politia din romania
Noutăți: Felicitari "serviciilor" care au trimis "hartii" in anul 2009 catre politia romana. Chiar daca nu este oficial , este cunoscuta implicarea deosebita a "serviciilor" care in anul 2009 au contribuit in mare masura la asazisele realizari ale politiei. FELICITATI ANONIMILOR care mentin ordinea si curatenia in tara . Chiar daca este secreta, munca dumneavoastra este inteleasa si apreciata de toata lumea.

Autentificare

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

+  Politiadinromania - Forum politia din romania discutii libere despre politie - Security Data Center garanteaza confidentialitatea asupra identitatii membrilor acestui forum
|-+  Criminalistica
| |-+  Ilegalitati
| | |-+  Neglijenta?..NU!!! ABUZ !!!
Pagini: [1]
Imprimă
Ajutor Subiect: Neglijenta?..NU!!! ABUZ !!!  (Citit de 1993 ori)
terz1al
Jr. Member
**

Vezi Profilul
« : Aprilie 21, 2009, 01:25:59 »

In anul 2007 mi s-a intocmit un dosar penal ptr "traficul de persoane" prin "autosesizarea" organelor de politie iar o fata a depus ulterior o plangere impotriva mea .Nu vreau sa va plictisesc cu amanunte si sa va conving ca sunt nevinovat dar as vrea sa retineti ca respectiva fata s-a casatorit cu politistul care a audiat cei mai multi martori din dosar ,ulterior aproape toti martorii venind la proces au acuzat modul in care le-au fost luate declaratii ,acestia fiind obligati sa scrie lucruri neadevarate despre mine ,mai mult un martor cu o declaratie foarte grea a declarat in instanta ca a fost pus sa semneze 2 foi goale la politie de catre politistul sot al acuzatoarei iar matorul avea 17 ani demonstrabili in acel moment si fiind neinsotit !La parchet aceeasi poveste cu martorii iar eu am simtit "prezenta" acestui politist sot peste tot unde am fost chemat cu acest caz spre exemplu la "Serviciul de probatiuni" unde sotul doamnei care m-a interogat este politist .
Ce as putea face ,intrucat pe plan local politia+procuratura+instanta sunt mana in mana toti fiind inruditi sau colegi de breasla ,cumetri etc. ?
Ulterior am fost condamnat la 6 ani si inca astept motivatia instantei intrucat persoana care ma acuza a negat multe dintre motivele denuntului spre exemplu a declarat in fata a 4 organe de cercetare (Carabinieri ,Procura de la Republica ,Politia romana si Parchet ) cum ca as fi lovit-o si ia-si fi luat pasaportul iar in instanta a declarat clar ca nu am lovit-o niciodata si ca pasaportul l-a pierdut in Italia (asa cum a declarat si la Consulatul Roman de la Milano) .Mai precizez ca nu exista nici un martor care sa ma acuze sau care sa sustina cele relatate de care acuzatoare si totusi eu sunt condamnat 6 ani .Voi proceda la recurs si apoi la apel in speranta ca la Curtea de Apel voi fi judecat corect si voi scapa de caracatita de la GIURGIU .
Ma gandesc sa depun o plangere impotriva politistului intrucat am foarte multe dovezi (declaratiile martorilor din instanta  ,documente scrise de acesta (declaratii) si multe alte probe dar nu stiu unde sa ma adresez ,astept sfaturi de la voi ,va multumesc !
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #1 : Aprilie 21, 2009, 03:14:45 »

Orice declaratie luata sub presiune la politie poate fi contestata de tine la procuratura sau instanta iar acea declaratie va fi anulata si ti se va lua alta de catre  procuror sau judecator .
Memorat
terz1al
Jr. Member
**

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Aprilie 22, 2009, 12:54:35 »

Nu mie mi s-au luat declaratii ci martorilor ,eu nu am fost chemat nicaieri pana la proces si cum sa reclam la procuratura cand acolo au fost chemati (martorii) si au fost pusi sa semneze declaratii deja scrise ... Avocatul mi-a depus actele ptr apel dar eu sunt indignat de abuzul politistului caci daca sunt vinovat de ce mai trebuie sa-mi FABRICE probe ?
« Ultima modificare: Aprilie 22, 2009, 12:56:10 de către terz1al » Memorat
admin
Administrator
Hero Member

Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #3 : Aprilie 22, 2009, 09:05:44 »

Pai martori pot cere anularea declaratiilor si daca sunt de acord cu respectivele declaratii false , ar trebui avocatul dv. sa le aminteasca care sunt pedepsele in cazul in care sustin declaratii false.
Memorat
terz1al
Jr. Member
**

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Aprilie 22, 2009, 11:02:56 »

Martorii nu si-au mai sustinut declaratiile date la politie si parchet ,in fata instantei ,totodata acuzand modul in care le-au fost luate declaratiile sustinand ca au fost obligati sa scrie lucruri despre care nici practic si nici teoretic nu aveau cum sa aiba cunostinta !
Memorat
calinadrian
Hero Member

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Mai 15, 2009, 05:20:43 »

na....inca un abuz ca sa vedeti ce face politia romana din romania.....
Memorat
Pagini: [1]
Imprimă
Schimbă forumul:  

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.