politia din romania
Noutăți: In anul 2009 acest forum a suportat o medie zilnica de 5 atacuri informatice . De 4 ori s-a reusit "spargerea" forumului , dar hackeri implicati au fost depistati la timp si actiunile lor intrerupte.

Autentificare

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

+  Politiadinromania - Forum politia din romania discutii libere despre politie - Security Data Center garanteaza confidentialitatea asupra identitatii membrilor acestui forum
|-+  Poltia Rutiera
| |-+  Abuzuri in servici
| | |-+  Oare ar trebui sa inchid acest forum ?
Pagini: [1]
Imprimă
Ajutor Subiect: Oare ar trebui sa inchid acest forum ?  (Citit de 2890 ori)
admin
Administrator
Hero Member

Vezi Profilul Adresa de email
« : Februarie 09, 2009, 04:02:56 »

Ieri sera in data de 08.02.2009 in jurul orei 20 am fost deposedat regulamentar de permisul de conducere de agentul Gaburoi Ionut de la SPR Neamt. Am fost depistat cu viteza de 104 km / ora – viteza reala deoarece ar trebui sa fiu nesimtit sa nu recunosc ca aveam mai mult dar am franat . Scuze de genul ca eram singur pe sosea de 4 benzi, iar nu au rost – am gresit , i’mi asum fapta in totalitate si am sa stau fara permis periooada legal stabilita.
Am sa incep sa ma gandesc foarte serios la faptul ca acest forum deranjeaza foarte tare si sunt destul de incomod deoarece acelasi agent m'a oprit total fara motiv acum cateva saptamani si dupa ce m'a testat pentru alcool mi-a dat amenda ca nu aveam actele la mine nu inainte de a’mi tine ceva prelegeri pe teme personale care nu aveau nici o legatura cu circulatia rutiera.
Aseara inainte de a fi deposedat de permis, agentul a tinut mortis sa  tina iar o lectie de morala personala legata de faptul ca mi-am permis sa fac contestatie la amenda data cand am fost oprit fara motiv si nu cred ca am sa pot uita niciodata satisfactia lui de a supenda permisul meu de conducere – bucuros nevoie mare,  ca un copil mic care numara bani adunati de la colindat Zâmbet
Nu spun mai multe despre acest agent deoarece mie personal mi se pare ca este nevinovat , si a fost instigat de cineva putin mai inteligent ca el . Din cate am inteles e de putin timp in oras si cand m'a oprit data trecuta si data aceasta a dat dovada ca stie foarte multe lucruri personale despre mine incepand cu ce contestatii am facut acum un an , ce prieteni am , etc ….. sau poate e doar un politist foarte inimos care se implica in munca si vrea sa transforme totul in chestiuni personale foarte bine documentate.
Deci treaba devine serioasa rau , deranjez tare - oare am sa inchid forumul de frica ?
Surpriza  .…..chiar acesta era scopul …sa deranjez Zâmbet …. cred ca am sa am ceva mai mult timp liber si am sa ma ocup mai serios de acest forum si cred ca o sa vedem ceva poze si filme cu politisti care vorbesc la celular in timp ce conduc, care nu stau la stopuri , poate prid si ceva cu radarul , o trecere de pietoni ceva , foarte interesant ar fi de vazut cate masini opresc si cati soferi trebuiesc iertati, din pacate cam in toate barurile sunt siteme de supraveghere video care sigur nu vor surprinde niciodata politisti in timpul serviciului …etc. Ce sa facem asa este viata , vor fi multe victime colaterale .
Deoarece eu sunt unu singur si nu prea pot face mare lucru am demarat deja discutii cu cativa sponsori care vor oferi premii impresionant de substantiale la un concurs foto-video ce il vom organiza si va avea ca tema “Politisti care incalca legea” .

REPET : Nu contest aici si nu am sa contest nicaieri sanctiunea aplicata deoarece a fost intemeiata , meritata si masura luata impotriva mea a fost perfect legala si nici atitudinea politistului nu o contest deoarece am convingerea ca a fost instigat in comportamentul sau fata de mine deoarece stia prea multe aspecte ale vietii mele personale, deci e clar ca cine la instigat este foarte bine documentat.

