Mergeam din Italia catre Iasi , iar undeva prin judetul Neamt am trecut peste un viaduct , la inceputul caruia era un semafor aprins pe culoarea rosie... coloana de masini oprite la acesta , eu nu am vazut si nu mi-am dat seama ca este semafor , m-am bagat in depasire pe linia continua si am intrat pe viaductul respectiv ... la capat HOPA ... Politia si Loganul...."Am pus-o" ..Bineinteles ca m-au oprit deoarece intre timp blocasem si circulatia ...Au venit la masina 2 politai tineri ..mi-au cerut actele si mi-au comunicat ca o sa fiu pieton 30 de zile ...Am coborat si am inceput cu implorarile si scuzele de rigoare ,si le-am zis ca le dau 100 euro , numa sa ma ierte.CULMEA!!! M-au refuzat politicos ...spunandu-mi sa-mi pastrez banii pentru gagici sau alte nevoi personale ...Baietii deschisi la minte au inteles ca nu cunosteam traseul ...M-au avertizat verbal si mi-au recomandat sa resptect regulile de circulatie , dupa care mi-au dat documentele si mi-au urat "drum bun".Ori prosti ori cinstiti ?

Am vazut acest lucru si in Iasi ..... politaii tineri nu prea "pun botul" si sunt si mai intelegatori decat militienii.Traim in Europa ...bv lor