politia din romania
Noutăți: In anul 2009 acest forum a suportat o medie zilnica de 5 atacuri informatice . De 4 ori s-a reusit "spargerea" forumului , dar hackeri implicati au fost depistati la timp si actiunile lor intrerupte.

Autentificare

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

+  Politiadinromania - Forum politia din romania discutii libere despre politie - Security Data Center garanteaza confidentialitatea asupra identitatii membrilor acestui forum
|-+  Poltia Rutiera
| |-+  Abuzuri in servici
| | |-+  Politistul ANTON din Piatra Neamt
Pagini: 1 [2] 3
Imprimă
Ajutor Subiect: Politistul ANTON din Piatra Neamt  (Citit de 11505 ori)
ghici
Sr. Member

Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #15 : Mai 21, 2008, 08:16:22 »

AM spus eu ca nenea ANTON E BETON Zâmbet)
O femeie de 28 de ani susține că, după ce a primit o amendă în trafic, agentul s-a oferit să o ierte în schimbul unei partide de amor. Tânăra l-a reclamat însă la șefii lui și vrea acum să îl dea în judecată.

Femeia este din județul Bacău și spune că era în trecere prin Piatra Neamț, când agentul a oprit-o în trafic.

Agentul de poliție reclamat de șoferiță nu este nici pe departe unul model. Pe numele lui au mai făcut plângeri alți 15 șoferi. Șefii l-au sancționat de șase ori pentru neîndeplinirea sarcinilor de serviciu. Este din nou anchetat acum, dar șoferița nu este convinsă că va fi pedepsit și are de gând să-l dea în judecată.

http://www.protv.ro/filme/acuzatii-dure-la-politia-rutiera-din-piatra-neamt-sex-in-loc-de.html?id_file=53157#53157

SURSA PRO TV
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

« Răspunde #16 : Mai 21, 2008, 08:28:43 »

INFORMATII VERIFICATE :
- zeci de reclamatii pe numele lui (oare sefi lui ce fac ?)
- zeci de contestatii la procese verbale ( oare cat % din contestatii sunt ale lui Anton?)
- taximetristi se anunta intre ei prin statie cand e Anton de servici ( doar de Anton si inca un politist se anunta)
- a batut un avocat din Piatra Neamt si are proces pe rol ( Dl. Plop)
- a dat in judecata propriu minister si are proces pe rol ( curtea de apel Bacau )
- isi vaneaza colegi de servici si i sanctioneaza sau le suspenda permisul ( sunt vanati in special cei care lucreaza la eliberat permise si la examinari )
- da amenzi de radar masinilor de politie ( asta e tare )
- face avansuri la soferitele care arata bine ( PROTV )
INFORMATII NEVERIFICATE :
- a fost mutat din Bacau in Piatra Neamt pe aceleasi motive disciplinare
- de mita ...nici nu cred ca e nevoie sa mai vb ...
- opreste masini fara motiv si da amenzi aberante de genul "nefunctionarea luminillor de la numarul de imatriculare pe spate ziua in amiaza mare"
- opreste masini pe motiv de "conducere agresiva"
- opreste salvarea sa verifice daca are pacient
- vorbeste foarte urat in special cu soferi tineri
CONCLUZIA :
Cine "il tine in brate" e sus de tot
« Ultima modificare: Mai 21, 2008, 08:37:31 de către admin » Memorat
Jok3r K10
Newbie
*

« Răspunde #17 : Mai 21, 2008, 09:36:30 »

Poate da Domnu sa scapam de el!!!
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

« Răspunde #18 : Mai 21, 2008, 10:22:32 »

Eu cred ca treburile stau tocmai invers .....acum se roaga el sa scape de noi Zâmbet .... dar se pare din discutiile pe care le am cu diversi' ca vor aparea chestii interesante cu Anton , incepe lumea sa aiba curajul sa vorbeasca Zâmbet
Memorat
avocatplop
Newbie
*

« Răspunde #19 : Mai 22, 2008, 01:52:09 »

Sa o luam pe segmente ca sa realizati cine e ANTON

Plangere 28 februarie 2007 catre Inspectorul Sef al IPJ Neamt facuta de fiul meu:

