Toți trei l-au lovit cu pumnii și cu picioarele fără a avea un motiv , ci doar pentru a se distra ,fiind în stare de ebrietate și pentru a demonstra calitatea lor de baieți cartier. Geonea Laurențiu Daniel aflându-se în momentul de față în penintenciarul Bârcea Mare , pentru unei pedepse de 4 ani si 6 luni pentru infracțiunile de șantaj , incendiere si recuperare de bunuri, iar Argeseanu Valeriu Cosmin ‘’este dat’’în urmărire generală de Poliția Petroșani.
În timp ce fiul meu era lovit, însoțitorii lui au sunat la poliție ,dar nu a venit nimeni. Drept urmare,fiul meu a strigat prietenului său Boacă Dorin să plece să ne anunțe pe noi ,părinții lui ,să venim să-l ajutăm și să sunăm din nou la Poliție.
Martorul Boacă Dorin prin intermediul intefonului de la scara blocului a anunțat pe subsemnații Mihalcea Cătălina și Mihalcea Olavi că fiul nostru, Mihalcea Andrei , are probleme și că este bătut de niște baieți.
În drum spre postul de poliție , care se află la circa 80 m de casa noastră , subsemnata Mihalcea Cătălina și soțul meu Mihalcea Olavi, am luat cu noi o bâtă pentru a ne apăra de cei care îl băteau pe fiul nostru ,în cazul în care am fi fost și noi atacați.
În cartierul în care locuim bătăile și scandalurile sunt frecvente , iar cei care devin victimele infractorilor sunt bătuți cu brutalitate cu bâte , lanțuri , săbii ,cuțite,etc
Ieșind din bloc subsemnata Mihalcea Cătălina am strigat la vecini să sune la poliție.
D-na Liteanu Aurica Monica a auzit strigătul și a sunat la Poliția Petroșani ,apelul fiind consemnat în desfașuratorul convorbirilor telefonice la orele 21:04,anexat la dosar. Pe drum ne-am întâlnit cu fiul nostru care era îmbrăcat doar într-un tricou roșu ,plin de sânge, pe fața și pe îmbrăcăminte și nu spunea decât ,,M-au bătut! M-au bătut!”.
În drumul nostru spre poliție am văzut lângă o pubelă doi tineri pe care soțul meu i-au întrebat cine l-a bătut pe fiul nostru , Mihalcea Andrei.
Aceștia s-au dovedit ulterior a fi doi dintre agresori , frații Geonea Robert Gheorghiță și Geonea Laurențiu Daniel .
Ei ne-au indicat un grup de trei tineri în față ,la circa 10 m arătând: „Uite ăla!” fără a specifica vreun nume. .
Am auzit un fluierat și din grupul din fața noastră s-a desprins un tânăr ,care ulterior am aflat că se numește Argeșeanu Valeriu Cosmin.
Acesta s-a apropiat de noi amenințător și apoi au venit și Geonea Robert Gheorghiță și Geonea Laurențiu Daniel din spate și ne-au încercuit , moment în care Argeșeanu Valeriu Cosmin i-a zis soțului meu ,Mihalcea Olavi ‚’’Ce mă ai bâtă ? Te bat și pe tine și pe fitu cu tot cu bâtă .’’
Soțul meu , calm, și fără să amenințe l-a intrebat pe Argeșeanu Valeriu Cosmin de ce l-a bătut pe fiul nostru.
În timpul acestei discuții subsemnata Mihalcea Cătălina, m-am îndreptat spre postul de poliție aflat la circa 20 m ,de locul unde soțul meu discuta cu Argeșeanu Valeriu ,unde nu era nimeni , ușa fiind încuiată și lacătul pus pe ușă.
Apoi m-am oprit în primul chioșc , cu vedere spre locul unde soțul meu continua să discute calm cu Argeșeanu Valeriu Cosmin.
În acel chioșc se afla vânzătoarea Blejeru Vasilica și martorul Elsasser Paul ,pe care i-am întrebat dacă a văzut vreun polițist și dacă au un telefon mobil să sun și eu la Poliție.
Nu aveau telefon ,nici vânzătoarea și nici Elsasser .
În timp ce discutam cu Elsasser Paul și cu vânzătoarea , Blejeru Vasilica , am văzut momentul în care Argeșeanu Valeriu Cosmin l-a lovit pe soțul meu .
Soțul meu a căzut din cauza loviturii , dar s-a ridicat repede și l-a apucat pe Argeșeanu de haină , spunându-i „Nu îți este rușine să dai în mine?”.
În timpul acestei discuții au ajuns în mijlocul străzii .
Din spusele martorilor noștri am aflat că bâta i-a fost smulsă soțului meu din mână de către Geonea Robert Gheorghiță , în momentul în care Argeșeanu Valeriu Cosmin l-a lovit pe soțul meu cu pumnii în figură. În acest timp fiul meu era imobilizat de Geonea Laurențiu Daniel și Geonea Robert Gheorghiță și alte persoane necunoscute nouă.
Soțul meu, Mihalcea Olavi, l-a lăsat în pace pe Argeșeanu Valeriu ,iar fiul meu ,Mihalcea Andrei ,a reușit scăpe de cei care îl imobilizaseră și am dorit să plecăm împreuna cu toți acasa.
Deodată, s-au auzit niște înjurături și amenințări moment în care eu , Mihalcea Cătălina ,mi-am întors privirea și l-am văzut pe Argeșeanu Valeriu Cosmin venind amenințând cu moartea și înjurând , cu bâta ridicată , pregătit să lovească în unul dintre noi .
Eu ,Mihalcea Cătălina ,m-am interpus între el și fiul meu , cu mâinile ridicate , rugându-l cu lacrimi în ochi să îl lase în pace pe fiul meu Mihalcea Andrei , să nu îl omoare. Atunci, Argeșeanu Valeriu Cosmin nervos că nu poate ajunge la fiul meu m-a lovit pe mine cu bâta pe care a promit-o de la Geonea Robert Gheorghiță peste mâini , cap și peste picioare.
În timp ce Argeșeanu mă lovea , fiul meu ,Mihalcea Andrei Iulian și soțul meu Mihalcea Olavi au fost imobilizați de niște persoane pe care nu le cunoșteau pentru a nu putea sări în ajutorul meu .
În timp ce Argeșeanu Valeriu mă lovea pe mine , cineva a strigat „Las-o, mă , că o omori!” și i-a smuls bâta lui Argeșeanu , ulterior am aflat de la martorii oculari că cel care i-a luat a fost Geonea Robert Gheorghiță. Unul dintre martorii oculari , pe care ulterior am aflat că îl cheamă Buzea Manuel , îngrozit de ceea ce se întâmplă i-a luat bâta lui Geonea Robert Gheorghiță pe care i-a dat-o fiului meu .
Soțul meu , Mihalcea Olavi ,când a scăpat de cei care îl imobilizaseră l-a prins pe Argeșeanu Valeriu Cosmin cu mâinile de haine , reproșându-i că nu îi este rușine să lovească o femeie și a căzut cu acesta peste el pe beton.
În acest moment subsemnata Mihalcea Cătălina l-am rugat pe Elsasser Paul să-l ajute pe soțul meu. Elsasser l-a tras pe Argeșeanu Valeriu Cosmin de pe soțul meu după care Argeșeanu Valeriu Cosmin s-a îndreptat amenințător spre fiul nostru , Mihalcea Andrei , care se afla la circa 6 m de ei.
Fiul meu ,Mihalcea Andrei , tremurând ,plin de sânge , șocat de cele întâmplate ,deodată a auzit că cineva îi strigă:’’Andrei, vezi că vine !’’
Atunci fiul meu ,Mihalcea Andrei Iulian , s-a răsucit și având bâta în mână , a lovit la voia întâmplării ,o singură dată , pentru a se apăra de o nouă agresiune , șocat fiind de loviturile anterioare și de faptul că noi ,părinții lui fusesem loviți de aceeași agresori care l-au lovit și pe el cu foarte puțin timp înainte .(circa 3-4 min )
Văzănd toate acestea , subsemnata Mihalcea Cătălina am strigat la fiul meu să fugă pentru că veneau din ce în ce tot mai mulți tineri.
Mihalcea Andrei Iulian ,auzind cele spuse de mine a fugit , iar Argeșeanu Valeriu Cosmin și frații, Geonea Robert Gheorghiță și Geonea Laurențiu Daniel , împreună cu alte persoane , au fugit după el până la blocul în care locuim, rămânând aici circa 10 min. ,în speranța că fiul meu și noi ,părinții lui vom ajunge acasă și ne vor bate din nou , lucru ce l-am aflat ulterior de la vecinii noștri și alți martori audiați în proces.
De asemeni și alți martori oculari prezenți la locul incidentului ne-au adus la cunoștință faptul că după încheierea conflictului avut cu noi,familia Mihalcea , Argeșeanu Valeriu Cosmin l-a agresat pe Buzea Manuel datorită faptului că l-a dezarmat pe agresorul Geonea Robert Gheorghiță .
Din spusele martorului Trîncă Daniel ,Argeșeanu fugărindu-l pe Buzea Manuel s-a împiedicat căzând cu capul de beton ,iar după terminarea și acestui incident ,Argeșeanu Valeriu Cosmin ,sfătuit de complicii săi ,frații Geonea ,a mimat o criză de epilepsie , boală pe care o are de mic copil , fapt confirmat de Argeșeanu Valeriu Cosmin în data de 28-09-2005 în fața judecatorului Gherman Calin și de care se folosește pentru a poza în victimă.
Fiul meu , Mihalcea Andrei a fugit și s-a ascuns într-o scară de bloc ,unde subsemnata Mihalcea Catalina l- am găsit ,tremurând de frig ,cu sângele șiroindu-i pe față și pe tricoul rupt de agresori.
Subsemnta Mihalcea Cătălina și soțul meu Mihalcea Olavi am fost extrem de speriați și am trăit clipe de coșmar în seara de 11-12-2004 , pentru că știam că în acest cartier acționează niște grupări care se ocupă cu astfel de fapte și că unii au fost chiar condamnați pentru astfel de fapte.
Ulterior am aflat că și Argeșeanu Valeriu Cosmin a mai fost condamnat pentru o infracțiune de vătămare corporală , prev. de art. 181 C. p., la 2 ani închisoare , cu executare , dar a fost grațiat , în momentul săvârșirii faptelor aflându-se în perioada de încercare .
Acest lucru nu a fost consemnat la audieri , anchetatorii luând de bună afirmația lui că nu are antecedente penale , consemnând faptul ‚’’ nu poseda ‚’’pe declarația sa dată la Parchet.
Imediat ce subsemnata Mihalcea Catalina, l-am găsit pe fiul meu Mihalcea Andrei ,ne-am întors acasă pentru ca fiul meu să se poată îmbrăca și apoi insoțiti de soțul meu și de martorul Boacă Dorin am plecat la sediul Poliției Municipale din Petroșani.
Soțul meu l-a întrebat pe polițistul de serviciu de ce nu trimis un echipaj la locul faptei atunci când au fost anunțați , iar acesta i-a răspuns foarte senin că a crezut că a fost o glumă.
În acest timp a apărut subcomisarul Todor Vasile care ne-a întrebat ce ni s-a întâmplat. Noi ,familia MihaIcea i-am povestit tot ce ni s-a întâmplat ,după care dansul ne-a spus să venim a doua zi să depunem plângere.
Motivul amânării a fost că nu are hârtie pe care să scriem plângerea.
La insistențele subsemnatei Mihalcea Cătălina de a depune plângere în acea seară , am fost sfătuiți să ne ducem întâi la Spital și apoi să ne întoarcem la Poliție.
La Spital ne-am întâlnit cu Argeșeanu Valeriu Cosmin care povestea cu doctorul de gardă , Bartha Julieta . Era perfect conștient și chiar a zâmbit când ne-a văzut. .
Argeșeanu Valeriu nu avea niciun fel de leziuni vizibile sau sânge pe față sau pe haine. Medicul de gardă ,la întrebarea noastră ,ne-a confirmat faptul că Argeșeanu Valeriu Cosmin este în stare de ebrietate , fapt consemnat , de altfel , în fișa de observație care a stat la baza eliberării certificatului medico-legal al lui Argeșeanu (212212/B/II/17-12-2004), dar nu a fost consemnat acest fapt în acest certificat ,deși este o circumstanță importanta. Mai mult , în acest certificat se precizează că a făcut trei crize comițiale în ambulanță , însă aceasta nu a parcurs o distanță mai mare de 2 km, parcurși în circa 2-3 minute ,ceea ce ne face să credem că Argeșeanu Valeriu Cosmin juca iar teatru.
Deși, fiul meu avea o hemoragie nazală abundentă ,de la fracturarea piramidei nazale , plăgi mușcate la nivelul buzelor , multiple escoriații și echimoze , pe față pe spate și pe piept și 2 dinți din față cu o mobilitate ușuoară nu a fost internat în spital decât după două zile.
În acest timp a avut o dificultate mare la respirație și îi curgea continuu sânge din nas.
Singurul care a fost internat în acea seară a fost Argeșeanu Valeriu Cosmin. .
Medicii de la urgență nu au anunțat Poliția cum că ar avea niște pacienți victime ale unei agresiuni.
Subsemnații Mihalcea Andrei Iulian , Mihalcea Cătălina și Mihalcea Olavi am depus plângere la Poliție în seara respectivă , 11 decembrie 2004,în jurul orelor 23,30-23,45 ,dar Poliția Petroșani nu au facut niciun fel de cercetări la fața locului , nici în seara aceea și nici după incident .
Memorat
Catalina
Hero Member

« Răspunde #1 : Mai 01, 2008, 01:10:05 »

'' CERCETAREA '' ACESTUI CAZ LA POLITIA PETROSANI .

