Stimata doamna am citit cazul dumneavoastra si am ramas socat de felul cum decurg lucrurile in acest caz.Este foarte adevarat ca in Romania multi se dau smecherii este adevarat ca politia din tara asta e mai degraba egala cu 0 decat sa isi faca datoria m-am lovit si eu de vreo cateva probleme legate de ei si sincer imi este scarba de felul cum evolueaza lucrurile in tara asta....Politia din tara asta este politie doar pentru aia cu masini scumpe aici ma refer la BMW-uri Mercedesuri si alte masini de sute de mi de euro nu pentru amarati ca noi...In tara asta un amarat care fura o gaina sau nu are banii sa plateasca intretinerea de exemplu tot ala e raspunzator dar unu de ala cu bani multi da bani si in stanga si in dreapta si toata lumea inchide ochii si scapa...Ca un exemplu negativ la felul cum sunt smecherii ( de foame bineinteles) din tara asta va voi prezenta un videoclip filmat in Galati.....
http://www.trilulilu.ro/galati/7e53735397417b cum un cocalar se ia de un amarat cu bicicleta fara ca nimeni sa nu intervina si restul incep sa rada...Asta e stimata doamna tara asta o tara de 2 lei cum am denumito eu dupa chestia mea cu 2 lei....In tara asta e pacat sa mai aiba oameni care gandesc pentru ca aia nu fac fata la atata prostie la felul cum lucrurile merg si la felul cum suntem tratati...Politia din Romania doamna ne trateaza pe totii cu hai pa pentru ca noi in fata lor suntem niste nimicuri dar in fata unui smecheras cu bmw isi scoate si sapca si se apleaca si in fata lui...Pacat de dumneavoastra si pacat ca unii care ar trebui sa ne apere drepturile ne trateaza cum ne trateaza...Si inca odata va multumesc in fata a acestei tari pentru ajutorul oferit pentru sprijinul acordat si pentru timpul pe care l-ati acordat mie pentru a ma ajuta sa imi rezolv treaba cu militia din Galati...Sper din toata inima sa rezolvati si dumneavoastra aceasta problema si sa traiti impreuna cu familia dumneavoastra in linistite si nu in tensiune sau in teroare ca pana acum...Doamne ajuta...