DOMNULE INSPECTOR SEF

Subsemnatul PLOP SILVIU, domiciliat in Piatra Neamt, Str. Ecoului, Bl F9, Ap 34, Jud Neamt, consilier juridic la S.C. “ARABESQUE” S.R.L Piatra Neamt, cu regret va aduc la cunostinta ca din vara anului 2004, agentul Anton Adrian, de cate ori se intalneste cu mine ma scuipa flegmatic, foloseste gesture obscene cu ajutorul degetului mijlociu si ma ameninta ca ma va baga, atat pe mine cat sip e tatal meu, PLOP CONSTANTIN, in portbagaj.
Ultima amenintare a fost in data de 19-feb-2007, orele 18.00-19.00, in timp ce ma aflam la spalatoria “VIPER”, situate vis-à-vis de statia peco “LUKOIL”, in Dumbrava Rosie, spunandu-mi ca daca incerc sa fiu martor impotriva lui,in procesele pe care le are cu tatal meu, ma va baga in portbagaj si nimeni nu o sa afle de mine.
Aceasta amenintare mi-a inspirat o temere si sincer sa fiu,mi-e si frica sa nu ma astepte sau sa ma urmareasca,pentru a-si pune in aplicare planul diabolic.
Sunt o persoana publica,avand procese atat la judecatorie cat si la parchet si in acest fel viata mea este in pericol.
Pentru considerentele enuntate,va rog sa luati masuri impotriva acestui agent care nu face cinste institutiei din care face parte.
Va multumesc si astept cu nerabdare masura luata impotriva acestuia.

28-feb-2007                     SILVIU PLOP

Domnului Inspector Sef al IPJ Neamt

ALTA PLANGERE

DOMNULE COMANDANT,

Subsemnatul avocet PLOP CONSTANTIN, domiciliat in Piatra Neamt, str. Rovine, Bl. E5, ap49, formulez

PLANGERE

Impotriva agentului de paza si ordine Anton Adrian (transferat de aproximativ 2 luni de la Politia municipiului Bacau), cu rugamintea de a lua masurile legale pentru urmatoarele fapte savarsite:
-de aproximativ 2 luni de zile sunt sunat pe telefonul mobil de agentul Anton Adrian-folosind cuvinte triviale de genul “ s-o f.. pe ma-ta”; sa-ti dau XXXX cenzurat ADMIN…”-injurii repetate,ma ameninta ca va trece la Serv. Circulatie si imi va lua permisul,imi ameninta copiii, ma ameninta ca-mi va trimite niste moldoveni la apartament, precum si faptul ca ma va izbi cu masina Politiei-si nu va pati nimic, fiindca stie el sa incheie actele.
In dimineata zilei de 10 august 2004, vazand ca situatia persista, m-am adresat adjunctului Biroului de paza si ordine, dl Smeu,iar in jurul orei 14.00 (probabil ca agentul Anton A. a avut o discutie cu seful acestuia), avenit la Judecatoria Piatra Neamt, agresandu-ma pe holul Judecatoriei in prezenta mai multor persoane.
Eu am mers imediat la politistul de la Tribunal-care era de serviciu, acesta l-a recunoscut, spunand ca nu poate sa ia nici o masura deoarece este angajat de Bir. Paza din cadrul Politiei municipale,mentionand ca in cazul in care ,conducerea IPJ va solicita un raport, il va intocmi.

Domnule commandant,
Indiferent daca este sau nu in uniforma,militarul trebuie sa se distinga printr-o conduita retinuta,demna,civilizata.
In speta, agentul Anton Adrian, nu s-a sfiit sa comita fapte antisociale chiar pe holul Judecatoriei Piatra Neamt-si de aici intrebarea legitima: Cum poate fi acest agent de paza in slujba cetateanului, atata timp cat el savarseste fapte contraventionale si penale?
Avand in vedere ca sunt o persoana publica –si nu pot fi insotit intotdeauna de martori-exista riscul sa fiu agresat ,lovit si jignit,conform amenintarilor primate.
Mentionez ca in data de 9 august a.c l-am cunoscut din vedere pe agentul Anton Adrian-purtand discutii cu agentii de paza de la Tribunal si Judecatorie,iar a doua zi-asa cum am aratat-am fost agresat in public si la locul de munca.
Asa fiind,fata de cele aratate,va rog sa dispuneti masurile legale-pentru a preveni noi agresiuni,amenintari si injurii apartinand agentului in cauza.

