politia din romania
Noutăți: Felicitari "serviciilor" care au trimis "hartii" in anul 2009 catre politia romana. Chiar daca nu este oficial , este cunoscuta implicarea deosebita a "serviciilor" care in anul 2009 au contribuit in mare masura la asazisele realizari ale politiei. FELICITATI ANONIMILOR care mentin ordinea si curatenia in tara . Chiar daca este secreta, munca dumneavoastra este inteleasa si apreciata de toata lumea.

Autentificare

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

+  Politiadinromania - Forum politia din romania discutii libere despre politie - Security Data Center garanteaza confidentialitatea asupra identitatii membrilor acestui forum
|-+  Criminalistica
| |-+  Laude si multumiri
| | |-+  Laude si multumiri :))))))))))))))
Pagini: [1]
Imprimă
Ajutor Subiect: Laude si multumiri :))))))))))))))  (Citit de 5805 ori)
io
Newbie
*

Vezi Profilul Adresa de email
« : Februarie 22, 2009, 03:24:18 »

Laude si multumiri!!
chiar va asteptati la asa ceva?? sau este o gluma??
inafara de facut buletinul, nu am avut nici o legatura cu politia pana acum o saptamana, doua......
.....
incepusem sa scriu despre ce e vorba dar nu are rost, oricum se stie cum merg treburile in militia nostra. dar nu ma pot abtine sa nu doresc mmm la niste kkti de militieni din MOTRU, Gorj(cazul rezolvat, probabil si-au luat si o prima, dar hotii umbla linistiti)!!

PS:
   si ce morala tare am dupa faza prin care am trecut!! :
FURATI FRATIILOR CAT DE MULT, MILITIA NU ESTE IN STARE SA VA PRINDA, O SA GASESEASCA UN FRAIER PE CARE SA DEA VINA CA SA NU PARA CUM SUNT, INCOMPETENTI.
IAR DACA NU SUNTETI HOTII, VRETI SA FACETI O TREABA CINSTITA....
NUS CE MAI CAUTATI IN ROMANIA
« Ultima modificare: Februarie 22, 2009, 03:52:48 de către io » Memorat
io
Newbie
*

« Răspunde #1 : Februarie 22, 2009, 03:58:44 »

CE IDEE TARE MI-A VENIT!!!
MA LAS DE SERVICI, MA APUC DE FURAT, TALHARIT, VIOLURI(O SA FUT NUMAI PROSPATURII), CA LA CUM MERGE TREABA SIGUR NU MA PRINDE NIMENI!!
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

« Răspunde #2 : Februarie 23, 2009, 08:21:53 »

Dar spune ce s-a intamplat exact, dar in alta rubrica nu aici ..... e posibil sa fie unii militieni care chiar sa creada ca e de bine Zâmbet)
Memorat
Pagini: [1]
Imprimă
Schimbă forumul:  

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.