politia din romania
Noutăți: Felicitari "serviciilor" care au trimis "hartii" in anul 2009 catre politia romana. Chiar daca nu este oficial , este cunoscuta implicarea deosebita a "serviciilor" care in anul 2009 au contribuit in mare masura la asazisele realizari ale politiei. FELICITATI ANONIMILOR care mentin ordinea si curatenia in tara . Chiar daca este secreta, munca dumneavoastra este inteleasa si apreciata de toata lumea.

Autentificare

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

+  Politiadinromania - Forum politia din romania discutii libere despre politie - Security Data Center garanteaza confidentialitatea asupra identitatii membrilor acestui forum
|-+  Criminalistica
| |-+  Ilegalitati
| | |-+  Cazul meu
Pagini: 1 2 [3] 4
Imprimă
Ajutor Subiect: Cazul meu  (Citit de 8957 ori)
admin
Administrator
Hero Member

Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #30 : Decembrie 12, 2008, 10:06:53 »

Acelasi sfat ..... inregistreaza o discutie cu organele de ancheta sa vada lumea cum esti tu abuzat verbal si cum ti se incalca drepturile si atunci altfel se va pune problema .... eventual daca poti inregistra video cu un telefon mobil intr-un mod discret si mai bine .....
Memorat
calinadrian
Hero Member

Vezi Profilul
« Răspunde #31 : Decembrie 13, 2008, 01:09:42 »

Oameni buni vreau ca cei de la sectia 2 politie Galati sa plateasca in fata mea scump tare ma jur pe viata mea ca le bun bomba la "cur" ma scuzati de expresie adica o sa fie grav cu ei
Memorat
calinadrian
Hero Member

Vezi Profilul
« Răspunde #32 : Decembrie 13, 2008, 01:37:15 »

http://www.gandul.info/romania/politistii-galateni-acuzati-au-batut-batele-suspect.html?6446;1032423 cititi sa vedeti ce fac politistii Galatiului nu sunt singurul caz
Memorat
calinadrian
Hero Member

Vezi Profilul
« Răspunde #33 : Decembrie 13, 2008, 01:41:10 »

exact cum am patit eu numai ca eu am fost luat din piata din tiglina 1 Galati
Memorat
calinadrian
Hero Member

Vezi Profilul
« Răspunde #34 : Decembrie 13, 2008, 02:04:26 »

Aaaa si am uitat sa zic ca ma luau la misto zicand poti sa te duci si la OTV ca nu poata sa faca nimic ultima oara cand mi-au dat buletinul imi zicea cei de la sectie ca poti sa ii zici la procuroare ca te-am .....stiti ce anume ca tot nu rezolvi nimic
Memorat
calinadrian
Hero Member

Vezi Profilul
« Răspunde #35 : Decembrie 13, 2008, 03:43:07 »

http://www.cancan.ro/2008-03-27/Politisti-acuzati-ca-au-batut-cu-bestialitate-un-adolescent.html
Memorat
calinadrian
Hero Member

Vezi Profilul
« Răspunde #36 : Decembrie 13, 2008, 03:50:51 »

http://www.ziare.ro/1218569324-Politia_bate_ca_militia_cu_pumnul_si_pulanul
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

« Răspunde #37 : Decembrie 14, 2008, 12:37:06 »

Oare cei de la "doi si un sfert" sunt desenati ? sunt platiti de geaba ? oare ei nu vad ce fac unii militieni?
Va spun eu care e adevarul : Militieni sunt baieti de treaba , presa este rea si minte , totul de fapt este frumos si bine.DOI SI UN SFERT TREZIREA !!!!
Lasand gluma la o parte , politistii care comit asemena abuzuri sunt de regula cei mai prosti care nu au alta solutie decat sa dea cu ghioaga. Eu asi propune un test simplu, eficient si ieftin pe care sa il dea toti politisti si anume sa fie pusi sa citeasca cate un articol dintr-un ziar iar cei care citesc pe silabe TRIMITETII ACASA ca sunt prosti si analfabeti ..... si daca ar fi paznici la nu stiu ce ferma sau garda de corp la nu stiu ce afacerist ....treaba lor sa fie sanatosi ...dar e jicnitor pentru mine si pentru toti cetatenii acestei tari ca acesti analfabeti sa fie platiti din banii nostri ca sa aplice legea ....... si si mai jicnitor pentru cei care i controleaza ........ acesti militieni sunt o palma data celor de la fostul "doi si un sfert" care nu pot zice ca sunt profesionisti atata timp cat nu vad chestii elementare ca de exemplu ca sunt politisti care nu stiu sa citeasca cursiv . Stiu si raspunsul celor de la "doi si un sfert" nu e treaba noastra sa vedem cine stie sa citeasca si cine nu ...... va spun eu domnilor , intradevar nu e treaba dumneavoastra dar identificatii si supraveghiatii ca acestia sunt cei care fac de ras tot ministerul si comit abuzuri .
Memorat
Catalina
Hero Member