MULTUMESC ca mi s-a aratat ca sunt incomod , chiar incepusem sa cred ca sunt ignorat Zâmbet si rusine celui care la instigat pe tanarul agentul de circulatie,  e urat sa trimiti un coleg venit de o  luna de zile sa fie “carne de tun” – un gest de lasitate lipsit de cea mai mica urma de masculinitate.
« Ultima modificare: Februarie 09, 2009, 05:09:13 de către admin » Memorat
contravenientul
Sr. Member

« Răspunde #1 : Februarie 18, 2009, 12:33:02 »

Ce e corect,e corect!Dar ce facem cu restul?Eu raman totusi la parerea ca trebuie sa-i vanam intensiv,oricum noi suntem mai multi,dar mare parte indiferenti,sau poate bucurosi ca am scapat usor,tinand cont ca din burta lor mare pot scoate multe motive.Trebuie sa inteleaga odata ca legea este si pentru ei si ca salariile alea mari pe care le incaseaza sunt de la noi.
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

« Răspunde #2 : Februarie 18, 2009, 03:57:59 »

Asa este acum lucram la o sectiune foto cu premii pentru POLITISTI CARE INCALCA LEGEA Zâmbet 
Memorat
smen
Full Member

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Aprilie 20, 2009, 04:01:18 »

sigur salariile politistilor sunt din banii dati de tine la buget  Rânjet
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

« Răspunde #4 : Aprilie 21, 2009, 03:07:46 »

Bani dati de un prestator de servicii la buget Zâmbet ce mult ador acest subiect Zâmbet
Voi spune varianta scurta .
EX : eu incasez acum 1.000.000 lei pentru un serviciu prestat .
1. Statul ia TVA 19% = 190.000
2. Statul ia Impozit pe profit 16% = 160.000
3. Raman cu 650.000 care vreau sa i dau salariatului dar trebuie sa platesc impozit pe salar+ cas, etc cam 250.000 la aceasta suma ...deci anagajatului i revine 400.000 lei
4. 60% ia statul ..... bine ar fi sa fie asa dar ......angajatul se duce cu acesti 400.000 si mai da o data TVA la toate produsele pe care le cumpara din magazine, deci ramanem real cu o suma de aproximativ 320.000 lei
5. Uitati asa de la 1.000.000 se ajunge la 300.000 fara sa calculam consumuri, amenzi la garda finaciara ..etc
6. Dar de luna aceasta totul va fi si mai frumos ca mai apare si impozitul forfetar echivalentul unui 5% din suma

Oare politisti nu sunt platiti din munca noastra HuhHuhHuhHuhHuh??

Si cand cumperi o hartie igienica TVA-ul si Impozitul pe profit si tot ...merge la buget ......
Memorat
Big Tweety
Sr. Member

« Răspunde #5 : August 23, 2009, 03:31:13 »

nu ...nu cred ca ai sa inchizi acest forum ....cred ca e cea mai buna solutie de a mai invata oamenii sa nu mai dea spaga si sa isi invete drepturile ....si daca fiecare om care intra pe acest forum o sa posteze cate o intamplate ...dar adevarata, fara a inflorii situatia ...poate poate o sa schimbam ceva in viata noastra si o sa ne simtitm mai in siguranta pe strada sau in masina...
Memorat
mau65
Vizitator
« Răspunde #6 : Octombrie 10, 2009, 07:37:16 »