În data de 13-12-2004 noi , familia Mihalcea ne-am prezentat la Cabinetul de Medicină Legală Petroșani ,pentru examinarea leziunilor suferite în urma loviturilor primite de la cei trei agresori .
Medicul legist, Jula Valeriu , în urma unei examinări superficiale a considerat că leziunile suferite de mine si de soțul meu ,Mihalcea Olavi ,necesită doar 5-6 zile de îngrijiri medicale.
Cele 5-6 zile de îngrijiri medicale primite de soțul meu au fost suficiente pentru a se reface ,dar în urma loviturilor de bâtă primite demine , în zona capulului și a genunchilor ,au fost necesare multe zile de tratament , psihiatric , neurologic și de urmat încontinuu un tratament cu analgezice , fapt care îl pot dovedi cu documente medicale ,care au fost anexate și la dosarul 928/57/2006.
Fiul meu ,Mihalcea Andrei Iulian ,a primit zile de îngrijiri medicale de la medicul care i- a efectuat operația de redresarea a piramidei nazale , dr.Morariu , până în data de 31 dec 2004 ,(adică din data de 11dec până în data de 31 dec. erau de 20 de zile ) dar medicul legist Jula Valeriu i-a redus nr de zile de îngrijiri medicale la 15-16 .
Cercetările în acest caz au început abia după ce socrul lui Argeșeanu Cosmin , Popan Ioan , a depus un denunț cu privire la o agresiune suferită de ginerele său , denunț depus în 17 decembrie 2004 , zi in care s-a întocmit dosarul 69315/2004 și tot odată luându-i lui Popan Ion o declarație de martor.
(Poliția Petroșani afirmă că dosarul 69315/2004 a fost întocmit în data de 20-12-2004 . )
Dovada că dosarul a fost întocmit în data de 17 -12-2004 este declarația lui Popan Ioan ,care în seara de 11-12-2004 se afla internat în Spitalul de Urgență Petroșani .
În aceeași zi Poliția a făcut o adresă la Cabinetul de Medicină Legală din Petroșani, în vederea efectuării unei constatări medico-legale , expertiză care a fost efectuată în aceeași zi și emisă în aceeași zi .
Poliția Petroșani a trimis certificatul medico legal al lui Argeșeanu Valeriu Cosmin cu nr 212212/BII/17-12-2004 către SJML Hunedoara pentr a fi avizat de către medicul legist Dan Marculescu ,care nu avea competența să avizeze acest certificat medico legal , competența aparținând unei comisii de medici legiști de la IML Timișoara. Pe baza concluziei scrisă de medicul legist Dan Marculescu în avizul ilegal cu nr 598.566/B din 23.12.2004 , a fost invinuit și condamnat fiul meu ,Mihalcea Andrei , NU pe baza concluziei scrisă în certificatului medico legal al lui Argeșeanu Valeriu Cosmin cu nr. 212212/BII/17-12-2004 ,cum s-a consemnat în toate sentințele date de instanțele de judecată.

Poliția a audiat în data de 20-12-2004 pe cei doi frați Geonea în calitate de martorii și nu în calitate de făptuitori , tinând cont că noi, familia Mihalcea am adus la cunostința Poliției Petroșani prin plângerea depusă în seara de 11-12-2004 ,că trei persoane ne-au atacat și ne- au bătut ,fără un motiv anume. Plângerea familiei noastre din 11-12-2004 a fost tratată cu indiferență de către Poliția Petroșani,înregistrând-o în data de 13-12-2004 ca pe-o simplă reclamație ,iar în data de 6-01-2005 ca plângere penală , conform celor afirmate de Poliția Petroșani prin comunicarea din 3-07-2007 , cu nr 114608.
Data de pe această plângere a fost modificată de soțul la cererea subcomisarului Todor Vasile ,care i-a cerut soțului meu să scrie data de 12 -11-2004 , pe motivul că mai erau câteva minute până se trecea în data de 12-11-2004. Poliția Petroșani trebuia să ne comunice printr-o rezoluție pe baza cărui motiv frații Geoanea au fost scoși de sub urmărirea penală , fapt care nu ni s-a adus la cunoștința în scris nici până în momentul de față .

În data de 28-12-2004 , Mihalcea Andrei și Mihalcea Olavi au fost audiați la poliție de către polițiștii Ernest Balint și Todor Vasile , fără a li se aduce la cunoștință în ce calitate procesuală dau aceaste declarații și nici nu le-au adus la cunoștința că legea prevede că trebuie să fie asistați de un avocat al apărării , ținănd cont că toată familia Mihalcea a fost cercetată pentru tentativă de omor calificat ,dupa cum reiese din documentele întocmite de poliție și de parchet, Polițistul Ernest Balint l-a constrâns pe fiul meu ,Mihalcea Andrei , să consemneze în declarația sa că știe ca l-a lovit pe Argeșeanu Valeriu cu bâta în cap ,fapt care fiul meu nu-l știe nici in momentul de față .
Martorii familiei Mihalcea ,Pavăl Bogdan , Liteanu Andrei și Boacă Dorin au fost audiați la Poliția Petroșani , în calitate de martori, în dosarul 69315/2004 ,în data de 29-12-2004. Subcomisarul Todor Vasile nu a consemnat în declarațiile martorilor noștri adevărul declarat verbal de aceștia , consemnând în declarațiile acestora fapte grave pe care aceștia nu le-au declarat . Dovada sunt noile declarații care au fost date de acești martori în dosarul pentru mărturie mincinoasă , care se află în momentul de fața pe rol la Judecătoria Petroșani și care au fost tratate cu indiferență de procurorii care au cercetat dosarul martorilor minicinoși trimis către parchet de Poliția Petrosani pentru a fi cercetat și soluționat . (Dosar 5961/278/2007)

Soțul meu ,Mihalcea Olavi ,a depus bâta conservată într-o pungă de plastic de culoare gri închis , aceasta fiind corp delict , la Poliție pe bază de proces-verbal , în data de 29 decembrie 2004 , dar nu a fost niciodată expertizată , luându-se drept urme de sânge niște pete brun-roșcat , dar fără a existe o dovadă științifică nici măcar a faptului că acele pete sunt de sânge , s-a presupus în mod absolut empiric faptul că acele pete sunt de sânge și că acel sânge este al lui Argeșeanu . Acesta însă nu a avut nicio rană deschisă din care să-i curgă sânge cu toate că în certificatul medico-legal al lui Argeșeanu Valeriu Cosmin este consemnat că acesta a suferit o fractură de boltă craniană . (Nr 212212/BII/17.12.2004) ’’Din Fișa de Observație Clinică Generală 19460 a Spitalului de Urgență Petroșani .-NCH- rezultă că a fost internat la data de 11.12.2004 (ora 23,20) cu dg Hematom extradural parietal stang , fractura calota parietal stanga . (Fractură - Ruptura a unui os sau a unui cartilaj tare) Agresiune fizică. Iar din; Istoricul boli ; pacient adus de urgență în serviciul UPU Spitalul Petroșani victima unei agresiuni fizice în data de 11.12.2004 soldat cu TCC închis ,cu pierdere de cunostință neprecizată posttraumă, pacient psihomotor prezintă trei crize comițiale majore în ambulanță și serviciul UPU. ’’

Dosarul 210602/2005 a fost întocmit în data de 3-01-2005 ,când subsemnata Mihalcea Cătălina am fost audiată la poliție de subcomisarul Todor Vasile și nu în data de 6-01-2007 cum afirmă Poliția Petroșani și Inspectoratul Județean de Poliție al Jud . Hunedoara .
În data de 03-01-2005, Poliția Petroșani i-a comunicat lui Mihalcea Andrei că reclamația lui (care facea referire la cele întâmplate în data de 11-12-2004.) ,în care aducea la cunoștința poliției că el și tatăl său au fost agresați de Argeșeanu Valeriu Cosmin și de încă două persoane, a fost conexată la lucrarea penală cu nr 69315/2004, aflată spre soluționare la Biroul de Investigații Criminale . Această comunicare a fost semnată de comisarul șef de poliție Nicolae Florin și de subcomisarul Nicolau Gheorghe. Nr acestei comunicări e ;RS/ 67487.

În data de 4 și 5- 01-2005 la Poliția Petroșani au fost audiați Mihalcea Olavi ,martora Jerca Maria Andreea și reaudiat fiul meu ,Mihalcea Andrei Iulian . Mihalcea Olavi a fost audiat in dosarul 210602/2005 , iar declarația lui Jerca Maria a fost dată în dosarul 1014/P/2005 ,care a fost ulterior modificat în dosarul 1014/P/2004 .
În dosarul 1014/P/2004 întocmit de Poliția Petroșani s-au efectuat audierile si cercetările la parchet de către procurorul Nicodim Ioan . Polliția nici măcar nu ne-a adus la cunoștință faptul că cineva făcuse o plângere împotriva noastră . În declarațiile date la la Poliția Petroșani , subcomisarul Todor Vasile a consemnat fapte grave pe care noi ,familia Mihalcea nu le-am declarat și nu ni s-a înmânat declarațiile pentru a lua la cunoștința de cele scrise de dl subcomisar , Todor Vasile , înainte de a le semna Și toate aceste ilegalități întâmplându-se în prezența avocatei Cosma Sonia, recomandată familiei mele de către subcomisar ul Todor Vasile ,ca fiind un bun avocat , care a asistat la audierile din 3 , 4 și 5 - 01-2005, mâncând în continuu biscuiții și covrigei si care nu ne-a dat chitanță pentru banii pe care i-am dat pentru a ne apăra drepturile. Poliția a efectuat o serie de audieri , în special ale subsemnaților , fără a ne preciza calitatea în care suntem audiați , situație în care noi am crezut că suntem audiați în calitate de părți vătămate , ca urmare a plângerii depuse de noi .

În data de 12-01-2005 subinspectorul de poliție ,Szatmari Camelia ,a întocmit referatul de declinare a competenței către Parchet în care nu a consemnat că la agresarea fizică și verbală a fiului meu și a noastră au luat parte și frații Geonea , pur și simplu acești agresori au dispărut din peisaj . De asemeni faptele consemnate în acest referat nu corespund faptelor reale întâmplate în seara de 11-12-2004. Dar ,dacă Poliția Petroșani nu a efectuat niciun fel de cercetări de unde să cunoască adevarul ? Polițistii care au cercetat acest caz au crezut minciunile lui Argeșeanu Valeriu Cosmin , ale fraților Geonea și ale socrului lui Argeșeanu , Popan Ioan ,care s-a laudat unei cunoștințe de -a familiei noastre ,’’am un colonel și-un procuror și o să-l bag și pe fisu și pe tatsu în pușcărie ‘’
Memorat
Catalina
Hero Member

« Răspunde #2 : Mai 01, 2008, 01:14:17 »

''CERCETAREA'' ACESTUI CAZ LA PARCHET DE CATRE PROCURORUL NICODIM IOAN .

În data de 17-02-2005, procurorul Nicodim Ioan a început cercetările la parchet ,efectuând audierea unor martori fără a se dispune începerea urmăririi penale printr-o rezoluție , conform art 228,alin 1 Cpp când , din cuprinsul actului de sesizare sau al actelor premergătoare efectuate nu rezulta vreunul în cazurile de împiedicare a punerii în mișcare a acțiunii penale prevăzute de art. 10.
Iar, potrivit art. 221 sesizarea organelor de urmărire penală se realizeaza prin plângere, denunț sau din oficiu .Alin. 3 al art. 228 C. pr. pen., în vigoare la momentul respectiv, dispunea: „ Când organul de urmărire penală se sesizează din oficiu, încheie un proces-verbal care constituie act de începere a urmăririi penale.’’
Așadar, actul de sesizare a parchetului, organul competent să efectueze urmărirea penală, potrivit art. 209 alin. 3, nu corespunde cu actul prin care s-a dispus începerea urmăririi penale.
Având în vedere că în cauza s-a întocmit un proces-verbal de începere a urmăririi penale, înseamnă că parchetul s-a considerat sesizat din oficiu pe data întocmirii procesului-verbal.
Ca urmare, audierile efectuate pe data de 17 februarie 2005 de către procurorul Nicodim Ioan sunt efectuate total abuziv întrucât din punct de vedere legal nu era sesizat cu soluționarea cauzei respective.
Începerea urmăriri penale a fost dispusa abia în 2 martie 2005 prin prin proces verbal.
Pe de alta parte, dacă parchetul se considera sesizat prin plângerea familiei Mihalcea, respectiv denunțul făcut la Poliție de către socrul lui Argeșeanu Cosmin, cauza care, prin declinare de competență ajuns la Parchetul de pe langă Tribunalul Hunedoara, atunci începerea urmăririi penale trebuia sa fie realizată prin rezoluție.
La parchet în data de 9-03-2005 a avut loc audierea familiei mele și a lui Argeșeanu Valeriu Cosmin ,NU și audierea martorilor Jerca Maria Andreea și Budală Luminița , așa cum reiese din declarațiile date de aceste doua martore.
Declarațiile acestor doua martore au fost scrise olograf de către procurorul Nicodim Ioan, în așa fel încât acesta să poata să-i disculpe pe frații Geonea ca luând parte la agresarea familiei mele și să-i creze o situație favorabilă lui Argeșeanu Valeriu Cosmin , încât faptele lui să nu primească o încadrare juridică mai grea decât cea pentru care Argeșeanu Valeriu a fost trimis în judecată .
Prezentarea materialului de urmărire penală de către procurorul Nicodim Ioan a constatat în citirea de către dl procuror a unor fraze din declarațiile date de martorii audiați în proces, fraze care scoateau în evidență numai ce ii era favorabil agresorului Argeșeanu Valeriu Cosmin.
Frazele care au fost scrise (fasificate) de către polițistii care au audiat persoanele implicate în acest caz.
Conform datelor consemnate pe declarațiile date în data de 9-03-2005 reiese că la aceași ora , în același birou erau audiate mai multe persoane , ceea ce contrazice legea în vigoare care prevede ca toate parțile din proces să fie audiate separat . (Art.73 CPP)

ARGEȘEANU VALERIU a fost audiat la parchet ca și la poliție ,în calitate de parte vatamată , nu și de învinuit . Începutul audieri i; ora 10,10 Sfârșitul audierii ; ora 10,40

MIHALCEA ANDREI IULIAN a fost audiat la parchet tot în calitate de învinuit ,ca și la poliție .
Începutul audierii I0,30 Sfârșitul audierii; 11,00
Declarația pe parte civilă .
Începutul audierii ;12,20 Sfârșitul audieri i; 12,23

MIHALCEA CĂTĂLINA a fost audiată în calitate de învinuit .
Începutul audierii ; 11,55 Sfârșitul audierii ; 12,55
Declarația pe parte civilă am dat-o la o săptămână după data de 9 martie 2005, nu în data de 9 martie cum s-a consemnat pe această declarație.
Începutul audierii ; 11;40 Sfarșitul orei de audiere nu este consemnată

MIHALCEA OLAVI a fost audiat în calitate de învinuit , în același timp cu subsemnata Mihalcea Cătălina . Declarația pe parte civila .
Declarația pe parte civila a dat-o loc la o săptămână după dată de 9 martie 2005, nu în data de 9 martie cum este consemnat pe această declarație.
Începutul audierii ;12,00 Sfârșitul audierii;12,02

BUDALĂ LUMINIȚA .Declarația martorei lui Argeșeanu Valeriu a fost scrisă olograf de dl procuror Nicodim Ioan . Seria declarației C Nr 0138388
Începutul audierii; 10,50 Sfârșitul audierii ; 11,05

JERCA MARIA ANDREEA .Declarația martorei lui Mihalcea Andrei a fost scrisă olograf de dl procuror Nicodim Ioan . Seria declarației C Nr 0138387
Începutul audierii -12,00 Sfârșitul audierii- 12,35

Dacă se dă atenție seriei de pe declarația martorei Jerca Maria , aceasta demonstrează că a fost audiată înaintea martorei Budală Luminița ,iar dacă se dă atenței orei de audiere ,această martoră a fost audiată după Budală Luminița .
De fapt, martora Budală Luminița nu a fost audiată in ziua de 9-03 -2004 ,cum s-a consemnat pe declarația acesteia ,ci după ce au fost audiate toate părțile din proces , pentru ca procurorul Nicodim Ioan să poata întocmi un rechizitoriu măsluit în favoare lui Argeșeanu Valeriu Cosmin .
Procurorul Nicodim Ioan de la Parchetul Tribunalului Hunedoara abuzând de funcția pe care o deține a măsluit declarațiile martorilor familiei Mihalcea , consemnând în declarațiilor acestora alte fapte pe care martorii audiați nu le-au declarat ,de fața fiind și avocatul familiei Mihalcea ,Cosma Sonia ,care ca și la poliție mânca și se uita pe geam în timp ce dl procurorul Nicodim Ioan audia pe acești martori .
Dl procuror Nicodim Ioan nu a adus la cunoștință familiei Mihalcea că socrul lui Argeșeanu Valeriu , Popan Ion și Budală Luminița sunt martorii în acest caz .
Despre ce calitate procesuală au aceștia în proces, noi ,familia Mihalcea am aflat tocmai în fața instanței Tribunalului Hunedoara . Rechizitoriul întocmit de procurorul Nicodim Ioan nu se bazează pe adevărul acestui caz, ci pe baza probelor măsluite de dânsul și de d-nii polițiști care au cercetat acest caz la Poliția Petroșani .
Procurorul Nicodim Ioan în data de 14 -04-2005 a înaintat spre judecare dosarul 1014/P/2004 către Tribunalului Hunedoara , fără a aduce la cunoștință familiei mele că urmărire penală a luat sfârșit . (Art 255 Cod proc.penală) ( Dosarul a fost trimis de poliție către parchet în 12-01-2005, fapt care atestă că parchetul nu avea cum să întocmească dosarul în dec 2004 ) Mihalcea Andrei pentru tentativă de omor calificat , prev.de art 20 rap. la art. 174,175 lit. i Cod penal cu aplic. art 73lit b,Cod penal , iar Argeșeanu Valeriu Cosmin pentru trei infracțiuni de lovire prev.de art 180 ,alin2 Cod penal cu aplic art.37 lit a Cod penal și art 7din legea nr 543/2002 .
Incadrarea juridică a lui Mihalcea Andrei s-a bazat pe concluzia scrisă în avizul ilegal cu nr 598.566 din 23-12-2004 și nu pe baza certificatului medico legal al lui Argeșeanu 212212/BII /17- 12-2004 ,așa cum a consemnat în rechizitoriu procurorul Nicodim Ioan .