« Răspunde #38 : Decembrie 15, 2008, 12:37:01 »

Calin, lupta pentru drepturile tale.
 Scrie pe forumul acesta, cat si pe alte forumuri, tot ce ti se intampla .
 Tu mi-ai povestit foarte multe despre tine si despre ceea ce ti se intampla .
 Calin, toate acestea ti se intampla pentru ca esti o persoana singuratica .
Cand esti chemat la politie sau la parchet vorbeste si poarta-te civilizat cu oamenii legii .

Memorat
calinadrian
Hero Member

Vezi Profilul
« Răspunde #39 : Decembrie 15, 2008, 06:05:41 »

R  O  M    N  I  A
MINISTERUL INTERNELOR ŞI REFORMEI ADMINISTRATIVE      
INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE      
INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDETULUI GALATI      Operator date cu caracter personal
       Nr. 4654 / 2007

Exemplar nr. ___

Nr. 16.296 din 15.12.2008

C a  t  r  e,
Domnul CALIN ADRIAN-REMUS
- divinoglamclub@yahoo.com -

Urmare a memoriului adresat prin e-mail Conducerii M.I.R.A. si inregistrat sub nr. 16.480/SRP din 24.11.2008 care a fost declinat conform competentelor, institutiei noastre si inregistrat sub numarul de mai sus la data de 26.11.2008, va comunicam urmatoarele:

In conformitate cu art. 218, 219 din C.P.P. procurorul este singurul organ de urmarire penala care indruma, coordoneaza, supravegheaza si controleaza modul de exercitare si intocmire a actelor de urmarire penala intocmite de catre organul de politie judiciara.
      Avand in vedere aspectele mai sus invederate, in situatia in care nu sunteti multumit sau va considerati lezat de modul in care si-a adus la indeplinire atributiunile de serviciu un politist din cadrul politiei judiciare, trebuie sa va adresati in mod exclusiv procurorului care supravegheaza urmarirea penala in dosarul in cauza, iar in situatia in care acesta constata deficiente, are posibilitatea legala sa solicite in mod exclusiv Conducerii I.P.J. Galati sanctionarea disciplinara a politistului.
      In situatia in care nu ati procedat in acest mod, Conducerea inspectoratului nu este indreptatita sa se subroge in drepturile procurorului, nu se poate pronunta asupra calitatii si modului in care au fost intocmite actele de urmarire penala si nu poate dispune fara a fi sesizata de procuror vreo sanctiune disciplinara fata de lucratorii de politie mentionati in reclamatia dvs. referitoare la dosarul penal nr. 3249/P/2008.
      Acest lucru este valabil pentru orice dosar penal din momentul obtinerii numarului unic la unitatea de parchet competenta.
      Daca va considerati in continuare nemultumit de activitatile sau practicile desfasurate de catre lucratorii de politie reclamati, aveti posibilitatea legala sa va adresati cu plangere penala Parchetului de pe langa Tribunalul Galati, competent in solutionare.

