politia din romania
Noutăți: Felicitari "serviciilor" care au trimis "hartii" in anul 2009 catre politia romana. Chiar daca nu este oficial , este cunoscuta implicarea deosebita a "serviciilor" care in anul 2009 au contribuit in mare masura la asazisele realizari ale politiei. FELICITATI ANONIMILOR care mentin ordinea si curatenia in tara . Chiar daca este secreta, munca dumneavoastra este inteleasa si apreciata de toata lumea.

Autentificare

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

+  Politiadinromania - Forum politia din romania discutii libere despre politie - Security Data Center garanteaza confidentialitatea asupra identitatii membrilor acestui forum
|-+  Ordine Publica
| |-+  Ilegalitati
| | |-+  POLITIA SIGURANTA SI INCREDERE MAI NOU SI DE CIRCULATIE
Pagini: [1]
Imprimă
Ajutor Subiect: POLITIA SIGURANTA SI INCREDERE MAI NOU SI DE CIRCULATIE  (Citit de 893 ori)
andreiutzu20
Newbie
*

Vezi Profilul
« : Februarie 25, 2009, 12:23:18 »

AM SI EU O INTREBARE ..DESI STIU K SNT VINOVAT...azi eram p sens interzis si stationam p partea dreapta si langa mn s-a oprit o masina de politie de la siguranta si incredere si mi-a zis k ce caut akolo k ii orbesc cu farurile...apoi iam zis k pur si simplu am tras p dreapta sa le fac loc sa treaca pt vroiam sm duk sa alimentez k mie frik sa nu raman fara benzina si e mai scurt drumu..si mau luat cu dalea k snt tare in gura ia sa le arat actele si le-am dat actele(talonul,permisul si buletinul)si sa uitat la ele mi-a dat permisu si talonul inapoi si mia luat buletinul si mia zis k imi da amenda k snt prea tare in gura  Șocat..si a venit dupa 4 min cu buletinul si mia zis k ''iti vine amenda acasa,pa''....ok..da pt ce amenda???si stiu k se semneaza proces verbal park..si la mers p sens interzis park se ia permisu...sm lamureasca si pe mn cineva..primesc amenda acasa?si dak da pt ce?ms mult
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #1 : Februarie 25, 2009, 04:44:11 »

Daca aceasta a fost atitudinea politistilor eu va sugerez sa depuneti contestatie ...asata in cazul in care va veni amenda ..... daca nu cumva au zis doar asa de intimidare .
Memorat
Pagini: [1]
Imprimă
Schimbă forumul:  

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.