Datorită faptelor ilegale comise de procurorul Nicodim Ioan , familia mea a sesizat Consiliul Superior al Magistratilor printr-o petiție în 27-02-2006 .
În urma acestei petiții , CSM a trimis această petiție către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara spre soluționare .

În data de 18-04-2006 , în urma audierii familiei Mihalcea , d-na procuror Velescu Adina de la Parchetul de pe langă Tribunalul Hunedoara ,în prezența av.Filipescu a întocmit dosarul cu Nr 1934/ VIII/1 -2006, acesta schimbându-și nr la Curtea de Apel Alba Iulia , în dosarul 1659/57/2006.
Procurorii ,Trif Valentin și Vasile Luha de la Parchetul de pe Langă Curtea de Apel Alba Iulia prin cele doua rezoluțiile , 146/P/2006 și 417/II/2/2006 , ne-au comunicat că din actele premergătoare efectate în cauza reiese că nu sunt întrunite elemente costitutive ale infracțiunii , lipsind sub aspectul subiectiv reaua –credință și au dispus Neînceperea Urmăriri Penale față de Nicodim Ioan pentru savărșirea infracțiunii prev în art 246 Cod Penal . Plângerea adresată instanței Curții de Apel Alba am întocmit-o eu și cu soțul meu , așa cum ne-am priceput ,datorită faptului că av.Filipescu Ioan Corneliu nu a dorit s-o intemeieze ,cu toate că dănsul a fost plătit cu zeci de milioane de lei să fie apăratorul familiei.

Instanța Curți de Apel Alba Iulia , în data de 3-10-2006 ne-a respins această plângere ca fiind neintemeiată , consemnandu-se în sentința 89/2006 ,că la dosar au fost depuse ca probă împotriva procurorului Nicodim Ioan doar înscrisuri ,omițând să se consemneze că la dosar au fost depuse și doua înregistrări audio transcrise , ale martorilor Jerca Maria Andrea și Boaca Dorin ,care demonstrau că declarațiile lor au fost măsluite de dl procuror , de către polițiști și de către instanța Tribunalului Hunedoara ,unde judecător a fost judecătorul Gherman Călin .

Toate faptele ilegale comise de procurorul Nicodim Ioan i le-am adus la cunoștință CSM , ministrului justiției , judecătorilor de la ICCJ , chiar și președintelui României , Traian Băsescu , care a trimis petiția subsemnatei către Parchetul Curții de Apel Alba Iulia spre a fi soluționată , cerând Parchetului Alba să-i se comunice modul în care a fost soluționată această petiție printr-o rezoluție .
În urmă acestei petiții s-a intocmit dosarul 95/57/2007 , care a fost conexat la dosarul 1659 /57/2007 ,care se afla la momentul respectiv în faza de recurs la ICCJ ,așa cum a cerut avocatul subsemnatei , Ana Suciu Mocanu .
Din acest dosar a dispărut înscrisul olograf scris de președintele României ,Traian Băsescu . Instanța Înaltei Curți de Casație și Justiție prin decizia cu nr 2441 din 7-05-2007, în dosarul 1959/57/2007 ,a respins recursul declarat de familia mea împotriva sentinței 89 din 3-10 -2006 Mihalcea, ca fiind nefondat.
« Ultima modificare: August 05, 2008, 01:31:36 de către Catalina » Memorat
Catalina
Hero Member

« Răspunde #3 : Mai 01, 2008, 01:17:51 »

TRIBUNALUL HUNEDOARA

Când a început judecata la Tribunalul Hunedoara am crezut că vom avea parte de o judecată dreaptă și legală ,dar familia Mihalcea a fost foarte dezamagită când a constatat că și aici cei trei infractori au avut caștig de cauză ,cu toate că în fața instanței de judecată adevărul celor întâmplate în seara de 11-12-2004 fusese scos la lumină.
În timp, am aflat că fiului meu, Mihalcea Andrei, îi trebuia citit rechizitoriul la prima ședință de judecată,care a avut loc în 8-06-2005, fapt pe care judecătorul Gherman Călin nu l-a făcut , iar avocatul apărării de atunci ,Ștef Ioan, a permis instanței să i se încalce acest drept fiului meu . Dacă luam la cunoștință despre conținutul acestui rechizitoriu îl contestam cu siguranță , deoarece nu avea la bază adevărul celor întâmplate în seara de 11-12-2004.

În data de 28-09-2005 au fost audiați cei 4 martori ai familiei mele în fața instanței Tribunalului Hunedoara ,unde aceștia au declarat verbal adevărul celor întâmplate în seara de 11-12-2004 , adevăr care fusese ascuns de către polițistii și procurorul care a cercetat acest caz în faza de urmărire penală.
Dar când am întrat în posesia declarațiilor din dosar am constatat că acest adevar nu a fost consemnat , în declarațiile lor au fost consemnate aceleași fapte care au fost scrise în declarațiile lor date anterior în faza de urmărire penală.

Datorita acestui fapt illegal , în data de 12-04-2007noi , familia Mihalcea am depus o cerere de probațiune la Poliția Petroșani , în care ceream printre alte lucruri și audierea înregistrării ședinței de judecată din 28-12-2005 de la Tribunalul Hunedoara .
Poliția Petroșani nici până în momentul de față nu ne-a răspuns oficial cu privire la aceasta cerere . Nr de înreg. 324 /16-04-2007 . În fața instanței Tribunalului Hunedoara am aflat că Budală Lumința și Popan Ioan sunt martori în acest caz ,fapt pe care procurorul Nicodim Ioan nu ni l-a adus la cunostința, cu toate că acestora li s-au luat declarații la parchet, în faza de urmărire penală. Budală Luminița , martorul de bază a lui Argeșeanu Valeriu Cosmin este bolnavă psihic , școala generală a abosolvit-o la Școala Ajutătoare pentru copii cu dizabilități și handicap din Paclișa din Județul Hunedoara .
Cu toate că Argeșeanu Valeriu Cosmin și martorii săi și-au schimbat de fiecare dată declarațiile date în faza de urmărire penală și-n instanța, niciun om al legii nu s-a sesizat cu privire la acest fapt, care demonstrează că aceștia au mințit , fară să le pese că mărturia mincinoasă se pedepsește de lege .

În data de 30-09-2005 Tribunalul Hunedoara a trimis o adresă către SJML Deva, la care s-a răspuns în data de 20-12-2005 . Nr raportului de expertiză e ; 426.498/B/20.12.2005.
Pentru a doua oară SJML Hunedoara eliberează un document medico-legal lui Argeșeanu Valeriu Cosmin , copiind cuvânt cu cuvânt ce a fost consemnat de medicul legist Jula Valeriu de la CML Petroșani în certificatul medico legal al lui Argeșeanu Valeriu Cosmin cu nr 21221/BII/17.12.2004 . CONCLUZIILE medicilor legiști, Dan Mărculescu , Claudiu Oiecar și Stoicescu Vladimir , de la SJML DEVA în certificatul medico- legal al lui Argeșeanu cu nr . 426/498/B/20/12/2005 ;
’’1)Numitul Argeșeanu Valeriu Cosmin prezintă ; stare post traumatică cranio-cerebral cu hematon extradural operat ,lipsă de substanța osoasă de 6,5 parietal stâng.
2)Raportat la starea sa , susnumitul prezintă o deficiență globala ușoară , incapacitate adaptivă neîncadrându-se în grad de invaliditate , poate lucra cu program normal fară efort fizic.
3) Datorită lipsei de substanță osoasa interesând cele doua straturi cu diam. de 2 cm, susnumitul prezentând o invaliditate de 15% ,conform baremului de asigurare ASIROM .

Sentința penală cu din 25-01-2006 cu nr 22/2006 dată de judecătorul Gherman Călin a fost redactată , copiind cuvănt cu cuvănt după rechizitoriul măsluit de procurorul Nicodim Ioan ,fără a ține cont că probele aduse în fața instanței care contraziceau cele consemnate de procurorul Nicodim Ioan în rechizitoriu .
Avocatul apărător al familiei noastre ,Stef Ioan , a luat parte la toate aceste ilegalități ,lăsând instanța să ne nenumărate drepturi prevăzute în Codul de procedură penală ,fapt pentru care fiul meu , Mihalcea Andrei Iulian a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru o faptă pe care nu a săvârșit-o.
De asemeni instanța Tribunalului Hunedoara l-a obligat pe Mihalcea Andrei sa plătească ; spitalizarea ,daune materiale și morale lui Argeșeanu Valeriu Cosmin ,plus o rentă lunară de 155 Ron ,până când acesta poate lucra. Argeșeanu Valeriu Cosmin a mințit instanța Tribunalului Hunedoara că nu poate muncii pentru a câștiga câți mai mulți banii de pe spatele fiului meu, Mihalcea Andrei .

Aceasta a lucrat pe toata perioada procesului fără carte de muncă , fapt adus la cunoștință oamenilor legii, iar la data de 6-01-2006 , cu câteva zile înainte de ultima sedință de judecată lui Argeșeanu firma SC SIMAR i-a intocmit carte de muncă , fapt confirmat familiei mele de Direcția Generală Anticorupție Hunedoara , prin comunicare cu Nr 232 din 19-04-2006.
Toate aceste lucruri Argeșeanu ValeriuCosmin le-a obținut prin minciună , prin documente medico-legale , ilegale și datorită probelor măsluite în dosar de către cei care au cercetat și judecat acest caz .

O încălcare gravă a drepturilor familiei mele constă și din modificarea minutei sentinței de condamnare de la instanța de fond, sentința nr.22 din 25 ianuarie 2006. Această sentință cuprindea dispoziția de condamnare a lui Argeșeanu Valeriu Cosmin pentru trei infracțiuni prevăzute de art. 182 alin.2 din Codul penal, vătămare corporală gravă, soluție ce a fost trecută în condica instanței și comunicată reclamanților. Prin aceeași sentință ,fiul meu , Mihalcea Andrei, a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 4 ani cu executare. Cu atât mai mult că minuta nu a fost semnată de judecător , ci doar de grefieră . (Art 309CPP)

Ulterior, la 27 ianuarie 2006, se emite o încheiere în camera de consiliu, fără citarea familiei mele , prin care se schimbă încadrarea juridică a faptei lui Argeșeanu Valeriu Cosmin, în trei infracțiuni mult mai ușoare, și anume loviri sau alte violențe, prevăzute de art.180 alin.2 din Codul penal. Având în vedere faptul că familia mea a luat la cunoștință prima soluție și faptul că hotărârile judecătorești pronunțate în procesele penale nu se comunică părților ne-a determinat să ne încredem în soluția inițială.(Art 195)
În incheierea din 27 ianuarie 2006 se face referire la minuta pronunțată în 25-ianuarie 2006 ,care ar fi corectată , însă această minută este lovită de nulitate absolută nefiind semnată de judecator , ci doar de grefiera, Nistor Gabriela.

Cum nu a fost de ajuns că avocatul Ștef Ioan ne-a tradat interesele , acesta nu a declarat nici apel pentru toți membrii familiei mele , ci numai pentru fiul meu ,Mihalcea Andrei , fără a cere consimțământul mie si soțului meu și pentru acest fapt eu și sotul meu am avut calitate de intimați pe tot parcursul judecării apelului . Familia mea a renunțat la serviciile avocatului Ștef Ioan angajând alți doi avocați pentru a ne apara interesele în faza de apel .

Totul a mers bine și cu acesti doi avocati ,Filipescu Ioan Corneliu și Bleahu Victor, pănă au luat la cunoștința de toate ilegalitațile din dosar și până când au aflat că avocatul avut în instanța de fond se numește , Ștef Ioan .

Memorat
Catalina
Hero Member

« Răspunde #4 : Mai 01, 2008, 01:19:27 »

CURTEA DE APEL ALBA IULIA

În data de 27-06-2006 completul de judecată compus din președinte secție Tiberiu Peter , judecător Stanca Ioana Veștemeanu, grefier ,Teodora Ciur și de reprezentantul Parchetului de pe langă C. A Alba Iulia , procuror Maria Necula îi incalcă dreptul la apărare fiului meu ,audiindu-l pe martorul Baltag Marius , fără ca unul dintre avocații apăratori ai familiei sa fie prezenți la această sedință de judecată. Martorul Baltag Marius este martorul lui Argeșeanu Valeriu angajat să mintă pentru aceasta în așa fel încăt declarația lui să fie apropiată de ceea ce a consemnat procurorul Nicodim Ioan în rechizitoriu , tinănd cont că la acel moment pe rol la Curtea de Apel Alba Iulia se judeca dosarul 1959/57/2007 ,dosarul procurorului Nicodim Ioan , pe care familia Mihalcea l-a acuzat de abuz în serviciu ,conform art 246 CP. Baltag Marius a fost prima victimă a lui Argeșeanu din seara de 11-12-2004 .

