politia din romania
Noutăți: In anul 2009 acest forum a suportat o medie zilnica de 5 atacuri informatice . De 4 ori s-a reusit "spargerea" forumului , dar hackeri implicati au fost depistati la timp si actiunile lor intrerupte.

Autentificare

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

+  Politiadinromania - Forum politia din romania discutii libere despre politie - Security Data Center garanteaza confidentialitatea asupra identitatii membrilor acestui forum
|-+  Poltia Rutiera
| |-+  Abuzuri in servici
| | |-+  Politist adevarat
Pagini: [1]
Imprimă
Ajutor Subiect: Politist adevarat  (Citit de 2861 ori)
byback
Newbie
*

Vezi Profilul Adresa de email
« : Martie 14, 2008, 12:33:24 »

am fost oprit de unu care imi zice asa: nu ai schimbat lumina de drum cu cea de intalnire.. eu am schimbat dar a zis ca nu am respectat cei 150m distanta ! pai el a masurat distanta ?
amenda si 2 puncte de penalizare.... pentru ca nu m-am pus in gura cu el ca is prosti oricum si tot ca ei fac !
politia romana intotdeauna surprinzatoare:))
Memorat
safta70
Jr. Member
**

« Răspunde #1 : Aprilie 17, 2008, 07:34:33 »

trebuia sa " te iei in gura cu el " . NU TREBUIE SA MAI ACCEPTAM atitudinea si comportamentul asta de la niste militieni care se cred intr-un stat militienesc.
Memorat
contravenientul
Sr. Member

« Răspunde #2 : Noiembrie 10, 2008, 08:33:23 »

Eu cred ca in cazuri ca acesta in care aproximeaza distanta din ochi,cred ca le-ar trebui luati ochii pe palma si masurata distanta cu ei,desi sunt multi soferi care nu schimba faza nici cand ii semnalizezi sau au farurile reglate la aeroport.
Memorat
Pagini: [1]
Imprimă
Schimbă forumul:  

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.