NU DATI SPAGA!!!!!!Nici doctorilor, nici altor functionari publici care va faciliteaza ceva, nici ca sa obtineti ceva mai repede, nici pentru un loc in caminul de studenti, nici reprezentantilor de la R.A.R., pentru inspectie tehnica ilegala, nici celor de la Autoritatea rutiera, pentru ca nu aveti platita taxa de drum sau licenta pentru orice alte servicii. De ce sa dati spaga ? Va cere cineva, atunci ala e un prost. Luati-va amenda sau pedeapsa pentru fapta comisa si gata. Ce e asa de greu ? Mergeti la doctorul care ar trebui sa va opereze o ruda de cancer sau de inima, si nu-i dati nimic. Cine va pune ? Voi nu vedeti ca spaga e un mod de viata in Romania ?
Si daca spuneti ca politistii sunt platiti din numca voastra, sa nu uitati ca tot voi platiti si pentru hotii din penitenciare, care maine-poimaine va vor fura voua masina sau va vor talhari.
Si sa mai punem o intrebare, poltistul chemat la o interventie trebuie sa ii ceara pagubitului adeverinta de salariu ? Daca pagubitul nu lucreaza si nu a lucrat niciodata, deci el nu plateste politistul, doctorul, profesorul ,pompierul, jandarmul, pe cel de la primarie, etc, acestia nu il vor ajuta ? Ati putea propune o lege in avest sens.
Si ma intreb,cati dintre cei care scriu tot felul de lucruri pe aici, au un serviciu, si platesc taxe ?
P.S. De cele mai multe ori, soferul care a calcat pe bec intr-un fel sau altul incepe cu chestii de genul "hai sa ne intelegem, hai sa facem cumva sa fie bine, ia si matale o butelie, etc, iar daca politistul nu vrea, dupa ce isi ia amenda, tot soferul gandeste " Asta e prost ". Deci, daca iei spaga, esti spagar, daca nu , esti prost.cautati voi o cale.
Memorat
contravenientul
Sr. Member

« Răspunde #7 : Octombrie 19, 2009, 08:49:14 »

Domnule Mau,dupa cum s-a vazut si in mocirla cu permisele,si in multe altele,sunt si spagari prosti din randurile dvs.(oare am facut un pleonasm aici?).
  Oare nu a venit impul sa invatati sa delimitati greselile de faptele facute cu buna stiinta?Sau acestea din urma sunt facute de colegi si de cei cu bani multi care va invata la spaga ?Chiar nu cunoasteti nici un coleg care sa fi CERUT spaga pe fata?
   Doctorul care in nemernicia lui cere si primeste darul,daca a gresit,este pus sa plateasca(chiar si prin asigurarea de malpraxis)politistul si judecatorul de ce nu pot plati pentru greselile lor?Au ceva in plus?Sunt si judecatori prosti care au terminat scoala cum au terminat-o si nu platesc pentru ca sunt prosti.
Memorat
mau65
Sr. Member

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Noiembrie 06, 2009, 09:58:16 »

Cunosc destui . dar de ce romanul da spaga ? Romanul este spagar prin definitie. Daca nu da ceva, nu este sanatos sau lucrurile nu merg bine.Se da spaga la bacalaureat, se da la RAR, se da chiar si la administratorul cimitirului pentru un loc de veci mai bun, se da la primarie,se da peste tot.Dar daca nimeni nu da ,nimeni nu ia. Sa nu dea. Sa isi primeasca sanctiunea si sa fie fericit ca e cinstit. cat despre judecatorii slabi, am multe de spus dar nu pot pana ma pensionez. Sunt satul de ei, din cate citesc si eu, cum se castiga contestatiile aiurea. daca medicul comite o abatere, sa spunem malpraxis, rezultatul de cele mai multe ori este imediat > pacientul moare,deci e clar. Dar nu poti spune ca un politist a intocmit un act defectuos, daca un judecator da castig contestatiei, pe te miri ce motive. Si eu aici discut despre politistii cinstiti si corecti, nu despre jigodii/.Ca sa nu mai vorbesc de unii sefi din politie, care fac de rusine ministerul prin modul in care pun problemele, si cum forteaza pe politisti sa dea amenzi fara numar.nu conteaza calitatea in mintea lor, ci cantitatea.Sunt satul.Mai stau vreo doi ani si ma pensionez.
Memorat
Pagini: [1]
Imprimă
Schimbă forumul:  

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.