În data de 3-10-2006 martorul , Baltag Marius ,a fost reaudiat de către instanța Curții de Apel Alba Iulia la cererea avocatului Bleahu , consemnându-se în încheirea de ședință din 3-10-2006 că martorului Baltag Marius i s-a luat un supliment de declarație la declarația dată în mod illegal în 27-06-2006. Tot în această zi a fost audiat martorul Elsasser Paul , martor care nu a mai dorit să declare adevarul celor văzute în seara de 11-12-2004 , după ce a avut o discuție în particular cu avocatul Filipescu Ioan pe holul Curții de Apel Alba, timp de 10 min. De ce a facut acest lucru ,nu stim ,dar știm că cele văzute de Elasasser au fost adus la cunoștinta de el însuși avocatului Filipescu Ioan Corneliu într-o discuție particulară avută cu acesta . Dovada că Elsasser Paul a mințit instanța de judecată este înregistrarea audio pe care subsemnata Mihalcea Cătălina am efectuat-o imediat după terminarea audierii acestuia , înregistrare facută în prezența celor doi avocați ai familiei Mihalcea , care au fost de față când martorul Elsasser a afirmat că a omis conștient să declare adevărul . Aceasta inregistrare audio transcrisă a fost depusă ca probă în dosarul 928/57/2006 și în dosarul martorilor mincinoși( 5961/278/2007) .
Prin cele declarate de acest martor cinstit ,a fost scoasă la lumină minciuna lui Budală Luminița (martorul mincinos al lui Argeșeanu Valeriu Cosmin) și minciuna celuilalt martor mincinos al lui Argeșeanu V C , pe nume Baltag Marius .
In această ședință de judecată, avocatul Bleahu a depus la insistențele familiei Mihalcea ,10 cereri și 26 de acte medicale ale subsemnatei Mihalcea Catalina și nu ale inculpatului Mihalcea Andrei, așa cum s-a consemnat în încheiere de ședința din 20-02-2007.
Aceste cereri și aceste documente medicale au fost ținute în geantă de avocații familei mele pt a nu scoate la lumină adevărul faptelor ilegale săvărșite de cei trei infractori și de către cei care au anchetat și judecat cazul Mihalcea , mințindu-ne la fiecare termen de judecată că le vor depune la termenul următor.
Procurorul de sedință, Mihaela Chicea, a respins apelul spunând că trebuie luată în considerarea mărturia lui Budală Luminița , deoarece această martoră este un martor important și dacă Ursache Vasile nu a văzut-o ,’’ea putea fi oriunde ‘’.
Instanța Curții de Apel Alba Iulia deliberând a respins cererile formulate , pe considerentul că nu rezultă necesitatea administrări acestora ,sunt neconcludente și tardiv formulate în acest moment procesual al judecării cauzei în apel ,iar parțial s-a răspuns la cele contestate prin expertiza medico-legală întocmită în cauză.

Recursul declarat de Mihalcea Andrei Iulian prin avocatul ,Ana Suciu Mocanu,a fost admis , dar ceea ce au hotărât judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție nu am aflat nici până în momentul de față , cu toate că în data de 24-03-2008 s-au împlinit 5 luni de zile de la pronunțarea sentinței .
Biroul de probațiune de pe langă Tribunalul Hunedoara i-a adus la cunostința fiului meu ,Mihalcea Andrei ,că a fost condamnat la 3 ani închisoare ,în baza art 86/1 CP ,instanța a suspendat executarea pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de încercare de 6 ani .

Familia mea dorește adevărul acestui caz pentru că Mihalcea Andrei Iulian a fost condamnat la închisoare pentru o faptă pe care nu a săvărșit-o ,ci pentru o faptă pe care a inventat-o Poliția Petroșani și procurorul Nicodim Ioan de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

În data de 14-09-2006 completul de judecată compus din președinte Stanca Ioana Marcu , judecător Maria Elena Covaciu, grefier Teodora Ciur și reprezentantul Parchetului de pe langă C. A Alba Iulia , procuror Mihaela Chicea a audiat pe martora Budală Luminița , martora lui Argeșeanu Valeriu Cosmin , martor care nu a fost la locul faptei ,fapt declarat de toate părțile din proces . Datorită acestui fapt și a contradicțiilor din declarațiile acesteia , avocatul apărator al familiei mele , Bleahu Victor , a dorit să fie reaudiată de către instanța C. A Alba Iulia , iar această cerere a fost aprobată .
Această martoră a declarat în fața instanței că cel care l-a lovit pe Argeșeanu Valeriu Cosmin era un tânar înalt , purta o cacilulă pe cap și era îmbrăcat cu o haină neagră , ceea ce demomnstra instanței că cele văzute de ea nu atestă că persoana care l-a lovit pe Argeșeanu în modul descris de ea a fost fiul meu ,Mihalcea Andrei , deoarece fiul meu nu purta caciulă pe cap și era îmbrăcat doar cu un tricou roșu ,pentru că hainele i-au fost smulse de către cei trei agresori în primul incident.

În această zi avocatul Bleahu Victor a depus ca probă a nevinovăție lui Mihalcea Andrei și ca probă că dosarul a fost măsluit pană în acel moment de oamenii legii 6 CD + transcrierile lor ,ale unor înregistrări audio făcute de subsemnata Mihalcea Catalina cu un telefon mobil ,care inregistrează și apoi cu un reportofon .
Aceste probe au fost respinse într-un mod necinstit , consemnându-se în încheierea de ședință din 14-11-2006 ,că sunt înregistrările unor convorbiri telefonice , fapt cu totul neadevarat .
Aceste înregistrări le- am facut eu ,Mihalcea Cătălina , la studierea declarațiilor din dosar cu fiecare martor în parte ,față în față ,NU prin intermediul telefonului mobil . ) Aceste probe audio demonstrează că declarațiile martorilor noștri au fost măsluite de către oamenii legii care au cercetat și judecat acest caz și de asemeni demostrează că Argeșeanu ValeriuCosmin este singurul responsabil pentru leziunea suferită la cap în seara de 11-12-2004 .
Acestea înregistrări audio au fost respinse cu art 91/6 CPP.
Citez ;‘’Instanța deliberînd ,respinge cererea de amânare formulate de avocat Bleahu Victor pentru audierea CD-urilor reprezentând convorbirile inculpatului cu martorii audiați în cauză , întrucât acestea nu întrunesc condițiile art. 91/1.Cpp ,nefiind autorizate de judecator ,astfel ca nu pot fi certificate conform art 91/3 CPP.’’
Tot în această zi de judecată ,avocatul Bleahu Victor a mai adresat o cerere instanței de a fi studiat raportul de expertiză a lui Argeșeanu Valeriu Cosmin de către un specialist în materie . Această cerere a fost respinsa de către instanța Curți de Apel Alba Iulia. Avocatul actual ,Ana Suciu Mocanu , a studiat cu atenție toate documentele medicale și medico legale ale lui Argeșeanu Valeriu Cosmin și a ajuns la concluzia că aceste documente medicale conțin nenumărate nereguli.

Raportul de expertiză medico-legală efectuat de Serviciul Județean de Medicină Legală din Deva la data de 20-12-2005 , este un fals grosolan datorită urmatoarelor motive : 1)Raportul de expertiză atestă faptul că Argeșeanu Cosmin a fost examinat în persoana și s-a constatat că are același leziuni pe care le avea și în data de 17-12-2004 ; este de notorietate ca o escoriație nu se mai vede la un an de la producerea ei , cu atat mai puțin o echimoza la degetul mic ; legiștii atestă că la examenul actual , deci în momentul examinării , Argeșeanu Cosmin avea leziunile respective ;
2) Medicii examinatori , și anume dr. Dan Marculescu –medic primar legist șef , doctor Claudiu Oiegar – medic specialist legist de la SJML –HD – Deva , dr Monica Oiegar – medic specialist psihiatru , dr Vladimir Stoicescu – medic primar neurochirurg , dr Ioan Todea – medic primar expert in cadrul cabinetului de expertiză a capacitătți de muncă la Spitalul Județean Deva , copiază descrierile din certificatul medico-legal emis de serviciul de medicină legală Hunedoara la solicitarea Poliției Petroșani în data de 17-12-2004 , dar în loc sa copieze rezultatele examinării computer tomograf din 13 -12-2004 , când dimensiunile hematomului erau de 1,9 cm , copiază concluziile examenului CT din 11-12-2004, când dimensiunile era de 77 / 14 mm . Este de neacceptat ca un hematom operat să ajungă la același dimensiuni la un an de la producerea lui .
3) Echimozele descrise în raportul de expertiză sunt identice cu cele din certificatul medico-legal . Mai sesizăm faptul că medicii legiști de la Institutul de Medicină Legală Timișoara au depus la instanța de apel Alba Iulia o expertiză medico-legală falsă , copiataă ad litteram după certificatul medico-legal emis de Serviciul Județean de Medicina Legală Hunedoara în data de 17-12-2004 , se poate observa că atât rezumatul foilor de observații cât și concluziile sunt identice. Chiar și EXAMENUL ACTUAL DIN RAPORTUL DE EXPERTIZĂ , NR 1233 / 30 -10-2006 ESTE IDENTIC CU CEL DIN 17- 12- 2004 . Este imposibil ca după aproape doi ani să se mai vadă , o escoriație pe nas și o echimoză la degetul mic .
Având în vedere cele de mai sus , ajungem la concluzia că , ori comisiile de expertiză , de fapt , nu l-au examinat pe Argeșeanu Cosmin Valeriu pentru a constata efectiv leziunile existente în momentul examinării , ceea ce duce la concluzia că s-au săvărșit fals în înscrisuri oficiale , ori că , deși a fost examinat , s-au consemnat în mod voit niște leziuni mult mai grave decât cele existente , ceea ce conduce tot la concluzia că s-au săvărșit infracțiuni de fals în înscrisuri oficiale.

În data de 20-02-2007 a avut loc ultima sedință de judecată a dosarului 928/57/2006 . În această zi au fost audiați doi martori ,martorul Ursache Vasile citat de reprezentatul parchetului și Trîncă Daniel ,martorul familiei Mihalcea .
Martorul Trîncă Daniel a mințit instanța că el a povestit subsemnatei Mihalcea Cătălina ce a auzit de la martorii oculari, care au asistat la incident ul din seara de 11-12-2004 ,și nicidecum că el ar fi fost de față cand s-au petrecut faptele pe care el mi le-a povestit .
Această minciună familia mea o poate proba prin doua înregistrări audio plus un martor care a fost prezent la o discuție avută între subsemnata Mihalcea Cătălina și martorul Trîncă Daniel .
O proba audio ,transcrisă , se află în dosarul 928/57/2006 și în dosarul 5961/278/2007 plus în posesia DGA , Serviciului DIICOT , ICCJ și in posesia unor reporteri de tv și în posesia unor reporteri de ziar .
Martorul care a luat parte la discuția avută între subsemnata și martorul Trîncă Daniel se numește Pavăl Bogdan , iar cele auzite de acesta au fost aduse la cunoștința polițistului Ionescu Adrian , agentul de poliție care a cercetat plângerea familiei mele depusă împotriva celor 6 martori mincinoși din proces în 23-03-2007 la Poliția Petroșani . Acest martor, Trîncă Daniel a fost de față când Argeșeanu Valeriu Cosmin a agresat fizic pe prima victimă din acea searăde 11-12-2004 ( martorul Baltag Marius ) și pe cea de-a cincea victimă din acea seară,( Buzea Manuel ) ,când Argeșeanu a căzut cu capul de ciment și de asemeni a fost când a simulat criza de epilepsie, la îndemnul complicilor sâi , frații Geonea .

Când a fost audiat martorul neutru de cauză ,Ursache Vasile , martor citat de reprezentantul Parchetului de pe langă Curtea de Apel Alba ,acesta a declarat adevărul celor văzute de el în seara de 11-12-2004 , declarând că Argeșeanu Valeriu Cosmin era conștient la sosirea ambulanței , că se afla sub influența alcoolului și că lângă acesta nu se afla decât complicii lui ,frații Geonea și lucrătorii de pe ambulanță și nimeni altcineva .
Acest martor este un om respectabil , care are credință în Dumnezeu și îi este frică să mintă , jurând cu mâna pe Biblie.
 Prin cele declarate de acest martor cinstit ,a fost scoasă la lumină minciuna lui Budală Luminița (martorul mincinos al lui Argeșeanu Valeriu Cosmin) și minciuna celuilalt martor mincinos al lui Argeșeanu V C , pe nume Baltag Marius .
In această ședință de judecată, avocatul Bleahu a depus la insistențele familiei Mihalcea ,10 cereri și 26 de acte medicale ale subsemnatei Mihalcea Catalina și nu ale inculpatului Mihalcea Andrei, așa cum s-a consemnat în încheiere de ședința din 20-02-2007.
Aceste cereri și aceste documente medicale au fost ținute în geantă de avocații familei mele pt a nu scoate la lumină adevărul faptelor ilegale săvărșite de cei trei infractori și de către cei care au anchetat și judecat cazul Mihalcea , mințindu-ne la fiecare termen de judecată că le vor depune la termenul următor.
Procurorul de sedință, Mihaela Chicea, a respins apelul spunând că trebuie luată în considerarea mărturia lui Budală Luminița , deoarece această martoră este un martor important și dacă Ursache Vasile nu a văzut-o ,’’ea putea fi oriunde ‘’.
Instanța Curții de Apel Alba Iulia deliberând a respins cererile formulate , pe considerentul că nu rezultă necesitatea administrări acestora ,sunt neconcludente și tardiv formulate în acest moment procesual al judecării cauzei în apel ,iar parțial s-a răspuns la cele contestate prin expertiza medico-legală întocmită în cauză.

Recursul declarat de Mihalcea Andrei Iulian prin avocatul ,Ana Suciu Mocanu,a fost admis , dar ceea ce au hotărât judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție nu am aflat nici până în momentul de față , cu toate că în data de 24-03-2008 s-au împlinit 5 luni de zile de la pronunțarea sentinței .
Biroul de probațiune de pe langă Tribunalul Hunedoara i-a adus la cunostința fiului meu ,Mihalcea Andrei ,că a fost condamnat la 3 ani închisoare ,în baza art 86/1 CP ,instanța a suspendat executarea pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de încercare de 6 ani .

Familia mea dorește adevărul acestui caz pentru că Mihalcea Andrei Iulian a fost condamnat la închisoare pentru o faptă pe care nu a săvărșit-o ,ci pentru o faptă pe care a inventat-o Poliția Petroșani și procurorul Nicodim Ioan de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.
« Ultima modificare: Mai 01, 2008, 01:23:37 de către Catalina » Memorat
Catalina
Hero Member

« Răspunde #5 : Mai 01, 2008, 01:31:06 »

PETIȚII ,MEMORII ,PLÂNGERI ȘI COMUNICĂRI

În data de 27-02-2006 subsemnata Mihalcea Cătălina am trimis prin poșta prima petiție adresată președintelui Consiliul Superior al Magistraturii. Confirmarea de primirea a petiției am primit-o în data de 2- 03-2006.
Petiția a fost înregistrată de către Consiliul Superior al Magistraturii cu nr 3394/SR/2006 în data de 07-03-2006 ( dedesuptul nr de înregistrare a fost trecută și o dată ștampilată , 21-03-2006.)

