politia din romania
Noutăți: Felicitari "serviciilor" care au trimis "hartii" in anul 2009 catre politia romana. Chiar daca nu este oficial , este cunoscuta implicarea deosebita a "serviciilor" care in anul 2009 au contribuit in mare masura la asazisele realizari ale politiei. FELICITATI ANONIMILOR care mentin ordinea si curatenia in tara . Chiar daca este secreta, munca dumneavoastra este inteleasa si apreciata de toata lumea.

Autentificare

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

+  Politiadinromania - Forum politia din romania discutii libere despre politie - Security Data Center garanteaza confidentialitatea asupra identitatii membrilor acestui forum
|-+  Poltia Rutiera
| |-+  Laude si multumiri
| | |-+  Nu toti sunt cu spaga ....
Pagini: [1]
Imprimă
Ajutor Subiect: Nu toti sunt cu spaga ....  (Citit de 3278 ori)
Smenu
Newbie
*

Vezi Profilul
« : Iunie 05, 2008, 04:35:44 »

Mergeam din Italia catre Iasi , iar undeva prin judetul Neamt am trecut peste un viaduct , la inceputul caruia era un semafor aprins pe culoarea rosie... coloana de masini oprite la acesta , eu nu am vazut si nu mi-am dat seama ca este semafor , m-am bagat in depasire pe linia continua si am intrat pe viaductul respectiv ... la capat HOPA ... Politia si Loganul...."Am pus-o" ..Bineinteles ca m-au oprit deoarece intre timp blocasem si circulatia ...Au venit la masina 2 politai tineri ..mi-au cerut actele si mi-au comunicat ca o sa fiu pieton 30 de zile ...Am coborat si am inceput cu implorarile si scuzele de rigoare ,si le-am zis ca le dau 100 euro , numa sa ma ierte.CULMEA!!! M-au refuzat politicos ...spunandu-mi sa-mi pastrez banii pentru gagici sau alte nevoi personale ...Baietii deschisi la minte au inteles ca nu cunosteam traseul ...M-au avertizat verbal si mi-au recomandat sa resptect regulile de circulatie , dupa care mi-au dat documentele si mi-au urat "drum bun".Ori prosti ori cinstiti ? Huh Am vazut acest lucru si in Iasi ..... politaii  tineri nu prea "pun botul" si sunt si mai intelegatori decat militienii.Traim in Europa ...bv lor
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #1 : Iunie 06, 2008, 10:55:55 »

Sa stii ca ai dreptate cunosc multi politisti din NT care nu ar lua spaga nici in o mie de ani ..... pacat de ei ca sunt cativa care le strica imaginea ....
Memorat
Pagini: [1]
Imprimă
Schimbă forumul:  

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.