politia din romania
Noutăți: Felicitari "serviciilor" care au trimis "hartii" in anul 2009 catre politia romana. Chiar daca nu este oficial , este cunoscuta implicarea deosebita a "serviciilor" care in anul 2009 au contribuit in mare masura la asazisele realizari ale politiei. FELICITATI ANONIMILOR care mentin ordinea si curatenia in tara . Chiar daca este secreta, munca dumneavoastra este inteleasa si apreciata de toata lumea.

Autentificare

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

+  Politiadinromania - Forum politia din romania discutii libere despre politie - Security Data Center garanteaza confidentialitatea asupra identitatii membrilor acestui forum
|-+  Poltia Rutiera
| |-+  Abuzuri in servici
| | |-+  ESTI CORECT , ESTI PROST
Pagini: [1]
Imprimă
Ajutor Subiect: ESTI CORECT , ESTI PROST  (Citit de 1208 ori)
mi_escarba
Newbie
*

Vezi Profilul
« : Iunie 20, 2008, 11:17:52 »

Sunt revoltat de ce-am vazut si mi s-a parut corect sa scriu aici.Feriti-va (in masura in care puteti) de sectia de accidente usoare de pe Grivita. Indolentza politistilor de acolo, lipsa de profesionalism cu care esti tratat te scarbesc la maxim.Va vine sa credeti sau nu , politistii de acolo pot lua decizii si verdicte fara sa vada ambele mashini.Daca le ceri socoteala iti spun sa ii dai in judecata si cu asta basta, s-au spalat pe maini.Este revoltator modul in care te trateaza.TU, cel care le plateste salariile din care isi iau BMW-uri si PASSAT-uri nu esti decat un nimic care le strica ziua si programul linistit de care aveau parte daca nu erai TU! Ii vezi iesind cu burtile lor peste curea, cu fetele vascularizate si transpirate de atata "munca"...pe fata le citesti lehamitea...te intreaba cate ceva, dar nu te asculta...  oricum esti un prost, oricum vorbesti degeaba! Respect fata de tine, respect fata de munca lor,profesionalism...sunt doar stari si cuvinte fara noima.Ei sunt zeii, tu esti jertfa....tu esti prostul care-i strica starea de hibernare.
Concluzia? Daca vreunul dintre noi mai este atat de naiv incat sa creada ca mai poate prinde anii in care sa fie si alfel, se inseala.Mi-e scarba, suntem doar niste vaci de muls de pe urma carora statul traieste bine mersi.Nu conteza daca in ceea ce faci pierzi sau castigi, statul te jupoaie si cand esti plin de scraba, te trezesti in fata unor politisti de care iar ti-e scarba!!!!!!Gata, ma opresc, dispretul meu pentru ei e fara margini!!

P.S.Bye the way, aici ne descarcam nervii sau chiar are vreo importanta ce scriiiiiiiiiiii:D:D:D:
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #1 : Iunie 21, 2008, 09:24:08 »

Eu sunt de parere ca ar trebui sa spui exact ce s-a intamlat si sa dai si numele politistilor carora noi contribuabili le platim salariile de geaba .... ar trebi sa fie aratati cu degetul .
Memorat
Pagini: [1]
Imprimă
Schimbă forumul:  

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.