În data 27- 03-2006,familia mea a trimis Consiliului Superior al Magistraturii o nouă petitie ,în care au adus la cunoștință Consiliului Superior al Magistraturii noi infracțiuni săvârșite de către procurorul Nicodim Ioan și judecătorul Gherman Calin , judecătorul care a soluționat dosarul 2207/2005 la Tribunalul Hunedoara .
Prin comunicarea din 7-04-2006 cu nr 4918/SR/2006 , CSM ( sub care este o data ștampilată ;18 aprilie 2006), ni s-a adus la cunoștință că cea de a doua petiție cu nr 4918/SR/2006 a fost clasată , potrivit dispozițiilor Ordonanței nr 27/30.01.2002, aprobată prin Legea nr 233/ 2002, conform cărora ‚’’dacă după trimiterea răspunsului se primește o noua petiție cu acelasi conținut , aceasta se clasează la nr inițial.’’
Prima petiție adresată Consiliului Superior al Magistraturii a fost trimisă pentru a fi soluționată de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia de unde a fost trimisa la Parchetul de pe langă Tribunalul Hunedoara ,unde procurorul Velescu Adina în data de 18-04-2006,în prezența avocatului Filipescu Ioan a întocmit dosarul penal 1934/VIII/1 / 2006 împotriva procurorului Nicodim Ioan , pentru infracțiunea de abuz în serviciu prev .de Art 246 Cod Penal .

În data de 27-02-2006 subsemnata Mihalcea Cătălina am trimis un memoriu Institutului Național pentru Drepturile Omului .
Răspunsul de confirmare de primire la petiția trimisă l-am primit în data de 20-03-2006. Cu Nr 30/10-03-2006 ;Raspunsul primit a fost următorul : ‘’ Suntem o instituție de cercetare . Potrivit Legii 9/1991, IRDO nu are abilitatea legală de a efectua cercetări administrative de natură juridică , în cazuri concrete , nu putem efectua anchete sau cercetări locale , nu poate da dispoziții unei instituții publice sau private din România .’’

În data de 27-02-2006 subsemnata Mihalcea Cătălina am trimis prin poșta o petiție adresată Direcției Naționale Anticoruptie (DNA) , la care a primit confirmarea de primire a acestei petiții în data de 2 -03-2006. Comunicare DNA a fost înregistrată cu nr 1331/2006 în data de 28-03-2006. Petiția a fost trimisă către Curtea de Apel Alba pentru a fi soluționată conform competenței .

În data de 6-03-2006 familia mea a trimis prin poșta o petiție către Direcția Generală Anticoruptie București ,la care a primit confirmarea de primire în data 8-03-2006. Nr de înregistrare a acestei confirmări e ; 347207 Deva 12-04-2006 . La începutul lunii aprilie eu, Mihalcea Cătălina și sotul meu ,Mihalcea Olavi ,am fost chemați în audiență la Direcția Generală Anticorupție Deva . În urma audierii noastre de către inspectorul GHERBEA, în data de 7-04-2006, Direcția Generala Anticorupție Deva a trimis o adresă cu nr 347207/7-04-2006 către firma SIMAR , și a cerut să li se comunice în scris dacă Argeșeanu Valeriu Cosmin este angajatul acestei firme .

În data de 12-04-2006, Direcția Generală Anticorupție Deva a adus la cunoștință familiei mele faptul că în urma verificărilor efectuate în baza celor sesizate de familia mea nu au rezultat acte de corupție .
În data de 19-04-2006 SIMAR SRL a trimis o confirmare scrisă către Direcția Generală Anticorupție Deva confirmând că Argeșeanu Valeriu Cosmin lucrează cu carte de muncă din data de 6-01-2006 în funcția de zidar .Nr acestei confirmări e, 232/19/04/2006, fapt pe care Direcția Generală Anticorupție l-a făcut imediat cunoscut familie Mihalcea .

În data de 27-03-2006, Curtea de Apel Alba Iulia a adus la cunoștință familiei mele că memoriul trimis Consiliului Superior al Magistraturii a fost trimis către instanța competentă ,spre a fi solutionat ,în cazul de față către Curtea de Apel Alba Iulia .
Citez’’ Dosarul penal nr 1279 /2006 al Curții de Apel Alba Iulia se află pe rolul instanței din data de 17 feb. 2006 și are termen de soluționare la data de 28-03-2006. Aspectele invocate în memoriu privesc probleme de fond legate de soluționarea pricinii ,astfel ele sunt de competența exclusivă a completului de judecată legal investit. Conducerea Curții de apel nu are competența de a interveni în soluționarea cauzelor .
Toate cererile care privesc cauza urmează să le formulați în fața completului de judecată .Vă informăm că memoriul dvs. a fost depus la dosar pentru a fi avut în vedere de completul de judecată’’

În data 31-03-2006 Parchetul de pe langă Curtea de Apel Alba Iulia a comunicat familiei mele , că plângerea adresată Direcției Naționale Anticoruptie a fost trimisă către Parchetul Hunedoara pentru a fi soluționată conform competenței , de unde nu au primit niciun răspuns .( Nr.339/VIII/1/2006)
În data de 22-11-2006-Înalta Curte de Casație și Justiție a comunicat familiei Mihalcea . ’’Cu privire la memoriul dvs ,vă comunicam urmatoarele; Înalta Curte de Casație și Justiție , ca instanță de judecată soluționează numai acele cauze cu care este investita . Instanța supremă nu exercită atribuții de control asupra activității de judecată a altor instanțe ,putând fi sesizată numai prin căile legale de atac prevăzute de lege . Impotriva hotărârilor judecătorești de care sunteți nemulțumită aveți posibilitatea de a exercita căile de atac (ordinare și extraordinare ) ce constitue ,totodată și singura modalitate de verificare a legalitații și temeiniciei hotărarilor judecătorești pronunțate .’’Semnat -Magistrat Clemansa Enache.

În data de 9-02-2007, CSM Inspecția Judiciară a trimis familiei Mihalcea o comunicare prin poștă , care a a ajuns în Petroșani în data de 14-02-2007. Pe această comunicare a fost consemnată data de 8-02-2006 și are Nr 1973/IJ/1672/SIJ/21/SIP/2006 .
La data de 8-02-2006 subsemnații Mihalcea Cătălina, Mihalcea Olavi si Mihalcea Andrei Iulian nu au cerut ajutorul Inspecției Judiciare a CSM. Subsemnații Mihalcea Cătălina, Mihalcea Olavi si Mihalcea Andrei Iulian am trimis petiția către Consiliul Superior al Magistraturii în data de 27-02-2006 și a fost înregistrată de către Consiliul Superior al Magistraturii cu nr 3394/SR/2006 în data de 07-03-2006(dedesuptul nr de înregistrare a fost trecută și o dată ștampilată , 21-03-2006.)
În această comunicare trimisă de Consiliul Superior al Magistraturii ,Inspecția Judiciară , este consemnat că , Consiliul Superior al Magistraturii nu este competent să examineze aspectele expuse în plângerea noastră în care se plâng de neconsemnare adevărului în declarațiile martorilor familei Mihalcea ,de nerespectarea drepturilor prevăzute în Cpp și acceptarea minciuni în schimbul adevărului .
Citez ;
’’Atingerea principiului independeței judecătorului consacrat de art 124 alin 3 din Constituția României și în dispozițiile art 2 alin 3 Legea nr 303/2004.’’ Alt motiv pt care nu ne-a ajutat Consiliul Superior al Magistraturii este acela că nu pot interveni în modul de desfașurare și administrare a procedurii judiciare , orice demers ar fi contrar dispozițiilor art 2 alin 4 din Legea nr privind statutul judecătorilor și procurorilor , republicată și modificată , precum și prevederile art 46 alin 2 din Legea nr 304/2004 privind organizarea judiciară ,republicată și modificată ,care interzice orice imixtiune în actul de justiție. ’’
Ne-au sfătuit să urmăm căile de atac legale.
Iar în privința ilegalitaților săvărșite de procuror în dosarul 1014/2004 , nu este de competența Consiliul Superior al Magistraturii .
Referitor la ilegalitățile săvârșite de procurorul Nicodim Ioan li s-a comunicat că la data de 14-04-2005 a finalizat urmărirea penală , iar când a fost înregistrată sesisarea noastră de către Consiliul Superior al Magistraturii se implinise termenul de un an prevăzut de art 46, pct 8 din legea 317/2004,republicată cu modificările ulterioare ,în care intervine prescripția răspunderii disciplinare .
Consiliul Superior al Magistraturi prin comunicarea din 7-04-2006 cu nr 4918/SR/2006 , CSM ( sub care este o data ștapilata ;18 aprilie 2006)a adus la cunostința familiei Mihalcea că cea ce-a doua petiție a fost clasată. Deci ,conform primei petiții adresate Consiliului Superior al Magistraturi , termenul de prescripție al fapteleor infracționale ale procurorului Nicodim Ioan nu se prescrisese . Cu toate că CSM ne comunicase că faptele procurorului Nicodim Ioan se prescrisese , parchetul de pe langă Curtea de Apel Alba Iulia și Instanta Curții de Apel Alba au judecat dosarul 1659/57/20006.

În data de 23-03-2007 subsemnații Mihalcea Cătălina Mihalcea Andrei Iulian și Mihalcea Olavi am depus la Parchetul de pe langă Judecătoria Petroșani o plângere penală împotriva martorilor mincinoși ,prin care am solicitat ca după administrarea probatoriului să dispună trimiterea acestora în judecată și condamnarea acestora pentru infracțiunea de mărturie mincinoasă, prevăzută și pedepsită de art. 260 Cod Penal ,Nr dosar 905/P/2007.

În data de 12-04-2007 subsemnații Mihalcea Cătălina , Mihalcea Olavi și Mihalcea Andrei Iulian am depus la Poliția Petroșani o cerere de probațiune, pentru a demonstra adevarul cazului Mihalcea . În data 19-04-2007 ,Poliția Petroșani ne-a comunicat;
Citez ;În referire la cererea de probațiune pe care ați formulat-o la această unitate de poliție ,vă comunicăm că aceasta a fost conexată la dosarul penal cu nr. 122018/2007. ‘’ În data de 23-08-2007 agentul de poliție Ionescu Adrian ne-a comunicat verbal nouă, familiei Mihalcea și avocatului, Ana Suciu Mocanu, că aceasta cerere de probațiune depusa in 12-04 -2007 la Poliția Petroșani nu a fost aprobata, ci a fost clasată din ordinului șefului său Mihu. . Nu au primit un răspuns oficial de la Poliția Petroșani nici până în momentul de față .

În data de 17-04-2007 subsemnații Mihalcea Cătălina , Mihalcea Olavi și Mihalcea Andrei Iulian au adresat o plângere Serviciului Direcției de Investigație a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism ,Bucuresti . Nu am primit niciun semn de viață decât după un an, când au fost convocați la prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, ocazie cu care ni s-a cerut doar să precizăm împotriva cui am formulat sesizarea respectivă. (plângerea a fost depusă la 17 aprilie 2007, iar convocarea a fost la data de 3 martie 2008).Noi ,familia Mihalcea , impreună cu av. Ana Mocanu Suciu am cerut ca cercetările să se efectueze asupra stării de fapt menționată în acea plângere .

În data de 20-06-2007, dl inspector Șef de Poliție , Drăghici Roșioru Alexandru a adus la cunoștința nouă , familiei Mihalcea că s-au verificat dosarele 1014/P/2004 și 905/P/2007 și nu s-a găsit nimic în neregulă și de asemeni nu s-a găsit nimic în neregulă și când în urma verificărilor făcute cu ocazia audierii subsemnaților Mihalcea Cătălina si Mihalcea Olavi de către inspectorii de poliție ai Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara în data de 15-02-2006 . (Nesecret Nr 176.194. Data 20-06-2007 .Ex.nr.2 )
Subsemnații Mihalcea Cătălina și Mihalcea Olavi nu am fost audiați de dl inspector Gherbea în 15-04- 2006 ,deoarece în data de 7-04-2006 DGA Deva a trimis o adresa cu nr ; 347207/7-04-2006 către firma SIMAR prin care a cerut să li se comunice în scris dacă Argeșeanu Valeriu Cosmin este angajatul acestei firme ,iar în data de 12-04-2006.DGA Deva a adus la cunștință subsemnaților Mihalcea Cătălina și Mihalcea Olavi faptul că în urma verificărilor efectuate în baza celor sesizate de noi ,familia Mihalcea nu au rezultat acte de corupție .Nr 347207-Deva 12/04/2006.

În data de 15-05-2007 subsemnații Mihalcea Andrei Iulian , Mihalcea Cătălina și Mihalcea Olavi am cerut ajutorul printr-o petiție d-lui ministru , Cristian David , ministrul Ministerului Internelor și Reformei Administrative.
Petiția a fost trimisa la Parchetul de pe langă Curtea de Apel Alba Iulia , de unde Cornel Herlea ,procurorul șef urmărire penală și criminalistică la Parchetul de pe langă Curtea de Apel Alba Iulia a comunicat subsemnaților Mihalcea Andrei Iulian , Mihalcea Cătălina și Mihalcea Olavi ;Neinceperea Urmariri Penale pentru săvărșirea infracțiuni prev. de art Cornel 246 din Cod penal fața de Tudor Vasile ,subcomisar de poliție și Erneste Balint , agent de Poliție judiciară ,ambii din cadrul Poliției municipiului Petroșani ,jud Hunedoara.
Disjungerea cauzei sub aspectul săvărșirii de către agentul principal de poliție judiciară ,Ionescu Adrian ,din cadrul Poliției municipiului Petroșani ,a infracțiuni de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor ,prev de art 246 din Cod penal. ’’Rezoluția având nr 220/P/2007din 28-06-2007
Și prin rezoluția nr 571/II/2 din 21-07-2007 procurorul general al Parchetului de pe langă Curtea de Apel Alba Iulia ,Vasile Luha ne comunică ; Citez; Prin plângerea formulată petenta apreciează că soluția emisă în dosarul cu nr 220/P/2007, prin care , în baza prevederilor art 228 alin 4 și art 10 lit g din Cpp ,s-a dispus Neinceperea Urmăriri Penale pentru săvârșirea infracțiuni prev. de art 246 din Cp ,fata de Tudor Vasile , subcomisarul de poliție judiciară și Ernest Balint ,agent de poliție Judiciară , ambii din cadrul Poliției muncip. Petroșani , jud HD , este nelegală și netemeinică .’’
În momentul de față pe rolul Curții de Apel Alba Iulia se află dosarul 1213/57/2007 . Nu a avut loc nicio sedință de judecată până în prezent ,deoarece avocatul aparator al subsemnaților , Mihalcea Cătălina și Mihalcea Olavi am solicitat instanței de judecată ca dosarul 928/57/2006 să fie trimis de la Înalta Curte de Casație și Justție pentru ca instanța Curti de Apel Alba Iulia să ia la cunoștință de toate ilegalitățile din dosar savărșite de politiștii care au cercetat acest caz în 2004-2005 și în 2007 .

În data de 11-07-2007 Consiliul Superior al Magistraturii a comunicat subsemnaților Mihalcea Cătălina , Mihalcea Olavi și lui Mihalcea Andrei Iulian că petiția adresată de noi ministrului Justiției în data de 21-05-2007a fost trimisă către Consiliul Superior al Magistraturii. Nr 6552/SR/2007.
’’Vă facem cunoscut că petiția dvs adresată Ministrului Justiției ,de unde a fost trimisă către CSM și înregistrată sub nr 6552/SR/2007 a fost înaintată ,conform legii, Inspecției judiciare din cadrul Consiliului ,de unde veți primi răspuns .’’