12 august 2004                  AVOCAT
                        Constantin Plop

INCA O PLANGERE
Domnului Comandant al IPJ Neamt

Domnule Comandant,
Subsemnatul Plop C-tin, domiciliat in Piatra Neamt, Str Rovine E5/49, fiul lui Gheorghe si Elena, nascut la 7 iul 1950, formulez:
PLANGERE

Impotriva numitului Anton Adrian, agent de politie la IPJ Bacau, pentru comiterea infractiunii de lovire si insulta, prevazuta de art 180 alin 2 Cod Penal si 205 Cod Penal
In fapt la data de 19-04-2006, in jurul orei 15.30 in timp ce ma aflam in incinta restaurantului Bachus din Dumbrava Rosie, jud Neamt, a venit la masa numitul Anton Adrian care m-a lovit in fata cu pumnul, adresandu-mi insulte si jigniri (iti dau muXXXX cenzurat admin)
In aceste considerente solicit efectuarea de cercetari pt savarsirea infractiunilor mentionate mai sus.
De fata la acest incident a fost numitul XXXXXXXXXXXX cenzurat admin

De asemenea, barmanul de la brasserie l-a vazut cand a intrat in sala de mese unde ma aflam impreuna cu prietenul meu. Voi depune certificatul medico legal

SI INCA O PLANGERE

DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnatul PLOP CONSTANTIN, domiciliat in Piatra Neamt, str. Rovine, Bl. E5/49, formulez

PLANGERE

Impotriva numitului ANTON ADRIAN, domiciliat xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx cenzurat admin jud Neamt, pentru savarsirea infractiunilor de insulta, amenintare si lovire prevazute de art. 205, 193 si art 180 alin 2 Cod Penal, cu aplicarea art. 41 Cod Penal.

MOTIVELE PLANGERII

In fapt, in data de 11.05.2006, in jurul orei 13.00, in timp ce ma aflam in curtea Tribunalului Neamt, intentionand sa ma deplasez la Tribunalul Comercial, numitul Anton Adrian, fiind langa treptele tribunalului, a scuipat intr-un mod flegmatic pe auto proprietatea mea, utilizand scene obscene la adresa mea( cu ajutorul degetului mijlociu).
In data de 24.05.2006 ,ora 12.00, fiind la masa la Restaurantul Bachus din Dumbrava Rosie, in prezenta mai multor personae, a venit la masa noastra ,inde se afla si un agent de politie, si fara nici un motiv,m-a amenintat ca-mi va taia capul,ma va baga intr-un sac,iar prin intermediul unui grup organizat ,faptele nu se vor afla niciodata,asa cum nu s-a gasit nici autorul in cazul Mararu din Piatra Neamt.
De asemenea ,a mai afirmat faptul ca dupa savarsirea acestor fapte impotriva mea,isi va lua un certificate medico-legal care sa-I ateste lipsa discernamantului.
Amenintarea facuta in cauza,mi-a inspirat o temere reala si serioasa,astfel,in calitate de persoana publica,viata mea este in pericol.
A insistat in final ca faptele acestea vor ramane cu autori necunoscuti.
Dup ace am servit masa,la iesirea din restaurant,mi-a aplicat o lovitura pe coapsa stanga,cauzandu-mi leziuni vindecabile in 3 zile de ingrijiri medicale.
Ma constitui parte civila cu suma de 1 miliard ROL.
In dovedirea actiunii inteleg sa ma folosesc de proba cu martori si acte.
In drept ,imi intemeiez plangerea pe dispozitiile art. 205, 193 si art. 180(2), cu aplicarea art.41 Cod Penal.
Mentionez faptul ca invinuitul a mai comis impotriva mea,in data de 19.04.2006 actiunea de lovire,fapt pt care am formulat la IPJ Neamt plangere penal impotriva lui,in present actiunea fiind trimisa in instanta.
De asemenea, in luna august 2004, numitul ANTON ADRIAN, tot in curtea Tribunalului m-a agresat ,mi-a amenintat copiii, folosind cuvinte triviale si diverse injurii, iar conducerea IPJ i-a aplicat o sanctiune administrative.
Depun anexat copie dupa certificatele medico-legale in cauza.

