politia din romania
Noutăți: In anul 2009 acest forum a suportat o medie zilnica de 5 atacuri informatice . De 4 ori s-a reusit "spargerea" forumului , dar hackeri implicati au fost depistati la timp si actiunile lor intrerupte.

Autentificare

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

+  Politiadinromania - Forum politia din romania discutii libere despre politie - Security Data Center garanteaza confidentialitatea asupra identitatii membrilor acestui forum
|-+  Faze cu politisti
| |-+  Faze cu politisti
| | |-+  politie incopetenta oras baicoi
Pagini: [1]
Imprimă
Ajutor Subiect: politie incopetenta oras baicoi  (Citit de 4553 ori)
fulgu_4ever
Newbie
*

Vezi Profilul
« : Iulie 13, 2008, 10:40:41 »

cu suna.....sun la politie ca iau bataie........si tot mie imi da amenda......ca sa nu mai spun ca le e frica de "baietii"care mau batut si pe mine....la ce draku se mai cred politai...
Memorat
fulgu_4ever
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iulie 13, 2008, 10:42:26 »

oare dak am postat aici asa ceva se iau si masuri..astept raspuinsurii
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #2 : Iulie 14, 2008, 08:10:35 »

Pai ca sa se autosesizeze cineva in legatura cu un abuz sau cu alte fapte savarsite de politie ar trebui sa spui poveastea completa cu date si cu nume .......
Memorat
calinadrian
Hero Member

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Septembrie 06, 2008, 02:33:20 »

politia din ziua de azi niste fetite le mai trebuie niste fustite ca sa fie tot tacamul sa se vada de la o posta ca in politie sunt multe fetite
Memorat
mau65
Vizitator
« Răspunde #4 : Decembrie 19, 2008, 05:53:29 »

DACA TU AI LUAT BATAIE NU INSEMNA CA NU ESTI VINOVAT,NU ?DACA AI PROVOCAT TU SCANDALUL ?
Memorat
ice
Sr. Member

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Ianuarie 31, 2009, 12:03:55 »

nu e bine sa vorbesti despre lucruri pe care nu le cunosti! daca un politist intervine intr-un scandal si loveste o persoana in acel scandal  producandu-i leziuni sau poate chiar decesul (in legitima aparare... desi e cam greu sa dovedesti legitima aparare atunci cand tu esti cel care exercita actiunea in forta intervenind in acel scandal). nu este vorba despre faptul ca politistii sunt niste fetite  ci despre o lege cu deficiente care nu-i apara si nu le permite sa se desfasoare corespunzator pentru aplanarea unor conflicte sau rezolvarea unor probleme. rupi mana unui smecher de bani gata atunci cand incearca sa te sugrume si stai ani de zile prin judecata, poate ai si un dosar de vatamare corporala pe numele tau, mai esti pus si la dispozitie pana la definitivarea cercetarilor, smecherul este ruda cu x care e prieten cu seful tau si te mai ingroapa si asta, mai primesti si o sanctiune cu diminuarea salariului pe x luni si faci foamea prin Bucuresti pentru ca ti-ai facut meseria si seful iti spune cat ai fost de prost pt ca nu ai stiut cum sa te orientezi (adica sa stai pe margine pana se termina totul si vezi tu pe urma care sunt pilosii, care sunt banosii cine ar fi cazul sa aiba dreptate). e usor sa arati un politist cu degetul si sa spui nu a facut aia sau a facut aia fara a sti cu adevarat de ce anume a actionat in acel mod si ce anume l-a determinat sa adopte o decizie. am fost intr-o discoteca in Germania si doi politisti in civil (femeie si barbat) au ridicat de la o masa trei barbati, i-a pus la perete si le-a facut control corporal. nimeni nu  suflat nimic; le-au facut loc si i-au lasat sa-si faca treaba privind de la distanta. eram cu un amic si i-am zis "bai frate dar ce disciplinati sunteti!" mi-a raspuns "unii din educatie, altii de frica! pt ca daca au astia probleme si cer ajutoare si vine interventia, ne indoaie cu bataia... basca amenzile"
Memorat
ice
Sr. Member

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Ianuarie 31, 2009, 12:05:16 »

DACA TU AI LUAT BATAIE NU INSEMNA CA NU ESTI VINOVAT,NU ?DACA AI PROVOCAT TU SCANDALUL ?

cooooorect!  Zâmbet
Memorat
contravenientul
Sr. Member

Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #7 : Februarie 20, 2009, 07:50:09 »

Ice,nu crezi ca legile sunt numai o jumatate din problema voastra ?Cealalta jumatate nu este cumva coriptia sefilor care va taxeaza pentru ca incercati sa va faceti datoria?
Memorat
Pagini: [1]
Imprimă
Schimbă forumul:  

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.