politia din romania
Noutăți: Felicitari "serviciilor" care au trimis "hartii" in anul 2009 catre politia romana. Chiar daca nu este oficial , este cunoscuta implicarea deosebita a "serviciilor" care in anul 2009 au contribuit in mare masura la asazisele realizari ale politiei. FELICITATI ANONIMILOR care mentin ordinea si curatenia in tara . Chiar daca este secreta, munca dumneavoastra este inteleasa si apreciata de toata lumea.

Autentificare

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

+  Politiadinromania - Forum politia din romania discutii libere despre politie - Security Data Center garanteaza confidentialitatea asupra identitatii membrilor acestui forum
|-+  Poltia Rutiera
| |-+  Ilegalitati
| | |-+  Permisele auto obținute ilegal în Argeș vor fi anulate din 20 februarie
Pagini: [1]
Imprimă
Ajutor Subiect: Permisele auto obținute ilegal în Argeș vor fi anulate din 20 februarie  (Citit de 2035 ori)
admin
Administrator
Hero Member

Vezi Profilul Adresa de email
« : Februarie 15, 2009, 07:28:42 »

Din 20 februarie, cele 3.500 de permise auto obținute ilegal în Argeș vor fi anulate, a anunțat ministrul Internelor, Dan Nica.

"Vreau să vă spun că am dispus măsurile necesare ca începând cu 20 februarie să înceapă o acțiune de anulare a celor 3.500 de permise auto obținute ilegal la Pitești", a declarat Nica.

Totodată, ministrul Internelor a spus că ancheta de la Iași, unde mai mulți polițiști de la Rutieră sunt cercetați, a demarat în urma celui de la Pitești.

Pe lista celebrităților suspectate că ar fi obținut ilegal permisul de conducere se află primarul sectorului 4 din Capitală, Cristian Popescu Piedone și fotbalistul Cosmin Moți. "Eu personal pot să dovedesc că am luat permisul, am învățat pentru permis și nu e o problemă. Pot să mai dau o dată dacă asta se vrea. Eu am domiciliul pe Pitești, acolo o să dau de permis, nu e niciun fel de problemă", a declarat Moți, jucător la Dinamo București.

Scandalul permiselor de la Argeș a debutat pe 13 iunie 2008. Atunci, procurorii anticorupție au confiscat toată aparatura și documentele de la Serviciul Permise și Înmatriculări Auto Argeș. În aceeași zi, 17 polițiști și angajați ai Serviciului au fost reținuți și acuzați de trafic cu permise contra unor sume mari de bani. Procurorii DNA au spus că aceștia făceau parte dintr-o rețea organizată condusă de însuși șeful Serviciului Permise, comisarul șef Codruț Vlăsceanu.

Reamintim că DNA a trimis în judecată, la sfârșitul anului trecut, 28 de persoane, dintre care 22 în stare de arest preventiv, în legătură cu fraudarea examenelor pentru obținerea permisului de conducere la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Argeș.

Totodată, recent s-a anunțat că 45 de polițiști rutieri ieșeni sunt acuzați de luare de mită și abuz în serviciu.
SURSA
http://www.realitatea.net/permisele-auto-obtinute-ilegal-in-arges-vor-fi-anulate-din-20-februarie_458856.html
Memorat
contravenientul
Sr. Member

« Răspunde #1 : Februarie 21, 2009, 06:26:00 »

Nu cumva sunt si tot atatea dosare penale?Pentru dare de mita?
Memorat
contravenientul
Sr. Member

« Răspunde #2 : Decembrie 24, 2009, 07:07:03 »

Mai este putin si se face 1 an de la acest anunt!Cate permise au fost declarate false?Cate s-au anulat?Cate dosare penale s-au incheiat?Cate condamnari sunt?Poate cineva sa raspunda?
Memorat
Pagini: [1]
Imprimă
Schimbă forumul:  

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.