DOMNULUI PRESEDINTE AL JUDECATORIEI PIATRA NEAMT

Cred ca aceste plangeri ajung si explicatiile adiacente sunt de prisos .
« Ultima modificare: Mai 22, 2008, 02:04:26 de către admin » Memorat
admin
Administrator
Hero Member

« Răspunde #20 : Iunie 02, 2008, 10:20:18 »

In urma cererilor voastre am incercat sa aflu din surse oficiale daca politistul in cauza a fost sanctionat vreodata si in ce mod .
Imi pare rau sa va spun dar oficial nu se pot accesa astfel de informatii. Raspunsul IJP a fost :

Având în vedere solicitarea dvs., înregistrată cu nr. de mai sus, vă aducem la cunoștință că potrivit art. 2 alin 2. din Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, datele  solicitate de dvs. nu fac parte din categoria informațiilor de interes public și de asemenea intră sub incidența Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Deci sanctiunile aplicate politistului in cauza pot fi simple speculatii , el poate fi un politist onest care este victima rautatii oamenilor din cauza modului corect in care isi face treaba sau poate fi un politist care face de ras uniforma ....... ramane la latitudinea fiecaruia sa aprecieze acest lucru . Deocamndata atata timp cat poarta inca uniforma inseamna ca se afla in limitele impuse de lege .
Cu riscul de a ma repeta parerea mea este ca sunt 2 variante :
1.Politistul este singurul politist bun si care isi face treaba si atrage antipatiile celor sanctionati coret , iar restul politistilor de care nu se vorbeste in presa si nu au procese in tribulane sunt politisti care nu isi fac treaba si merg pe principiul "Cine nu munceste nu greseste"
2.Toti colegi lui care nu apar in presa si nici pe listele de la tribunal sunt politisti normail care isi fac treaba normal si el este cel care face abuzuri si excese de zel.

Eu cred ca aici avem un caz de politist foarte corect si cred ca ar merita sa fie promovat si de ce nu chiar decorat .
« Ultima modificare: Iunie 02, 2008, 10:21:52 de către admin » Memorat
pettro
Full Member

Vezi Profilul
« Răspunde #21 : Iulie 03, 2008, 06:11:10 »

Nu e singurul politist plin de el Politistul ANTON ...sant asa de multi ...toti  spunele lor ca nu au dreptate si esti gata ..nu mai circuli prin oras ...de dau de la unul la altul si ai mereu probleme ...corupti sant toti !!!stiu ei cum si cand si de la cine sa ia banuti ...Cu ANTON daca esti o femeie bine dotata sau pe placul lui scapi mai ieftin ..iti schimbi nr.de telefon si se rezolva ...si cu restul merge ..gata sa le dai de inteles ,ei sant isteti si se prind ...politist corect e greu de gasit ..toti sant o apa si un pamant ...XXXXXXXXXXXXX cenzurat admin
« Ultima modificare: Iulie 05, 2008, 04:04:10 de către admin » Memorat
pettro
Full Member

Vezi Profilul
« Răspunde #22 : Iulie 11, 2008, 11:16:57 »

In urma cererilor voastre am incercat sa aflu din surse oficiale daca politistul in cauza a fost sanctionat vreodata si in ce mod .
Imi pare rau sa va spun dar oficial nu se pot accesa astfel de informatii. Raspunsul IJP a fost :

Având în vedere solicitarea dvs., înregistrată cu nr. de mai sus, vă aducem la cunoștință că potrivit art. 2 alin 2. din Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, datele  solicitate de dvs. nu fac parte din categoria informațiilor de interes public și de asemenea intră sub incidența Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Deci sanctiunile aplicate politistului in cauza pot fi simple speculatii , el poate fi un politist onest care este victima rautatii oamenilor din cauza modului corect in care isi face treaba sau poate fi un politist care face de ras uniforma ....... ramane la latitudinea fiecaruia sa aprecieze acest lucru . Deocamndata atata timp cat poarta inca uniforma inseamna ca se afla in limitele impuse de lege .
Cu riscul de a ma repeta parerea mea este ca sunt 2 variante :
1.Politistul este singurul politist bun si care isi face treaba si atrage antipatiile celor sanctionati coret , iar restul politistilor de care nu se vorbeste in presa si nu au procese in tribulane sunt politisti care nu isi fac treaba si merg pe principiul "Cine nu munceste nu greseste"
2.Toti colegi lui care nu apar in presa si nici pe listele de la tribunal sunt politisti normail care isi fac treaba normal si el este cel care face abuzuri si excese de zel.