În data de 19-07-2007, Direcția Generală Anticorupție București a trimis subsemnatei Mihalcea Catalina, următoarele înștiintări ;’’Ca urmare a petiției dvs , adresată DGA și înregistrate cu nr de mai sus (Nr 440491/S.R.P.P.C.A/19.07.2007, 440492/S.R.P.P.C.A /19.07.2007) , vă comunicăm faptul că aceasta a fost transmisă pentru efectuarea de verificări ,Biroului Anticorupție pentru județul Hunedoara ,care vă va face cunoscut rezultatul acestora.

În data de 31-07-2007,Consiliul Superior al Magistraturii ,Inspectia Judiciara a trimis familiei Mihalcea o comunicare ( Nr 1629/IJ/547/SIP/2007) . În această comunicare sunt consemnate date greșite ale cazului Mihalcea .Data incidentului a fost 11.12.2004 ,nu 11.09 .2004 cum este consemnat în aceasta comunicare . Împotriva agentului de poliție , Ionescu Adrian s-a disjuns cauza către Parchetul de pe langă Tribunalul Hnedoara ,nu cauza ag. de poliție Ernest Balint, cum este consemnat în această comunicare .

În data de 8-08-2007 Mihalcea Olavi s-a prezentat la sediul Direcției Generale Anticorupție București cu probe audio și înscrisuri ,care să demostreze că acuzațiile familiei Mihalcea sunt fondate și utile și duc la aflarea adevărului acestui caz .

În data 30-08-2007 s-a prezentat la domicilul familiei Mihalcea
ofițerul de poliție Tirea de la Inspectoratul Județean al Poliției Hunedoara pentru a ne restitui toate probele pe care sotul meu , Mihalcea Olavi, i le-am înmânat unui ofițer al Direcției Generale Anticoruție din București ,în data de 8-08-2007.
Dl ofițer Tirea a cerut subsemnatei Mihalcea Cătălina să semnez un act oficial ,aparținând Serviciului DGA al Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara , de primire al acestor probe , spunăndu-i că trebuie să urmeze calea justiției .
Subsemnata Mihalcea Catalina când am văzut că probele nevinovăției noastre și probele vinovăției polițiștilor implicați în acest caz ne sunt înapoiate, i-am cerut d-lui ofițer Tirea să îmi dea o motivare scrisă și căteva explicații referitoare la acest fapt .
Dl ofițer Tirea mi-a comunicat că sarcina dânsului este decât de a-mi înmâna acele probe și atât , deoarece nu dânsul s-a ocupat de cercetarea acestora . În prezența ofițerului Tirea am vrut să fac o copie xerox după documentul pe care am scris că REFUZ să primesc acele documente ,pe motivul că nu mi se înmânase nicio o motivare scrisă prin care să ni se comunice pe baza cărui motiv aceste dovezi ne sunt refuzate , dar ofițerul Tirea nu mi-a permis să fac acest lucru ,smulgându-mi documentul din mână .

În data de 31-08-2007 , Direcția Generală Anticorupție din Deva a trimis o înștiințare noua , familiei Mihalcea , aducându-ne la cunoștință că nu s-au constatat fapte de corupție în cazul nostru ,săvârșite de polițiștii din Petroșani , iar dovezile noastre trebuie să le prezentăm instanței .
Nr 350215/B.A-HD , Deva 31-/08/2007.
Familia Mihalcea nu a trimis Direcției Generale decât 2 petiții , restul sesizărilor au fost aduse la cunoștință Direcției Generale Anticorupție de către subsemnata Mihalcea Cătălina postând mesaje pe site-ul Ministerului Internelor și Reformei Adminstrative ,forumul Direcției Generale Anticorupție.
http://forum.mai-dga.ro/viewtopic.php?t=4
Citez; Ca urmare a petițiilor dvs adresate Direcției Generale Anticorupție ,inregistrate cu nr ;
1) 440491/19.07.2007
2) 440492/19.07.2007
3) 440505/23.07.2007
4) 440527/01.08.2007
5) 440494.01.08.2007
6) 440491/01.08.2007(apare încă odată scris nr ,dar data este diferită )
7) 440543.09.08.2007(bonul de inreg.este din data de 08- 08-2007) la DGA .respectiv -adevărat
8- 350215/28.07.2007,
9) 350216/23.07.2007
10) 350217/23.07.2007
11) 350220/03.08.2007
12 ) 350218/03.08.2007
13) 350219/03.08.2007
14) 350221/15.08.2008(?) la B.A Hunedoara , vă comunicăm că, nu au rezultat acte de corupție sau care să poată fi puse în legatură cu corupția , în care sa fe implicat funcționari din cadrul Ministerului Internelor și Reformei Administrative .
În conformitate cu art 385-14CPr.Pen, materialele trimise , care nu au fost prezentate instanțelor și autorităților la care v-ați adresat , pot fi prezentate instanței de recurs care verifică hotărârea atacată .
Vă mai informăm că instituția noastră desfașoară , potrivit legii , activități de prevenire , descoperire și combatere a faptelor de corupție săvărșite de personalul Ministerului Internelor și Reformelor Administrative.
(DGA-Serviciul Teritoral Anticorupție Alba Iulia . B.A pt Jud. HD Nr347207 , Deva 12-04-/2006)

În data 5-09-2007 Mihalcea Olavi s-a prezentat la Comisariatul Societăți Civile pentru a le cere ajutorul , aflând că această organizație monitorizează orice fel de abuz și prin personalul său depune eforturi în scopul apărarii drepturior omului, diminuării fenomenului infracțional în general, a faptelor de corupție în special și a birocrației. În schimbul a 500 de lei (RON) această organizație a promis soțului meu , Mihalcea Olavi ,că își va pregăti o apărare pentru următorul termen al ședinței de recurs din data de 12-09-2007. Această organizație nu și-a respectat promisiunea, nici la termenul respectiv ,nici după aceea , pur si simplu ne-au luat 500de lei(RON) ,fără a ne ajuta cu nimic.
Memorat
Catalina
Hero Member

« Răspunde #6 : Mai 01, 2008, 01:34:10 »

DOSARUL 5961/278/2007( Dosarul martorilor mincinoși )

În data de 23-03-2007subsemnații Mihalcea Andrei Iulian , Mihalcea Cătălina și Mihalcea Olavi am depus la Parchetul de pe langă Judecătoria Petroșani o plângere penală împotriva martorilor care nu au declarat ceea ce știu sau au făcut declarații mincinoase , însă Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani în data de 27-08-2007 și în data de 12-10-2007 a dispus Neînceperea Urmăririi Penale ,motivat de faptul că respectivii martori își mențin declarațiile date în cursul procesului iar cauza a fost soluționată printr-o decizie definitivă.
Totuși, parchetul a dispus această măsură fără a audia pe toți cei împotriva cărora noi , familia Mihalcea am făcut plângere și refuzând toate probele pe care le -am solicitat a fi administrate și care ar fi clarificat cu certitudine împrejurările la care au participat fiecare dintre cei acuzați de noi ,familia Mihalcea.
Declarațiile date la Poliția Petroșani au scos la iveală ADEVARUL cazului Mihalcea , dar oamenii legii nu-l vor scos la iveală pentru a nu le aduce prejudicii persoanelor care au cercetat și judecat acest caz din decembrie 2004 până în momentul de față .

http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=278&d=Mjc4MDAwMDAwMDAwMTI4NTA*

În data de 12-04-2007subsemnații Mihalcea Cătălina , Mihalcea Andrei Iulian și Mihalcea Olavi am depus la Poliția Petroșani o cerere de probațiune, pentru a demonstra adevărul cazului Mihalcea , la care nici până în momentul de fața nu au primit un răspuns oficial de la Poliția Petroșani .

În data de 23-08-2007 subsemnții Mihalcea Cătălina , Mihalcea Andrei Iulian și Mihalcea Olavi am depus prin av. Ana Suciu Mocanu două cereri la Parchetul de pe langă judecătoria Petroșani ;
-Testul cu poligraful pentru toate părțile din proces .
-Rugăm ca Parchetul Petroșani să trimită o adresa către Policlinica Spitalului de Urgență Petroșani pentru a ni se comunica bolile neurologice sau psihiatrice de care suferă martora Budală Luminița .

În 9-11- 2008 subsemnații, Mihalcea Cătălina , Mihalcea Andrei Iulian și Mihalcea Olavi am formulat o plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de mărturie împotriva numiților , Budală Luminița , Geonea Robert Gheorghița , Geonea Laurențiu Daniel ,Baltag Marius , Elsasser Paul ,Trîncă Daniel, persoane care au fost audiate în calitate de martori în dosarul nr 928-2006 , împrejurări în care au facut declarații mincinoase .

În data de 10-01-2008 avocatul apărator al familiei Mihalcea a depus la dosar un nr de trei rapoarte de expertiză medico-legala și doua CD-uri ce conțin înregistrări ale unor discuții purtate în public de Mihalcea Cătălina și intimatul Elsasser Paul și Mihalcea Cătălina și intimatul Trîncă Daniel , discuții din care rezultă faptul că intimații în mod conștient au omis să declare ceea ce au văzut în seara de 11-12- 2004 .
Dosarul 5961/278/2007 nu s-a soluționat pănă în momentul de față de judecătorul care judecă acest dosar la Judecătoria Petroșani .

(NOI DOVEZI PE SITE-UL APĂRAȚI DREPTURILE)

http://pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview

DOSARUL 1213/57/2007 )dosarul politisților acuzați de abuz în serviciu .(Art 246, Cod Penal )

Împotriva polițiștilor care au instrumentat dosarul ce avea ca obiect omorul calificat ,noi , familia Mihalcea am formulat o plângere prin care am solicitat efectuarea efectivă de cercetări în cauza ce a facut obiectul sesizării parchetului , desfințarea celor doua rezoluții atacate ,220/P/2007 din 26-06-2007 și 517 /II/2 din 21-07-2007 și ,în urma acestora , trimiterea în judecată a numiților Todor Vasile și a lui Ernest Balint pentru săvărșirea infracțiunii de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor .
Politiștii care au instrumentat dosarul ce avea ca obiect omorul calificat au cercetat acest caz într-un mod defectuos ,neefectuând cercetârile necesare ce se impun în astfel de infracțiuni ,intimidând pe martorii familiei noastre în timpul audierii lor la Poliția Petroșani , modificând unele declarații ,audiând ilegal pe subsemnții Mihalcea Cătălina , Mihalcea Andrei Iulian și Mihalcea Olavi, fără a ni se comunica calitatea procesuală în care am dat aceste declarații, în lipsa unui apărator ales sau din oficiu .
Instanța Curți de Apel Alba amână soluționarea cauzei pentru acvirarea dosarului nr. 928/57/2006, care este la ICCJ ,pentru motivarea sentinței data în dosarul 928/57/2006 în 24 octombrie 2007 .

http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=57&d=NTcwMDAwMDAwMDAwNjA2Ng**

Subsemnții Mihalcea Cătălina și Mihalcea Olavi si Mihalcea Andrei am primit câte-o înștiințare pentru plata cheltuielilor de judecată prin sentința 89 din 3-10-2006 , în dosarul 1659/57/2006. În această sentință s-a consemnat că cheltuielile de judecată rămân în sarcina statului
Fiul Meu Mihalcea Andrei a achitat aceste cheltuieli de judecată , dar subsemnata Mihalcea Catălina și soțul meu Mihalcea Olavi am adresat Instantei Curti de Apel Alba Iulia ,Secția Civilă o cerere de contestație la la care am atașat sentința 89 din 3-10-2006 pentru a proba cele afirmate de noi .

Dosarul 73/57/2008 ( Contestație la executare)

http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=57&d=NTcwMDAwMDAwMDAwNjc0OQ**

Dosarul 74/57/2008 ( Contestație la executare

http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=57&d=NTcwMDAwMDAwMDAIn wNjc1MA**

În 19-02-2008 s-a suspendat judecata cauzei în temeiul art 242 Cod proc civilă față de lipsa părților si față de faptul că nu s-a cerut judecarea în lipsă.
Declar pe onoare că informațiile ce figurează în prezenta petiție sunt exacte.

Petroșani

Mihalcea Cătălina
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

« Răspunde #7 : Mai 01, 2008, 06:12:36 »

"Subsemnații Mihalcea Andrei Iulian , Mihalcea Cătălina și Mihalcea Olavi am depus plângere la Poliție în seara respectivă , 11 decembrie 2004,în jurul orelor 23,30-23,45 ,dar Poliția Petroșani nu au facut niciun fel de cercetări la fața locului , nici în seara aceea și nici după incident "

Daca ei nu fac cercetari .... atunci care e functia lor ?

"Data de pe această plângere a fost modificată de soțul la cererea subcomisarului Todor Vasile"

Nu cred ca este normal sa se modifice data ..... tehnic dumneavoastra ati depus plangerea a doua zi dupa incident

"Polițistul Ernest Balint l-a constrâns pe fiul meu ,Mihalcea Andrei , să consemneze în declarația sa că știe ca l-a lovit pe Argeșeanu Valeriu cu bâta în cap ,fapt care fiul meu nu-l știe nici in momentul de față "

Declaratiile luate sub presiune pot deveni nule in fata istantei daca precizati acest lucru

"Polliția nici măcar nu ne-a adus la cunoștință faptul că cineva făcuse o plângere împotriva noastră"

De multe ori.... uni militisti care simt ca nu sunt profesionisti fac treaba cum i duce pe ei capul  numai sa scape de dosar .

