politia din romania
Noutăți: In anul 2009 acest forum a suportat o medie zilnica de 5 atacuri informatice . De 4 ori s-a reusit "spargerea" forumului , dar hackeri implicati au fost depistati la timp si actiunile lor intrerupte.

Autentificare

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

+  Politiadinromania - Forum politia din romania discutii libere despre politie - Security Data Center garanteaza confidentialitatea asupra identitatii membrilor acestui forum
|-+  Poltia Rutiera
| |-+  Abuzuri in servici
| | |-+  Abuz cu maxim puncte de penalizare
Pagini: [1]
Imprimă
Ajutor Subiect: Abuz cu maxim puncte de penalizare  (Citit de 1003 ori)
stefanasss
Newbie
*

Vezi Profilul Adresa de email
« : Martie 28, 2009, 10:35:06 »

Astazi, sambata 28.03.2009, am fost sa cumpar o masina in Arad. La intoarcere, in localitatea Odorhei, judetul Bihor, m-a oprit un politist, pe motiv ca circulam fara faza de intalnire, dar aveam pozitia,  si e scris la alte mentiuni in procesul verbal. Mi-a cerut actele, si simteam din glasul lui dorinta de a gasi motive sa ma amendeze. Am coborat din masina, m-a luat cu trusa de prim - ajutor si stingatorul, pe care nu le aveam, masina mi-a fost vanduta fara ele, si mi-a aplicat 2 puncte de penalizare si 6 de amenda in total o amenda de 180 ron in 48 h, si asta cu mare greutate ca a vrut sa imi dea maximul, respectiv o amenda de 480 ron. L-am suparat ca am cerut sa imi arate daca are trusa si stingator. Tot repeta ca ma invata minte sa nu il mai jignesc, desi nu l-am injurat si nici nu am zis ceva rau. Pur si simplu mi-am sustinut drepturile si am cerut sa imi justifice de ce merit o pedeapsa asa aspra ca am circulat doar cu pozitie si fara trusa. Politistul era singur, si eu stiu ca nu au voie sa actioneze sa actione decat in echipaj de minim 2. Eu eram cu fratele si sotul meu. Aveam numere rosii de Arad si aveam senzatia ca avea ceva personal cu cei din Arad si Timisoara. Am imtit abuzul politistului, dorinta lui de a arata ca el e cel mai tare, sa imi dea maximul punctelor, de a ma umili doar pentru ca l-am intrebat cate ceva. Tot repeta ca l-a jignit. Nu consider ca merit pe deplin aceasta pedeapsa, consider justificat - ca nu avem luminile de intalnire, si trusa, dar nu inteleg dc cauta sa imi caute "nod in paura": a remarcat ca nu mai sunt incepatoare de 2 luni, si ii pare rau "ca nu ma poate amenda si pentru lipsa portocalei". Vreau sa contest amenda in justitie, mai bine platesc un avocat decat amenda, si consider ca politistul merita sa invete o lectie.Vreau sa stiu daca am sanse in instanta, sau o las balta. Multumesc mult, astept raspuns cat mai curand posibil, pt ca nu vreau sa platesc amenda integral.
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

« Răspunde #1 : Aprilie 01, 2009, 10:38:59 »

Consultati un avocat si tare sunt sigur ca aveti sanse foarte mari sa anulati amenda. Problema este ca respectivul politist nu va pati nimic, tot noi contribuabili o sa platim judecatorul, salarul politistului si tot ce implica greseala lui ...el nu va fi nici macar mustrat daca dv. castigati procesul.
Memorat
contravenientul
Sr. Member

« Răspunde #2 : Aprilie 01, 2009, 06:00:34 »

Buna ziua,cred ca aceasta este sinhgura varianta posibila si no sa va spun de ce:
    1.Pentru a putea demonstra ca dvs.aveati numai luminile de pozitie aprinse,el trebuie sa faca dovada faptului cu inregistrari facute cu aparatura omologata,proba aducandu-se la proces.
    2.La alte mentiuni trebuia scris numai,,Cu obiectii,,trebuind,deasemeni sa faca dovda pentru tot ce3ea ca a scris in p.v.si dvs.contestati.
    3.Cand mai intalniti in pustiu un singur militian fara masina echipajului,ati face mai bine sa nu opriti.
  Mult succes la contestatie!!!!
Memorat
smen
Full Member

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Aprilie 20, 2009, 04:08:45 »

sa nu opriti in pustiu !!! . va va opri un echipaj in prima localitate si veti ramane fara permis de conducere pentru neoprire la semnalul agentului de politie . Si sigur vor gasi domnii politisti o persoana ca martor care sa fi vazut momentul cand acel politist din pustiu v-a facut regulamentar semnal de oprire si dvs. nu ati oprit . multa bafta ...
Memorat
Pagini: [1]
Imprimă
Schimbă forumul:  

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.