Eu cred ca aici avem un caz de politist foarte corect si cred ca ar merita sa fie promovat si de ce nu chiar decorat .
Memorat
pettro
Full Member

Vezi Profilul
« Răspunde #23 : Iulie 11, 2008, 11:26:39 »

Sa o luam pe segmente ca sa realizati cine e ANTON

Plangere 28 februarie 2007 catre Inspectorul Sef al IPJ Neamt facuta de fiul meu:

DOMNULE INSPECTOR SEF

Subsemnatul PLOP SILVIU, domiciliat in Piatra Neamt, Str. Ecoului, Bl F9, Ap 34, Jud Neamt, consilier juridic la S.C. “ARABESQUE” S.R.L Piatra Neamt, cu regret va aduc la cunostinta ca din vara anului 2004, agentul Anton Adrian, de cate ori se intalneste cu mine ma scuipa flegmatic, foloseste gesture obscene cu ajutorul degetului mijlociu si ma ameninta ca ma va baga, atat pe mine cat sip e tatal meu, PLOP CONSTANTIN, in portbagaj.
Ultima amenintare a fost in data de 19-feb-2007, orele 18.00-19.00, in timp ce ma aflam la spalatoria “VIPER”, situate vis-à-vis de statia peco “LUKOIL”, in Dumbrava Rosie, spunandu-mi ca daca incerc sa fiu martor impotriva lui,in procesele pe care le are cu tatal meu, ma va baga in portbagaj si nimeni nu o sa afle de mine.
Aceasta amenintare mi-a inspirat o temere si sincer sa fiu,mi-e si frica sa nu ma astepte sau sa ma urmareasca,pentru a-si pune in aplicare planul diabolic.
Sunt o persoana publica,avand procese atat la judecatorie cat si la parchet si in acest fel viata mea este in pericol.
Pentru considerentele enuntate,va rog sa luati masuri impotriva acestui agent care nu face cinste institutiei din care face parte.
Va multumesc si astept cu nerabdare masura luata impotriva acestuia.

28-feb-2007                     SILVIU PLOP

Domnului Inspector Sef al IPJ Neamt

ALTA PLANGERE

DOMNULE COMANDANT,

Subsemnatul avocet PLOP CONSTANTIN, domiciliat in Piatra Neamt, str. Rovine, Bl. E5, ap49, formulez

PLANGERE

Impotriva agentului de paza si ordine Anton Adrian (transferat de aproximativ 2 luni de la Politia municipiului Bacau), cu rugamintea de a lua masurile legale pentru urmatoarele fapte savarsite:
-de aproximativ 2 luni de zile sunt sunat pe telefonul mobil de agentul Anton Adrian-folosind cuvinte triviale de genul “ s-o f.. pe ma-ta”; sa-ti dau XXXX cenzurat ADMIN…”-injurii repetate,ma ameninta ca va trece la Serv. Circulatie si imi va lua permisul,imi ameninta copiii, ma ameninta ca-mi va trimite niste moldoveni la apartament, precum si faptul ca ma va izbi cu masina Politiei-si nu va pati nimic, fiindca stie el sa incheie actele.
In dimineata zilei de 10 august 2004, vazand ca situatia persista, m-am adresat adjunctului Biroului de paza si ordine, dl Smeu,iar in jurul orei 14.00 (probabil ca agentul Anton A. a avut o discutie cu seful acestuia), avenit la Judecatoria Piatra Neamt, agresandu-ma pe holul Judecatoriei in prezenta mai multor persoane.
Eu am mers imediat la politistul de la Tribunal-care era de serviciu, acesta l-a recunoscut, spunand ca nu poate sa ia nici o masura deoarece este angajat de Bir. Paza din cadrul Politiei municipale,mentionand ca in cazul in care ,conducerea IPJ va solicita un raport, il va intocmi.

