politia din romania
Noutăți: In anul 2009 acest forum a suportat o medie zilnica de 5 atacuri informatice . De 4 ori s-a reusit "spargerea" forumului , dar hackeri implicati au fost depistati la timp si actiunile lor intrerupte.

Autentificare

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

+  Politiadinromania - Forum politia din romania discutii libere despre politie - Security Data Center garanteaza confidentialitatea asupra identitatii membrilor acestui forum
|-+  Poltia Rutiera
| |-+  Laude si multumiri
| | |-+  Lauda mea catre politie
Pagini: [1]
Imprimă
Ajutor Subiect: Lauda mea catre politie  (Citit de 4038 ori)
gagauta
Newbie
*

Vezi Profilul
« : Martie 14, 2008, 12:33:45 »

Ce lauda sa le fac ca mi-au dat amenda oameni ca am avut 55 la ora (in zona cu lita de 50 nu de 30) deci pentru 5 Km depasiti dati amenda acum inteleg de ce va tarati voi cu 40 sa nu cumva sa vi se ia permisele de tantalai
Memorat
byback
Newbie
*

Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #1 : Martie 14, 2008, 12:36:35 »

asa e ... niste prosti, cu 50 km/h parca dormi, in plus pe drumurile noastre nu ai ce viteze sa prinzi ca gropile sunt la tot pasul. Stii ce ma enerveaza cel mai mult, ca nu da si ei un avertisment asa de bun simt ci cauta sa prinda, ies la vanatoare !

politia romana = bull shett... Huh
Memorat
eleron
Full Member

« Răspunde #2 : Martie 14, 2008, 12:39:00 »

Pai daca depasesc viteza...le cad rotile la ligheane  Zâmbet) da tot mai depasesc si ei viteza cand spun ca sunt in misiune da se grabesc sa ajunga la popota ca le da covrigei cu lapte Zâmbet)
« Ultima modificare: Martie 19, 2008, 04:00:06 de către eleron » Memorat
audreptatemereu
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Martie 14, 2008, 03:09:00 »

veneam din Italia cu masina in concediu.mergeam spre constanta imediat dupa vama intr-un sat am fost oprit si am dat spaga 10 euro ca aveam 55 km/h.merg mai departe si la brasov am dat o alta amenda pentru ca am depasit un tractor intro curba foarte larga cu vizibilitate foarte buna, miau cerut 100 euro pentru ca sa nu imi ia permisul...sunteti toti la fel politistii....
Memorat
Orlando
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Martie 18, 2008, 05:52:51 »

Ce lauda sa le fac ca mi-au dat amenda oameni ca am avut 55 la ora (in zona cu lita de 50 nu de 30) deci pentru 5 Km depasiti dati amenda acum inteleg de ce va tarati voi cu 40 sa nu cumva sa vi se ia permisele de tantalai
am trait s-o aud si pe asta...
eu circul prin bucuresti numai cu 50-60 si am trecut pe langa foarte multe radare,neavand detector,si nu am fost oprit niciodata...
Sunt curios la ce articol te-a bagat...pentru ca dupa cunostinta mea...daca depasesti cu <10km nu exista articol...
ce scrie pe procesul verbal?
Memorat
eleron
Full Member

« Răspunde #5 : Martie 19, 2008, 04:03:41 »

am trait s-o aud si pe asta...
eu circul prin bucuresti numai cu 50-60 si am trecut pe langa foarte multe radare,neavand detector,si nu am fost oprit niciodata...
Sunt curios la ce articol te-a bagat...pentru ca dupa cunostinta mea...daca depasesti cu <10km nu exista articol...
ce scrie pe procesul verbal?
da asta asa e a dat si la tv. ca ai voie sa depasesti cu 10 Km. limita legala.....da  poate nu aveau bani sa asi scoata nevestele in oras si sau gandit sa iasa la vanatoare......tartani ce mai....
Memorat
razvy82
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Martie 19, 2008, 09:10:07 »

asa e ... niste prosti, cu 50 km/h parca dormi, in plus pe drumurile noastre nu ai ce viteze sa prinzi ca gropile sunt la tot pasul. Stii ce ma enerveaza cel mai mult, ca nu da si ei un avertisment asa de bun simt ci cauta sa prinda, ies la vanatoare !
Invata sa scrii incultule!!!!!!
Memorat
gigi galagie
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Aprilie 07, 2008, 01:31:25 »

cei ,ai multi sunt niste complexati si niste frustrati!!!cu ei tre sa vb ca cu niste zei...asta ca sa nu te caute si in fund sa te arda cu cine stie ce....io am patit o cu nerusinarea lor zilele trecute cand mi am gasit masina busita in parcare,cu un bilet semnat de un agent de politie.cand m am dus sa declar tarasenia,am vrut sa scriu in declaratie numele agentului care mi a semnat biletul ,dar cum nu l mai stiam,m am dus la cei 2 agenti care erau la tamponari(cand am intrat in birou prima oara am predat biletul gasit in parbriz si am intrat in alta camera sa completez declaratia), si zis sa mi spuna numele celui ce a semnat sa trec in declaratie.ei foarte ofuscati ai ridicat tonul la mine,mi am zis sa scriu doar ca era busita masina in parcare si sa las "aerele acasa"ca cu ei nu mi merge Șocat....eu care altceva nu aveam de facut decat sa umblu sa dau declaratii ca mi am gasit masina busita de un taran prost.....asta e doar un exemplu de cat tupeu si cat sunt ei de "JMEKERI"...
Memorat
fluck
Jr. Member
**

