politia din romania
Noutăți: In anul 2009 acest forum a suportat o medie zilnica de 5 atacuri informatice . De 4 ori s-a reusit "spargerea" forumului , dar hackeri implicati au fost depistati la timp si actiunile lor intrerupte.

Autentificare

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

+  Politiadinromania - Forum politia din romania discutii libere despre politie - Security Data Center garanteaza confidentialitatea asupra identitatii membrilor acestui forum
|-+  Ordine Publica
| |-+  Ilegalitati
| | |-+  am nevoie d eo indrumare
Pagini: [1]
Imprimă
Ajutor Subiect: am nevoie d eo indrumare  (Citit de 947 ori)
bestiutza
Newbie
*

Vezi Profilul Adresa de email
« : Martie 01, 2009, 10:23:12 »

imi trimite actualul prieten al fostei mele toata ziua mailuri cu amenintari..el e in italia acuma cu ea...eu nu mai am nici o legatura cu ea.. ce as putea sa fac? k am inboxul plin de mailuri cu amenintari , injurii,,etc.. mai ales k ma ameninta k vine in romania peste cateva saptamani..pot sa depun plangere ceva? kiar ma tem de el pt k e nebun de-a binelea...
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #1 : Martie 02, 2009, 08:11:13 »

Ai posibilitatea sa il' notezi in e-mail ca spam si nu o sa il' mai vezi in inbox niciodata. Normal ca poti face si plangere dar nu rezolvi mare lucru. Sfatul meu este sa ignori si sa eviti intalniri cu individul , probabil nu este suparat pe tine ci pe el ca nu stie ce femeie a luat Zâmbet . Ignora si evita - cel mai destept cedeaza si cel mai bun stie sa evite. Zâmbet
Memorat
Pagini: [1]
Imprimă
Schimbă forumul:  

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.