Domnule commandant,
Indiferent daca este sau nu in uniforma,militarul trebuie sa se distinga printr-o conduita retinuta,demna,civilizata.
In speta, agentul Anton Adrian, nu s-a sfiit sa comita fapte antisociale chiar pe holul Judecatoriei Piatra Neamt-si de aici intrebarea legitima: Cum poate fi acest agent de paza in slujba cetateanului, atata timp cat el savarseste fapte contraventionale si penale?
Avand in vedere ca sunt o persoana publica –si nu pot fi insotit intotdeauna de martori-exista riscul sa fiu agresat ,lovit si jignit,conform amenintarilor primate.
Mentionez ca in data de 9 august a.c l-am cunoscut din vedere pe agentul Anton Adrian-purtand discutii cu agentii de paza de la Tribunal si Judecatorie,iar a doua zi-asa cum am aratat-am fost agresat in public si la locul de munca.
Asa fiind,fata de cele aratate,va rog sa dispuneti masurile legale-pentru a preveni noi agresiuni,amenintari si injurii apartinand agentului in cauza.

12 august 2004                  AVOCAT
                        Constantin Plop

INCA O PLANGERE
Domnului Comandant al IPJ Neamt

Domnule Comandant,
Subsemnatul Plop C-tin, domiciliat in Piatra Neamt, Str Rovine E5/49, fiul lui Gheorghe si Elena, nascut la 7 iul 1950, formulez:
PLANGERE

Impotriva numitului Anton Adrian, agent de politie la IPJ Bacau, pentru comiterea infractiunii de lovire si insulta, prevazuta de art 180 alin 2 Cod Penal si 205 Cod Penal
In fapt la data de 19-04-2006, in jurul orei 15.30 in timp ce ma aflam in incinta restaurantului Bachus din Dumbrava Rosie, jud Neamt, a venit la masa numitul Anton Adrian care m-a lovit in fata cu pumnul, adresandu-mi insulte si jigniri (iti dau muXXXX cenzurat admin)
In aceste considerente solicit efectuarea de cercetari pt savarsirea infractiunilor mentionate mai sus.
De fata la acest incident a fost numitul XXXXXXXXXXXX cenzurat admin

De asemenea, barmanul de la brasserie l-a vazut cand a intrat in sala de mese unde ma aflam impreuna cu prietenul meu. Voi depune certificatul medico legal

SI INCA O PLANGERE

DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnatul PLOP CONSTANTIN, domiciliat in Piatra Neamt, str. Rovine, Bl. E5/49, formulez

PLANGERE

Impotriva numitului ANTON ADRIAN, domiciliat xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx cenzurat admin jud Neamt, pentru savarsirea infractiunilor de insulta, amenintare si lovire prevazute de art. 205, 193 si art 180 alin 2 Cod Penal, cu aplicarea art. 41 Cod Penal.

MOTIVELE PLANGERII

In fapt, in data de 11.05.2006, in jurul orei 13.00, in timp ce ma aflam in curtea Tribunalului Neamt, intentionand sa ma deplasez la Tribunalul Comercial, numitul Anton Adrian, fiind langa treptele tribunalului, a scuipat intr-un mod flegmatic pe auto proprietatea mea, utilizand scene obscene la adresa mea( cu ajutorul degetului mijlociu).
In data de 24.05.2006 ,ora 12.00, fiind la masa la Restaurantul Bachus din Dumbrava Rosie, in prezenta mai multor personae, a venit la masa noastra ,inde se afla si un agent de politie, si fara nici un motiv,m-a amenintat ca-mi va taia capul,ma va baga intr-un sac,iar prin intermediul unui grup organizat ,faptele nu se vor afla niciodata,asa cum nu s-a gasit nici autorul in cazul Mararu din Piatra Neamt.
De asemenea ,a mai afirmat faptul ca dupa savarsirea acestor fapte impotriva mea,isi va lua un certificate medico-legal care sa-I ateste lipsa discernamantului.
Amenintarea facuta in cauza,mi-a inspirat o temere reala si serioasa,astfel,in calitate de persoana publica,viata mea este in pericol.
A insistat in final ca faptele acestea vor ramane cu autori necunoscuti.
Dup ace am servit masa,la iesirea din restaurant,mi-a aplicat o lovitura pe coapsa stanga,cauzandu-mi leziuni vindecabile in 3 zile de ingrijiri medicale.
Ma constitui parte civila cu suma de 1 miliard ROL.
In dovedirea actiunii inteleg sa ma folosesc de proba cu martori si acte.
In drept ,imi intemeiez plangerea pe dispozitiile art. 205, 193 si art. 180(2), cu aplicarea art.41 Cod Penal.
Mentionez faptul ca invinuitul a mai comis impotriva mea,in data de 19.04.2006 actiunea de lovire,fapt pt care am formulat la IPJ Neamt plangere penal impotriva lui,in present actiunea fiind trimisa in instanta.
De asemenea, in luna august 2004, numitul ANTON ADRIAN, tot in curtea Tribunalului m-a agresat ,mi-a amenintat copiii, folosind cuvinte triviale si diverse injurii, iar conducerea IPJ i-a aplicat o sanctiune administrative.
Depun anexat copie dupa certificatele medico-legale in cauza.