"Poliția a efectuat o serie de audieri , în special ale subsemnaților , fără a ne preciza calitatea în care suntem audiați , situație în care noi am crezut că suntem audiați în calitate de părți vătămate , ca urmare a plângerii depuse de noi "

Sunt politisti care nu respecta procedurile si codul lor deontologic.... fac totul numai ca sa fie facut .... si ma repet .... ei stiu ca nu sunt profesionisti si ca nu stapanesc situatia si sunt constienti de faptul ca daca ar spune omului ce si cum acesta se va putea apara ....
Memorat
Catalina
Hero Member

« Răspunde #8 : Mai 04, 2008, 10:22:49 »

Admin , ceea ce a facut Politia Petrosani in  cazul familiei mele este strigator la cer .
La timpul potrivit am sa dezvalui romanilor  tot cosmarul prin care a fost nevoita sa treaca familia mea  din cauza oamenilor legii si a avocatilor care ne-au tradat interesele.
Nu imi este frica sa dezvalui ilegalitatile din acest caz ,deoarece  familia mea detine adevarul ,demonstrat cu probe utile si concludente , asa cum prevede legea .
 De ce se doreste  musamalizarea acestui caz ?
 Nimeni nu s-a asteptat ca eu ,o femeie de rand ,voi lupta cu atata inversunare impotriva celor care au savarsit ilegalitati in cazul nostru si de aceea  lucrurile au ajuns in stadiul acesta  atat de grav .
  Din anul 2005 ma documentez  zilnic in domeniul juridic  pentru a sti  ce trebuie facut  in cazul nostru. Acest lucru l-am facut deoarece   am aflat ca unii  avocatii nu aduc la cunostinta  clientilor  toate neregulile  aflate intr-un  dosar , cand vad ca acesta  este masluit chiar de oamenii legii .
 De ce cei patru avocati pe care i-am avut pana in faza de recurs a dosarului 928/57/2006 nu ne-au adus la cunostinta toate ilegalitatile din dosar ?
Nu se intelege ca interesele infractorilor si ale persoanelor care ii favorizeaza au fost si  sunt mai presus decat adevarul acestui caz?
Toti romanii nedreptatiti  de oamenii legii trebuie sa ia atitudinea pe care am luat-o  eu  .
 Sa lase frica si lasitatea deoparte si sa lupte pentru drepturile lor, pentru ca numai asa  vor  avea un viitor mai bun pentru ei si copii lor .
Eu sunt singurul  cetatean roman care a indraznit sa  posteze pe forumul Directiei Generale Anticoruptie  un caz plin de ilegalitati si fapte de coruptie .
 De atunci si pana de curand am postat pe acest forum foarte multe mesaje , in speranta ca cineva din aceasta institutie  va auzi strigatul  meu  de disperare si ne va ajuta sa scoatem la lumina adevarul cazului nostru.
http://forum.mai-dga.ro/viewtopic.php?t=4&postdays=0&postorder=asc&start=15
http://forum.mai-dga.ro/viewtopic.php?p=34#34
Am indraznit sa denunt ‘’pe fata ‘’pe forumul Directiei Generale Anticoruptie ilegalitatile tuturor politistilor savarsite in cazul nostru , fara a tine cont de statutul meu social .
Familia mea a dorit si doreste ca politistii care au cercetat (masluit  )cazul nostru sa fie cercetati de DGA Bucuresti , nu de DGA Hunedoara .
Dovezile postate pe site-ul ‘‘aparati drepturile ‘’ demonstreaza ca DGA Hunedoara  nu a dorit ca politistii vinovati de masluirea dosarului nostru  sa  fie cercetati conform legii  si din cauza acestui fapt dorim ca DGA Bucuresti sa cerceteze acest caz .
http://pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview
Datorita petitiei  trimisa de familia mea d-lui ministru Cristian David am ajuns  sa ne judecam si cu poltistii care ‘’ au cercetat ‘’acest caz . 
     Procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia care au cercetat petitia si plangerea noastra  au constatat ca subcomisarul Todor Vasile si ag de politie  Ernest Balint sunt nevinovati de abuz in serviciu si  au dat NUP in  cazul dansilor  , iar in privinta agentului de politie Ionescu Adrian  s-a  disjuns cauza  catre Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara , de la care nu ni s-a mai comunicat nimic pana in prezent .
 Judecarea acestui dosar nu a avut loc pana in prezent ,datorita faptului ca dosarul principal (928/57/2006) s-a aflat pana la inceputul lunii aprilie la ICCJ  pt motivarea  sentintei  data in cazul fiului meu in data de 24-10-2007.
http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=57&d=NTcwMDAwMDAwMDAwNjA2Ng**
Avocatul actual (al cincelea avocat )a cerut ca dosarul principal sa fie acvirat la Curtea de Apel Alba Iulia pentru a fi folosit ca proba in dosarul 1213/57/2007(dosarul politistilor) .
Dosarul 928/57/2006 este plin de ilegalitati , care demonstreaza ca  noi , familia Mihalcea am fost victimele a trei agresori  recidivisti si foarte periculosi , iar in timp  am devenit victimele oamenilor legii care au cercetat si judecat cazul .
Pe forumurile pe care le postez  mai jos sunt postate foarte multe mesaje pe care pe acest forum nu sunt postate, datorita faptul ca acest forum nu a existat pana de curand .

http://www.otvforum.com/viewtopic.php?t=15
http://www.antena3.ro/forum/viewtopic.php?t=5163
http://www.antena3.ro/forum/viewtopic.php?t=3375
http://www.juridice.ro/forum/viewtopic.php?t=2894
http://www.juridice.ro/forum/viewtopic.php?t=2845
« Ultima modificare: Mai 05, 2008, 08:46:59 de către Catalina » Memorat
admin
Administrator
Hero Member

« Răspunde #9 : Mai 04, 2008, 12:52:15 »

Familia mea a dorit si doreste ca politistii care au cercetat (masluit  )cazul nostru sa fie cercetati de DGA Bucuresti , nu de DGA Hunedoara .

Sicer parerea mea personala este ca indiferent de DGA ca e Bucuresti ca e Hunedoara ...acolo de regula sunt oameni care isi fac treaba .
Problemele la dv sunt mai complexe , justitia in Romania este oarba dar sigur are dezvoltat simtul tactil sa poata pipai mita Zâmbet . E greu cu justitia noastra deoarece la fel cum avem noi drepturi si cai de atac ...etc la fel au si politisti ... e greu de dovedit un abuz in servici sau o ilegalitate comisa de un politist , deoarece el este reprezentat de un jurist care stie cum sa faca ca sa "iasa bine treaba".
Legile noastre sunt usor de combatut si intors pe dos de un avocat sau de un jurist bun , judecatori au sute de dosare incat nu pot analiza decat superficial cazurile, multi avocati sunt interesati sa ia doar bani si nu spun clientilor cum se paote face, special ca sa nu isi complice ei viatza de avocat ....toate treburile acestea concura la nerezolvarea cazurilor de acest gen .
Incercati sa va adresati la o organizatie care reprezinta drepturile omului. Eu zic ca daca cei de la DGA nu au facut nimik inseamna ca dovezile dv. nu sunt destul de tari sau ca politisti au avut abilitatile necesare de a se disculpa...de regula DGAul isi face treaba si de multe ori chiar cu exces de zel.... cam mananca "militieni" pe paine .... putin probabil ca dv sa fi avut dovezi de netagaduit si ei sa fi refuzat sa desfiinteze un "militian"
Memorat
Catalina
Hero Member

« Răspunde #10 : Mai 04, 2008, 08:54:05 »

Admin, dovezile sunt foarte tari si de aceea nu se doreste adevarul acestui caz .
Agentul Ionescu Adrian ,agentul de politie care a ''cercetat’’plangerea noastra impotriva martorilor mincinosi mi-a vorbit in felul urmator intr-o zi ;
''Mihalcea Catalina -D-le agent Ionescu cum puteti spune ca fratii Geonea sunt nevinovati pt ceea ce ne-au facut ?
Ag.Ionescu Adrian - Eu nu discut cu dvs !
Mihalcea Catalina - De ce domnule agent Ionescu ?
Ag.Ionescu Adrian - Discut doar cu avocatul dvs !
Avocatul familiei - Buna ziua d-le .
Ag.Ionescu Adrian - Buna ziua .
Avocatul familiei - Dorim sa stim ce s-a intamplat cu cererea de probatiune pe care am depus-o la Politie in data de 12-04-2007?
Ag.Ionescu Adrian- Cererea a fost clasata .
Avocatul familiei - De ce a fost clasata ?
Ag ,Ionescu Adrian - Pentru ca asa a vrut seful meu ,Mihu ! ''

In data de 17-04-2007 sotul meu a inmanat personal unui ofiter al DGA dovezi si inregistrari audio ,care demonstreaza ca familia Mihalcea nu minte cu absolut nimic in privinta nimanui .
Aceste dovezi au fost trimise de DGA Bucuresti in teritoriu , unde acestea au fost tratate cu dezinteres de cei mari de la DGA HD .
Intr-o zi m-am trezit la usa cu un ofiter de politie  ,care avea un mana un plic mare .
Acest ofiter de 1,90 m ,poate chiar si mai inalt si de vreo 100 kg , poate si mai mult , cu un aer superior mi s-a prezentat foarte rapid , in asa fel incat nu am inteles decat ca se numea Tirea si mi-a spus ca a venit sa imi inmaneze acele probe pe care sotul meu le inmanase personal acelui ofiter DGA din Bucuresti ,spunandu-mi ca din cercetarile efectuate de ofiteri DGA HD s-a constatat ca politistii acuzati de noi nu au savarsit fapte de coruptie .
Eu i-am zis ca ceea ce imi spune dansul NU este adevarat , ca politistii care au cercetat acest caz au masluit dosarul nostru in favoarea infractorilor si acest fapt il arata inregistrarile audio si documentele trimise de noi DGA .
Dl Tirea vazand curajul meu de a-i spune in fata ca dosarul nostru a fost masluit  l-a apucat transpiratiile si mi-a cerut imediat sa semnez un document .
Eu nu prea mai vad bine de atatea lacrimi varsate si din cauza aceasta nu puteam citi ce scrie in acel document .
Dansul mi-a spus ca in acel document scrie ca ne  sunt returnate documentele si inregistrarile audio , deoarece in urma cercetarilor efectuate de ofiterii DGA HD , politistii acuzati de noi au fost gasiti nevinovati de savarsirea unor fapte ilegale .
Ce gluma buna !
Adica, noi, familia Mihalcea indrazneam sa facem niste afirmatii gratuite ,fara a avea dovezi, care sa demonstreze ca ceea ce afirmam noi este adevarat !
Tare prosti suntem considerari noi ,oamenii simpli  de catre unii oameni ai legii!
I-am zis ca nu semnez nimic  pana nu discut cu avocatul meu ,Ana Suciu Mocanu ,Ddr Lector universitar - Universitatea Lucian Blaga din Sibiu.
Am sunat-o imediat pe d-na avocat si i-am adus la cunostinta ce mi se intampla .
D-na avocat mi-a cerut sa il dau la telefon pe dl Tirea , lucru pe care l-am si facut .
D-na avocat i-a adresat acestui ofiter Tirea cateva intrebari la care dl Tirea a ocolit sa ii raspunda, dupa care d-na avocat mi-a zis sa scriu pe acel document ca refuz sa primesc acele documente deoarece nu exista nici o motivare scrisa  in care sa scrie de ce ne sunt inapoiate dovezile nevinovatiei noastre .
Am facut ce m-a sfatuit avocatul nostru si am vrut sa xeroxez acel document  pe care am scris ca refuz sa primesc acele  probe  .
Dl ofiter Tirea cand a vazut ce vreau sa fac a intins mana si mi-a smuls documentul din mana zicandu-mi;'' Ei ce faci ?''
 Dupa acestea dl ofiter a plecat nervos si transpirat pt ca nu i-au iesit lucrurile asa cum si-ar fi dorit dansul si cei care l-au trimis .
Dl ofiter  Tirea mi-a spus ca dansul a fost trimis sa imi aduca acele documente si ca nu stie ce contine probele noastre .
Doamne , cum pot sa ne prosteasca in fata !
Adica , dansul a venit la usa noastra in calitate de curier ?!
Curier un ofiter de politie ?!
A vrut sa ma cunoasca personal , sa vada ce fel de om sunt .
Eu am curajul sa spun in fata orcarei persoane  cu o functie mult mai mare decat a acestui ofiter , CA DOSARUL NOSTRU A FOST MASLUIT SI CA ESTE PLIN DE FAPTE ILEGALE SAVARSITE DE OAMENI LEGII ,DIN POLITIE SI DIN JUSTITIE .

In urma unui articol, trimis de mine ziarului Gazeta Vaii Jiului m-am trezit cu un alt politist la usa , care mi-a cerut sa ma imbrac repede si sa merg cu dansul la Politia Petrosani pt ca sunt asteptata acolo de niste ofteri de politie de la Inspectoratul General al Politiei Romane .
Eu ma simteam tare rau  in acel moment , capul ma durea , in locul unde am fost lovita cu bata de acel infractor si aratam rau  .
I-am zis acestui ofiter de politie ca ma simt tare rau si ca as fi dorit sa fiu anuntata din timp ,nu sa fiu luata asa pe sus si dusa la politie .
Dl politist m-a intreabat de ce boli sufar .
Of doamne !
Vroia sa vada daca am probleme psihice .
El nu avea de unde sa stie ca eu ma documentez de foarte multi ani in domeniul medicinei naturiste ,alopate si ca studiez psihologia umana .
Asa rau cum ma simteam  m-am uitat la el si i-am zis ;'' Stati linistit ca sunt perfect sanatoasa din punct de vedere psihic , nu sunt nebuna .
Ma simt rau datorita infractorilor care m-au batut pe mine si pe familia mea si datorita bolilor cronice de care sufar de multi ani . Sufar de un sindrom Raynauld si de poliartrita reumatoida . ''
S-a uitat lung la mine si atunci mi-a cerut nr de telefon al meu  pt a il da unui ofiter de la IGP , pt a-mi va adresa prin telefon niste intrebari .
Dupa ce a plecat am luat legatura cu cineva cunoscut mie si m-am informat daca la Politia Petrosani este intradevar vreun ofiter de politie de la IGP Bucuresti .
Aceasta persoana mi-a confirmat ca sunt la Politia Petrosani niste ofiteri de la IGP Bucuresti .
Cand am constatat ca nu este o cursa a politistilor din Petrosani am inceput sa ma imbrac repede pt a ma duce la Politie si a le spune si celor mari de IGP ce fac politistii de la Politia Petrosani , chiar in fata lor,sa nu creada ca mint cu ceva sau imi este frica de politisti.
Nu a durat mai mult de 15 min. si telefonul meu a si inceput sa sune .
Persoana care m-a sunat s-a prezentat atat de repede incat nici nu am inteles cum se numeste .
Aceasta persoana m-a intrebat daca eu am scris acel articol la ziar .
Eu i-am confirmat ca da ,iar apoi m-a intrebat anumite lucruri despre cum isi face datoria Politia din Petrosani .
I-am spus doar cateva lucruri mai importante, nu i-am dat prea multe informatii .
Dupa discutia aceasta cu acest ofiter de la IGP  am verificat lista de apeluri din telefonul mobil , sa vad dupa ce nr de telefon am fost sunata .
Nr de telefon de pe care am fost sunata apartine unui telefon fix din loc. Petrosani .
Nu exista acest nr de tefefon , in cartea de telefon , pt ca nr este dat la secret .
La momentul potrivit o sa va dau informatii si de unde am fost sunata .
Acest ofiter de politie de la IGP nu avea telefonul  de serviciu , trebuia sa ma sune de pe un telefon fix ,local ?!
Eu nu cred ca am vorbit cu vreun ofiter de la IGP , ci cu un politist de la Politia Petrosani , care vroia sa vada daca eu informez presa si pe cei mari de la politia romana despre cum isi face datoria politia in acest oras .
Eu i-am spus acelui ofiter , care a pretins ca este ofiter la IGP , ca mie nu imi este frica sa spun presei si celor mari ai politiei romane ce ilegalitati savarsesc politistii de la Politia din Petrosani.
Ce m-a uimit pe mine foarte mult a fost aceasta fraza spusa de asa zisul ofiter de la IGP . '' De ce d-na sa va fie frica sa spuneti adevarul ,ca doar suntem in democratie !''
Un ofiter de la IGP  nu cred ca ar fi vorbit asa cu o femeie , ci mai degraba unii politisti din Petrosani ar vorbi asa cu o femeie.
Ce parere ai admin de ceea ce ni se intampla ?