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Aprilie 15, 2008, 04:44:20 »

Dati-mi voie sa-i multumesc din tot sufletul onorabilului agent al politiei galatene care m-o pricopsit cu o amenda dupa ce m-o pupat unul...nu chiar in dos ci in aripa din spate de m-o aruncat in afara carosabilului. Iubitul meu partener de trafic (alt conducator) circula in fata mea. Cred ca avea 50 km/h ca eu cu 60 m-am apropiat imediat de el. Am trecut in banda 1, incercand sa-l depasesc avand in vedere ca el de pe a doua nu voia sa se mute. Am trecut de el si, dupa ce am pus si io semnalul sa reintru pe banda a 2-a si-am inceput manevra, mi-am dat seama ca mandrul cavaler a accelerat. Si-uite-asa...dandu-mi seama ca nu-mi mai pot continua manevra, m-am redresat pe banda 1. Numai ca mandrul meu partener de trafic, atent ca nu cumva o amarata de dacie si condusa de-o pustioaica sa-l depaseasca, o cam pierdut directia. Si-uite-asa...io trageam dreapta sa nu ma paleasca el, uitandu-ma in oglinda si intrebandu-ma ce-o vrea sa faca, si el tragea dreapta...numai el stie de ce. Ideea e ca m-o lovit cand eram deja langa marginea din dreapta a soselei si m-o aruncat in afara partii carosabile...suficient cat sa scap masina de tot de pe sosea (am prins cu rotile din dreapta marginea destul de tare). La viteza pe care o aveam (doar 70 km/h ...am accelerat incercand sa-mi termin manevra), apasand cu toata puterea pedala de frana, zburam printre bolovani (si ce mai bolovani erau...am zis ca-mi raman rotile p-acolo). Bineinteles ca m-am ales c-o pana la roata. Si cat am stat sa schimb roata, partenerul meu de trafic, om de o corectitudine extraordinara, afland de la prietenii lui (ca ce spuneam io nu conta pt el) ca politia nu se deplaseaza la locul accidentului daca nu sunt victime, s-o dus la sectie sa declare. La vreo ora dupa accident politia romana ma suna sa ma prezint urgent la sectie unde, dupa ce mi s-o reprosat ca nu stiu regulamentul (conform politistului orice accident trebuie declarat imediat la cea mai apropiata sectie de politie) mi s-o pus in fata un proces verbal in care scria ca eu l-am lovit pe celalat in incercarea mea de a ma redresa cand mi-am dat seama ca nu mai pot depasi. Adica io am dansat din popou si l-am lovit pe el. Neasigurare la efectuarea manevrei de depasire! Partenerul de trafic n-avea nic, io aripa botita.
Stimate domn politist, va sfatuiesc sa mai consultati o data (macar) regulamentul de circulatie unde scrie in cat timp trebuie declarat un accident fara victime. Si va rog, daca se poate, sa-mi aratati si mie, folosind doua masinute de jucarie, cum se poate ca o masina din fata, care se deplaseaza inainte sa loveasca masina din spate!
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

« Răspunde #9 : Aprilie 15, 2008, 06:27:51 »

Pentru  fluck  eu cred ca ar trebui contanstat procesul verbal ..... dar sa va inarmati  cu multa rabdare si nervi tari pentru ca suntem in Romania si pana se misca treburile la o chestie de genul asta .... poate sa vina si pensia si tot sa nu se rezolve nimik . Stiu un caz cand in orasul Bicaz un "individ" a dat peste o persoana pe trecerea de pietoni si a si fugit de la locul faptei . I s-a intocmit dosar penal , i s-a luat carnetu ...etc DE AICI IN COLO A INTERVENIT JUDECATORIA care nu stiu ce si cum a facut dar intamplator eram la politie cu niste placute de imatriculare cand respectivul sofer ca sa nu spun "imbecil" a venit razand si ironizand vreo 2 politisti ..... le'a fluturat o hartie si a luat permisul inapoi Zâmbet ...cam asta este tara noastra ..... orice e posibil .... mai ales cand se ajunge la contestatii Zâmbet
Memorat
fluck
Jr. Member
**

Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Aprilie 17, 2008, 12:54:14 »

Mai bine plateam amenda decat cheltuieli de judecata, timp pierdut si nervi. Si la cum merg lucrurile pe la noi...faceau astia ce faceau si tot vinovata ieseam.
Memorat
Pagini: [1]
Imprimă
Schimbă forumul:  

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.