DOMNULUI PRESEDINTE AL JUDECATORIEI PIATRA NEAMT

Cred ca aceste plangeri ajung si explicatiile adiacente sunt de prisos .

Memorat
sim_theo
Newbie
*

« Răspunde #24 : Iulie 20, 2008, 06:05:19 »

Buna. Ma bucur ca v-am gasit. Eu sunt cea care a fost hartuita de Anton in mai 2008. Am facut plangeri, am facut tot ce se putea , am adus dovezi clare dar normal ca am fost adusa la tacere , amenintata , "sfatuita" si nu s-a luat nici o masura. Cu toate ca nu s-au finalizat cercetarile nu cred ca singura am vreo sansa. Daca mai e cineva care a patit acelasi lucru cu Anton si care vrea sa nu-i mai vada ranjetul oligofren cu impresii de fat frumos in costumatie de agent , sa-mi scire si poate impreuna reusim . Multumesc
Memorat
last
Sr. Member

Vezi Profilul
« Răspunde #25 : Iulie 26, 2008, 04:30:20 »

...corupti sant toti !!!...politist corect e greu de gasit ..toti sant o apa si un pamant
Nu sunt de aceeasi parere. Nu trebuie generalizat. Sunt si politisti care isi fac treaba.
Memorat

"Nu ne plecam sub nici o forma pt ca avem si noi mandria noastra. Daca vrea sa-i pupam in cur, sa se urce pe scaun!" -CATAVENCU
admin
Administrator
Hero Member

« Răspunde #26 : Iulie 31, 2008, 08:19:28 »

Sunt de acord ...ba chiar spun ca marea majoritate isi fac treaba .... pacat totusi ca cei care isi fac treaba sunt fricosi - si un politist bun nu ar trebui sa fie fricos - de ce sunt fricosi ? ... pentru ca nu au curajul sa arate cu degetul catre colegi lor care sunt corupti si fac abuzuri .....din aceasta cauza .... cred ca vina le apartine celor "corecti" pentru ca ei sunt marea majoritate si lasa sa fie patati de 2-3 nesimtiti.
Cum sa am eu incredere intr-un politist care nu are curajul sa ridice ochi din pamant si sa arate cu degetul spre colegul "nesimtit" Huh?? ce baza am eu ca cetatean in politistul corect care accepta sa fie martor la "nesimtirea unor colegi" ...si de ce accepta..... va spun eu in majoritatea cazurilor cei care sunt nesimtiti au pile iar cei corecti nu zic nimik ca sa nu isi piarda painea...... Cel incorect iarta o infractiune contra unor bani ....iar cel corect iarta o infractiune a unui coleg incorect pentru ca sa isi pastreze locul de munca si salarul......
Distanta dintre cel corect si cel incorect este foarte mica ....sunt colegi de banca si automat cei buni se fac complici cu cei cativa rai ..... si toate astea de frica....FRICA .....
CONCLUZIE
Politistul corect este un politist fricos Zâmbet
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

« Răspunde #27 : Octombrie 17, 2008, 09:18:06 »

Se ne reamintim ce spunea PROTV la actualitati :
O femeie de 28 de ani susține că, după ce a primit o amendă în trafic, agentul s-a oferit să o ierte în schimbul unei partide de amor. Tânăra l-a reclamat însă la șefii lui și vrea acum să îl dea în judecată.

Femeia este din județul Bacău și spune că era în trecere prin Piatra Neamț, când agentul a oprit-o în trafic.

Agentul de poliție reclamat de șoferiță nu este nici pe departe unul model. Pe numele lui au mai făcut plângeri alți 15 șoferi. Șefii l-au sancționat de șase ori pentru neîndeplinirea sarcinilor de serviciu. Este din nou anchetat acum, dar șoferița nu este convinsă că va fi pedepsit și are de gând să-l dea în judecată.