« Ultima modificare: Mai 04, 2008, 09:50:12 de către Catalina » Memorat
admin
Administrator
Hero Member

« Răspunde #11 : Mai 05, 2008, 07:58:00 »

Avocatul familiei - Dorim sa stim ce s-a intamplat cu cererea de probatiune pe care am depus-o la Politie in data de 12-04-2007?
Ag.Ionescu Adrian- Cererea a fost clasata .
Avocatul familiei - De ce a fost clasata ?
Ag ,Ionescu Adrian - Pentru ca asa a vrut seful meu ,Mihu ! ''

Vedeti dv justitia nu merge dupa reguli de bun simt sau dupa increderea in onestitatea reclamantului , noi de multe ori ne asteptam sa ni se dea dreptate daca avem dreptate - nu prea este asa, degeaba avem dreptate daca nu putem dovedi acest lucru .
De ex : Ag ,Ionescu Adrian - Pentru ca asa a vrut seful meu ,Mihu ! '' daca dv ati putea dovedi cu dovezi , inregistrari audio, martori etc ca aceasta expresie ar fi fost spusa chiar asa,  nu prea ar putea sa o dea nimeni la intors, dar presupun ca in cazul de fatza este cuvantul dumneavoastra impotriva cuvantului lor .
Nu uitati Romania este o tara in care poti sa mori cu dreptatea in mana daca nu ai dovezi clare , nimeni nu te ajuta sa investigheze profesionist si nu au nici oamenii necesari, nici mijloace si repet un judecator are zeci de dosare pe zi ...deci nu poate analiza deact superficial un dosar ...oricat de bine intentionat si de profesionist ar fi un judecator si indiferent de cat de capabil ar fi el ...nu are timpul fizic necesar sa isi faca meseria corect. In justitie ai probe ..ok ...nu .... nu conteaza ca e clar ca ai dreptate , fara probe clare dreptatea noastra este hartie igienica.
Memorat
Catalina
Hero Member

« Răspunde #12 : Mai 05, 2008, 11:46:35 »

Admin , am nenumarate inregistrari audio , transcrise, pe care le-am depus ca proba la dosarul 928/57/2006, dosarul 1659/57/2006 si dosarul 5961/278/2007.
 Aceste inregistrari audio plus si alte inregistrari  care demonstreaza ilegalitatile din cazul nostru  le-am trimis , Serviciului DIICOT , ICCJ , presei si televiziunilor , dar  nimeni nu a dorit sa o atitudine ferma fata de acest caz .
 Ca sa strang probe ,timp de 2 ani de zile am facut pe detectivul printre locuitorii din acest cartier care au fost martori oculari la incidentul din 11-12-2004 .
In sepembrie 2006 fiul meu a fost chemat la o discutie cu un asa zis ''martor ocular ''la incident .
 Eu nu mi-am lasat fiul sa mearga la aceasta discutie ,deoarece tot ce vine din partea infractorilor nu poate fi ceva bun,asa ca am dorit sa iau parte la aceasta discutie .
La locul stabilit au luat parte la aceasta discutie mai multi prieteni de ai infractorilor , cat si alte persoane .
Nu l-am lasat pe fiul meu sa discute nimic cu acest ''martor'' , pentru ca din cercetarile mele aflasem ca acesta nu a fost la locul incidentului .
Acest martor ,Radu Aurelian , o persoana cu antecedente penale , a fost rugat de infractorul Argeseanu Valeriu sa vina la Curtea de Apel Alba Iulia si  sa declare ca el a vazut ca fiul meu l-a lovit pe Argeseanu cu bata in cap .
Eu nu sunt atat de naiva incat sa nu stiu ce avea de gand sa faca acest ''martor ''si infractorul Argeseanu , asa ca mi-am luat reportofonul cu mine si am inregistrat toata aceasta discutie .
Intrebarile pe care i le-am adresat l-a pus in mare incurcatura , deorece nu cunostea nimic despre incident ,decat ceea ce ii povestise infractorii.
 Dupa aceasta discutie acest ''martor ''nu a mai dorit sa depuna marturie in proces , avocata lui Argeseanu  mintind instanta ca renunta la acest martor pe motivul  ca nu este de gasit ,fiind plecat din tara .

Mihalcea Catalina- Omule vino si spune adevarul , ca-l stie toata lumea din piata !
Martorul mincinos - Nu mai recunoaste , ca daca spune ....este la ultima instanta !
Mihacea Catalina - Daca spune adevarul ...de ce sa nu spuna adevarul ?
Martorul mincinos - Daca Alba Iulia hatareste si aia ,.. deci tot aia spune !
Mihalcea Catalina- Aaaaa , deci merge pe minciuna lui in continuare ?
Nu are ce sa faca ! ?
Martorul mincinos- Stiti ce se intampla acuma , sa zicem , ca el vine si el recunoaste
'' Pai stiti ,eu am fost de vina ! ''
''Pai, daaa ! Si din cauza ta am tinut noi dosarele atata , din cauza ta..... ?
Pai i-a stati asa ! ''
Mihalcea Catalina - Pai , stai mai ...
Martorul mincinos- Numai ,deja ... daca e condamnat numai ......ultima sansa e la Deva .
Da ,doamna ! '' AM FOST BEAT , am fost aia , am fost, n-am stiut , am fost instigat de altul , de nu mai stie ....'
Martorul mincinos - Are leucemie ! Nu ma, EPILEPSIE ,are boala copilului .
Mihalcea Catalina - Da , stiu ca are , de de ce spunea X ...
De ce nu a venit sa spuna X adevarul , nu-l costa nimic ?
Martorul mincinos - El daia a si fost trimis in armata , din cauza problemelor care le facea .
Ca el , normal , nu avea voie .
Avea masa , ca masa are multe relatiii de pe vremea lui Ceausescu , cand era cu tradatorii aia ! Comunistii..!
Dar mamasa l-o trimis , ca normal cu epilepsie nu ai ce cauta in armata . Pai nu aveai ce cauta !
Mihalcea Catalina - Sti ce a facut in legatura cu epilepsia aia , d-na avocat ?( in instanta Tribunalului Hunedoara )
''Uita-ti livretul militar !
Uita-ti !
Cum poate sa spuna ca e bolnav de epilepsie ?''

Martorul Elasser Paul ,fost prieten cu sotul meu timp de 18 ani , a mintit in fata instantei Curtii de Apel Alba Iulia ca el nu a vazut nimic, decat niste persoane care se bateau .
Imediat dupa ce a fost audiat , in fata celor doi avocati  l-am intrebat de ce a mintit , iar el mi-a raspuns ca a omis constiient sa declare adevarul a tot ce a vazut .
 Am inregistrat si aceasta discutie pe care am depus-o ca proba in dosarul 928/57/2006 si in dosarul 5961/57/2007 , dar instanta a refuzat si acesta inregistrare pe motivul ca nu este facuta conform CPP.
 ART 91 IND 6 DIN CPP PREVEDE ;
''Verificarea mijloacelor de proba

Art. 91/6
(1) Mijloacele de proba prevazute in prezenta sectiune pot fi supuse expertizei tehnice la cererea procurorului, a partilor sau din oficiu.
(2) Inregistrarile prevazute in prezenta sectiune, efectuate de parti sau de alte persoane, constituie mijloace de proba cand privesc propriile convorbiri sau comunicari pe care le-au purtat cu tertii. Orice alte inregistrari pot constitui mijloace de proba daca nu sunt interzise de lege.

Eu am cerut instantei Curtii de Apel Alba Iulia ca acestui martor sa i se i-a declaratia sub protectia martorrilor , dar instanta a refuzat aceasta cerere ,spunandu-mi ca este in interesul nostru ca acesta sa declare adevarul , cand de fapt legea prevede ca instanta trebuie sa faca in asa fel ca adevarul sa fie aflat si nicio persoana sa nu fie invinuita pe nedrept .

Admin, ce organizatie ar putea sa ne ajute sa elucidam acest caz ?

Am apelat ca Comisariatul Societatii Civile si uite ce am patit .

In data de 4-09-2007 sotul meu Mihalcea Olavi, insotit de d-na avocat Ana Suciu Mocanu s-au prezentat la Comisariatul Societatii Civile pentru a le cere ajutorul ,crezand ca aceasta organizatie lupta ‘’pentru descoperirea adevarului , monitorizarea abuzurilor si impotriva actiunilor tendentioase ce sunt menite adesea sa ne descrediteze imaginea pe care o avem in societate.''
http://www.comisariat.ro/
Cum a decurs intrevederea sotului meu si a avocatei noastre actuale , Ana Mocanu Suciu ,cu d-nii avocati de la CSC vei afla citind email-ul integral adresat Comisariatului Societatii Civile de catre Mihalcea Olavi, la care nu am primit raspuns nici pana-n ziua de azi .
Despre aceasta intrevedere a scris si d-na reporter de investigatii ,Liliana Delia Morariu , intr-unul din articolele scrise de dansa la ziarul ‘’ JUSTITIARUL'‘, in ultima editie a acestui ziar.)
 D-na reporter de investigatii mi-a adus la cunostinta ca a cerut acestei organizatii dreptul la replica , dar nu a primit nicio replica cu privire la ce ne-au facut .
http://www.justitiarul.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=119&Itemid=26
De asemeni vei lua la cunostinta si cum ne-a ‘’ajutat’’ aceasta organizatie .

''Domnule comisar general Ioan Grigore Prodan

Ma numesc Mihalcea Olavi si locuiesc in Petrosani , str Aviatorilor , Bl 66/25 sc2 , et 3, judetul Hunedoara .
In data de 04-09-2007 am fost impreuna cu d-na avocat Ana Suciu Mocanu la sediul Comisariatului Societatii Civile , unde am discutat cu dumnevoastra cazul nostru si al fiului nostru , Mihalcea Andrei .
Era vorba despre un caz penal , in care s-au savarsit nenumarate ilegalitati si fapte de coruptie ,de catre politie , parchet si justitie .
Atunci v-am lasat si o serie de documente si inregistrari audio care dovedesc cele afirmate .
Dumneavoastra mi-ati spus ca pentru a putea sa dati ajutorul trebuie sa va platesc suma de 500 RON (cinci milioane lei ) .
Nu am avut acea suma la mine ,dar am venit a doua zi , (05-09-2007) si am adus suma respectiva .
Pe dumneavoastra nu v-am gasit pentru ca erati plecat la Constanta ,in schimb am vorbit cu dl secretar general Adrian Valeriu Samoil .
Domnului Samoil i-am dat acei bani si in prezenta dansului am complectat o adeziune . In schimbul acelor bani am obtinut doua chitante si promisiunea ca la termenul urmator (14-09-2007) de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, va fi cineva in sala de judecata ,din partea CSC.
La termenul urmator, mentionat , nu a fost nimeni la ICCJ , din partea CSC .
Dupa sedinta de judecata am venit la sediul CSC ,sa vad care a fost motivul pentru care nu a fost nimeni din partea comisariatului .
Nu v-am gasit nici pe dvs si nici pe dl Samoil, in schimb am luat legatura cu dl avocat Bogdan Matei ,caruia i-am mai lasat niste documente doveditoare ale ilegalitatilor savarsite de catre institutiile statului .
La termenl din 14-09-2007, procesul a fost amanat din lipsa de procedura .Termenul urmator a fost dat la data de 24-10-2007.
La discutia avuta cu dl avocat Bogdan Matei , am intrebat de ce nu a fost nimeni din partea CSC ,in sala de judecata , asa cum mi s-a promis .
Dansul mi-a raspuns ca timpul a fost foarte scurt pentru a se pregati o aparare corespunzatoare , dar pana la urmatorul termen este timp destul pentru pregatirea apararii si la acel termen va fi cineva de la CSC , in sala de judecat de la ICCJ.
Pe 24-10-2007s-a judecat procesul fiului meu .
I s-au dat 3 ani cu suspendaere sub supraveghere ,
Supravegherea este pe 6 ani .
NU suntem multumiti de aceasta hotarare a judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie .
Fiul nostru este nevinovat de faptele de care a fost acuzat si condamnat .
Nici pe data de 24-10-2007 ,din partea CSC nu a fost nimeni in sala de judecata .
ACESTA ESTE ADEVARUL si pentru acest ADEVAR vom lupta in continuare .
Vreau sa va intreb , pentru ce mi-ati cerut acei 500 RON ?
Pentru o intrevedere de cateva minute, pe care eu si d-na avocat am avut-o cu dvs in birou ?
Nu credeti ca este cam mult pentru acele cateva minute de discutii ?
Nu suntem bogati , iar acest proces ,care dureaza de aproape 3 ani ne-a sacatuit financiar .
CAND AM APELAT LA CSC, AM FACUT-O PENTRU A NE AJUTA SA SCOATEM ADEVARUL LA IVEALA . ACEST SCOP L-AM AVUT CAND AM APELAT SI LA ALTE ORGANIZATII SI LA INSTITUTIILE ABILITATE ALE STATULUI ROMAN .
Nimeni insa nu ne-a ajutat. Am primit in schimb numai sfaturi , cu privire la faptul ca trebuie sa urmam caile legale prevazut de lege .
In data de 15-11-2007 ,la Curtea de Apel Alba Iulia se va judeca dosarul 1213/57/2007 ,dosarul politistilor corupti , pe care i-am acuzat de abuz in serviciu (art 246 Cp ) pentru ca nu au efectuat nici un fel de cercetari si verificari in acest caz si au masluit acest caz in interesul celor trei infractori , care ne-au batut pe toti membrii familiei Mihalcea ,fara sa aibe vreun motiv anume .
In curand va incepe si procesul martorilor mincinosi din acest caz .
Doi dintre martorii mincinosi sunt chiar complicii liderului grupului infractional , pe care Politia Petrosani si justitia romana nu i-au tras la raspundere pentru vatamarile aduse lui Mihalcea Andrei si subsemnatului .
Iar cu privire la loviturile de bata date intentionat sotiei mele , in cap ,de catre Argeseanu Valeriu , politia si justitia au ascuns acest fapt ,cu toate ca certificatul medico-legal si actele medicale ale sotiei mele atesta ca aceasta a fost lovita in zona temporala stanga , iar datorita acestor loviturii a urmat si urmeaza tratament ,suferind de un sindrom cefalezic .
Tinand cont de cele intamplate familiei mele ,tind sa cred ca in Romania primeaza intereselor celor cu bani si cu relatii , iar ADEVARUL si DREPTATEA nu mai au nici o valoare in aceasta tara .

Cu stima Mihalcea Olavi. ''

Memorat
admin
Administrator
Hero Member

« Răspunde #13 : Mai 05, 2008, 01:30:20 »

Incercati sa luati legatura cu
http://www.apador.org/
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

« Răspunde #14 : Mai 05, 2008, 04:33:59 »

Ar fi interesant sa auda toata Romania inregistrarile audio .
Le puteti posta aici pe forum.... daca nu va descurcati spuneti si va ajut sa le postati pe forum .
Memorat
Pagini: [1] 2 3 ... 5
Imprimă
Schimbă forumul:  

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.