Cu stima,
INSPECTOR SEF
Comisar sef de politie

ARAMA FANEL

Confidential! Date cu caracter personal, prelucrate conform prevederilor Legii nr. 677/2001

NOTA: Originalul acestui raspuns semnat, se gaseste la Secretariatul I.P.J. Galati
« Ultima modificare: Decembrie 15, 2008, 06:17:47 de către calinadrian » Memorat
calinadrian
Hero Member

Vezi Profilul
« Răspunde #40 : Decembrie 15, 2008, 06:35:59 »

Am nevoie de ajutor. Sunt nevinovat. Nu am savarsit infractiunea de talharie. De ce sa  platesc cu inchisoarea pentru o fapta pe care alta persoana a savarsit-o? Politia Galati sa caute adevaratul vinovat , nu sa imi puna mie in sarcina o asemenea fapta.  Daca nu am pe nimeni  care sa ma apere , trebuie sa platesc eu pentru AN-urile  ( autor necunoscut ) Politiei Galati ?
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

« Răspunde #41 : Decembrie 17, 2008, 08:17:19 »

Te rog respecta topicul si pune aici ce tine de cazul tau restu articole sau de ex filme la http://politiadinromania.ro/index.php?board=18.0 multumesc pentru intelegere
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

« Răspunde #42 : Decembrie 19, 2008, 10:27:11 »

calinadrian   am auzit ca nu mai rezisti presiunilor si ai ganduri de om las..... asa e ? sa inteleg ca te va invinge sistemul ? sa inteleg ca esti atat de prost incat sa cedezi in fata lor ? sa inteleg ca esti atat de slab incat sa renunti la lupta ? .... ia mai uitate tu pe aici prin forum...vezi la circulatie acolo la Anton.... un militian uns cu toate alifiile ...... a fost dat afara de o tipa care s-a tinut sa i se faca dreptate ...si s-a tinut pana in panzele albe a fost la televiziuni , ziare , DGA, a scris pe net , la dat in judecata ...... si crede-ma ca acel politist avea sustinere serioasa, nu ca cei cu care te certi tu ......dar ea singura a reusit sa invinga sistemul..... ce e drept e drept .... s-a luptat , a fost amenintata , a fost agresata de politist in sediu politiei pe hol de fata cu toata lumea ...deci a avut de tras multe ...dar nu s-a lasat pana nu la dat afara si nu i s- a facut dreptate ..........sa inteleg ca tu esti mai slab decat ea ?  sa inteleg ca nu esti in stare sa lupti cu sistemul ? In cazul asta nici nu mai scrie aici pe forumul acesta - aici se intalnesc si vorbesc cei care lupta pentru dreptatea lor nu cei care cedeaza .... daca ai de gand sa cedezi nu rezolvi nimik ...daca te joci dea sinucigasul sau iti dai foc in fata judecatoriei ....faci fix un rahat .... o sa zica ca esti instabil psihic si cu deviatii grave de comportament si dupa aia chiar ca nu ai sa mai poti sa lupti cu nimeni ca nu ai sa mai fii bagat in seama ai sa fii tratat ca un nebun si atat . Iar daca te arunci in fata trenului si trenul e mai tare ca tine... vor scrie ziarele o saptamana si dupa aia totul se va uita ...... HAI CA AM SCRIS PREA MULT TRECI INAPOI LA LUPTA SI NU TE LASA CALCAT IN PICIOARE !!!
Memorat
calinadrian
Hero Member

Vezi Profilul
« Răspunde #43 : Decembrie 19, 2008, 02:27:34 »

Domnule admin ceea ce a facut femeia respectiva nu pot eu mai ales sa ii dau in judecata restul le-am facut am fost la pro tv galati nici nu ma bagat in seama a spus clar sa ma duc la comandant ati vazut am scris pe net la dga nici atat nu ma baga in seama iar ca sa dau in judecata sectia 2 politie galati e greu imi trebuie bani de avocat de proces si ce mai trebuieste iar eu unu nu imi permit sunt un om amarat fara parinti stau si eu la cineva muncesc pe unde pot sa scot o bucata de paine sa ma imbrac sa traiesc mai bine nu o duc stralucit nu imi este rusine sa zic asa ca solutii sincer nu am....asa ca eu cum sunt asa amarat ma baga astia la puscarie degeaba fara sa fac nimic dar in orce caz ma rog la Dumnezeu sa se faca o minune sa nu patesc nimic....Trist(Trist(Trist(Trist(
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

« Răspunde #44 : Decembrie 20, 2008, 12:03:38 »

Ia legatura cu cei de aici :
http://www.apador.org/
Memorat
Pagini: 1 2 [3] 4
Imprimă
Schimbă forumul:  

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.