politia din romania
Noutăți: Felicitari "serviciilor" care au trimis "hartii" in anul 2009 catre politia romana. Chiar daca nu este oficial , este cunoscuta implicarea deosebita a "serviciilor" care in anul 2009 au contribuit in mare masura la asazisele realizari ale politiei. FELICITATI ANONIMILOR care mentin ordinea si curatenia in tara . Chiar daca este secreta, munca dumneavoastra este inteleasa si apreciata de toata lumea.

Autentificare

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

+  Politiadinromania - Forum politia din romania discutii libere despre politie - Security Data Center garanteaza confidentialitatea asupra identitatii membrilor acestui forum
|-+  Poltia Rutiera
| |-+  Ilegalitati
| | |-+  Amenda , suspendare sau avertizment?
Pagini: [1]
Imprimă
Ajutor Subiect: Amenda , suspendare sau avertizment?  (Citit de 1150 ori)
Inimioara
Jr. Member
**

Vezi Profilul
« : Februarie 12, 2009, 08:45:31 »

Salve am si eu o problema am intrat intr-o intersesctie din sens opus venea masina care vruia sa faca la stanga , binenteles eu am oprit in scopul de a da prioritate celui care venea din partea dreapta ( mentionez ca era o autoutilitara de tractat masini ) , el cand a ajuns in intersectie mi-a dat blitz ca  imi cedeaza trecerea , in momentul acela o alta masina l-a ocolit prin partea dreapta  ( in momentul acela eu nu l-am observat  fiind cred dupa masina ). Am iesit in intersectie si in momentul in care mai aveam cred ca doi metri sa intru normal pe banda din dreapta vine si ma loveste in portiera din dreapta spate , totu bun si la locu lui .
Am ajuns la politie s-au luat probe s-au facut schite si la fineal pe procesul meu verbal scrie avertisment si amenda , pe mine incadrandu-ma doamna politista la art 101 alin 3 lit a  adica neacordare de prioritate  .
Eu acum ce sa inteleg de pe procesul verbal ori e suspendat permisul ori e avertisment cu amenda  eu asta nu am priceput deloc
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #1 : Februarie 12, 2009, 10:12:51 »

expuneti o copie a procesului verbal ca sa isi poata da cineva cu parerea
Memorat
Inimioara
Jr. Member
**

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Februarie 13, 2009, 12:19:35 »

am facut semn cu rosu acolo unde a bifat ea si binenteles cu albastru unde consider eu ca ar fi trebuit sa fie specificat atunci cand iti este retinut permisul de conducere, altfel de ce au mai bagat acea rubrica
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

« Răspunde #3 : Februarie 13, 2009, 08:32:34 »

Faceti dumneavoastra o contestatie la acest proces verbal si eu propun sa deschidem un cont in care sa donam fiecare cat putem sa trimitem putin politistii cu scris de analfabeti la o alfabetizare si cateva ore de caligrafie .
CINE OARE angajeaza , pe bani nostri , tot felu de analfabeti Huh 
Memorat
Inimioara
Jr. Member
**

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Februarie 13, 2009, 09:17:22 »

Da se pare ca asa e sunt uni dintrei ei fffffff analfabeti  asta e ca cei capabili nu pot intra in politie ci numai fiu , fica comandantului cutarescu , sau al inspectorului cutarescu  numai asa  asta e  in seara asta sper sa pot sa pun tot pv  pe site sa vedeti scris infect Rânjet O seara buna ne vedem in cateva ore
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

« Răspunde #5 : Februarie 13, 2009, 10:36:08 »

Eu asi zice la fel cum s-a facut treaba cu declaratul averiolr ..... ar trebui facute publice fisele matricole ale celor care aplica legea si sunt platiti din bani nostri ...... stiu eu cateva exemplare care si la ora aceasta citesc din ziar pe silabe ...... cum poti sa dai drumu unui politist in strada daca el nu este in stare sa citeasca cursiv un articol dintr-un ziar , oare ce teste dau ei acolo la politie pe ce baza i angajeaza...... si i'mi asum ceea ce spun si garantat daca s'ar da un test de citit cu voce tare un articol din ziar ..... si ar fi si test eliminatoriu ....... vai vai .
Este foarte jenant si frustrant sa fii oprit pe strada si sa fii controlat si sanctionat de fostul coleg de clasa care era corigent la 7 obiecte in permanenta si copia de la tine temele pentru acasa si alea le copia prost .
Memorat
Inimioara
Jr. Member
**

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Februarie 13, 2009, 10:44:47 »

da asta e  ce sa ii faci  " suntem in Romania si asta ne ocupa tot timpu " mai mult nu cred ca se poate , avem noi aici politisti care de abia depasesc 1.60 si stau hainele pe ei mai rau decat pe gard si sincer in intersectie ii confuzi cu cainii comunitari (den la politisti comunitari ) pur si simplu nu mai vezi nici o autoritate la el  nimic a si apropo  mi-am adus aminte avem aici un politist pe nume Haimana  cum poti sa angajezi un politist cu numele asta  , cum se prezinta el in fata ta  cand se legitimeaza :  Sunt Agent Haimana  " pus si simplu te apuca rasu acolo .Pur si simplu suntem de rasul curcilor sincer vorbind s-a ales prafu de ceace se numeste Politie si sa mia ai si incredere in ei . Vai de mama lor Plânge
Memorat
Pagini: [1]
Imprimă
Schimbă forumul:  

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.