INTERVIU VIA E-MAIL CU VICTIMA ACESTUI EVENIMENT

Va rog sa tineti cont ca acest interviu e-mail va fi publicat pe site-ul www.politiadinromania.ro si va asumati raspunderea asupra afirmatiilor facute.
Pentru inceput asi vrea sa lamurim ce fel de sofer sunteti.
De cat timp aveti permisul de conducere ?

februarie 2004
De cate ori ati avut suspendat perimsul de conducere ?
niciodata
Cat de mult  ati condus in ultimi ani ?
Lucrez in vanzari si conduc intre 100si 500km pe zi.
Cate amenzi ati luat in ultimi ani in afara de cele date de agentul
Anton A ?

una ,pentru 65 km/h(50ron)in anul 2007
Va rog sa ne povestiti punctual si in ordine cronologica cum de ati ajuns la acest conflict cu agentul Anton A . Va amintesc ca e posibil ca tot ceea ce spuneti dumneavoastra sa trebuiasca sa si dovediti cu martori, desfasuratoare telefonice etc.Deci va rog sa va limitati la fapte concrete care pot fi dovedite . Peste evenimentele la care nu aveti dovezi sau martori va rog treceti succint si sa nu le aprofundati.
In Vinerea mare , la sf lui aprilie am fost oprita in loc. Dumbrava de agent pe motiv ca nu functioneaza lumina de pozitie pe partea dreapta.Am coborat din masina si am ridicat capota sa vad ce se intampla pentru ca dimineata masina de serviciu fusese verificata ,si cand am inchis-o ,lumina de pozitie a inceput sa functioneze.Am adus agentului la cunostinta faptul ca am remediat defectiunea la care acesta a spus ca nu voi scapa deoarece a gasit o "gaurica" in carcasa de la stop frana unde "ii intra unghia de la degetul mic" si pe acest motiv imi va retine certificatul 30 zile.Speriata am inceput sa-i spun ca masina este practic sursa mea de venit, ca fara masina raman fara paine si ca am un copil de crescut si nu poate sa-mi faca asa ceva mai ales ca motivul invocat era chiar exagerat.In acest moment agentul a inceput sa spuna ca s-ar putea rezolva daca sunt deacord sa iesim la o cafea sau sa-i las un numar de telefon.I-am raspuns ca nu pot sa fac acest  lucru,dar el a insistat ca oricum am nevoie" de un iubit , amant sau prieten la circulatie la Piatra".I-am raspuns ca nu-mi trebuie nimic, ca sunt de dimineata pe drumuri si chiar vreau sa ma lase sa plec acasa. Discutia a durat in jur de 30 de minute Spre sfarsitul discutiei agentul mi-a spus ca imi plateste el amenda doar sa accept sa ies cu el. L-am refuzat , si pentru ca tot nu-mi daduse certificatul masinii am inceput sa plang si sa-l rog sa ma lase sa plec. Cand a vazut ca plang mi-a dat sa semnez procesul verbal de contraventie pentru"nefunctionarea sistemului de iluminare",lucru pe care l-am facut si mi-a dat certificatul. Apoi mi-a intins buletinul si permisul spunandu-mi sa-i zic totusi ceva despre mine ,"orice", la care eu i-am raspuns ca a avut actele mele in mana si stie destule despre mine .Mentionez ca in acest timp in masina se aflau doua prietene care au auzit mare parte din discutie deoarece portiera a ramas deschisa, fapt ce se poate  vedea pe fotografia facuta de agent la sistemul de iluminare fata ,la inceput cand acesta nu functiona.Am plecat spre casa si am observat ca in spatele meu se afla acelasi agent care venea dupa mine cu masina Politiei.A mers cativa km buni in spatele meu , si m-a "pierdut" in momentul in care am depasit un tir .In aceeasi seara, in jurul orei 22.00 am fost sunata pe tel de serviciu de un coleg care mi-a spus ca a fost contactat de agentul Anton,care i-a solicitat numarul meu de telefon si dorea ca eu sa-i confirm daca poate face acest lucru. Socata de tupeul agentului,i-am spus colegului sa nu dea numarul meu agentului si a doua zi am anuntat sefii de ceea ce se intampla . Dupa aceste incidente am crezut ca a fost doar un caz izolat ,ca am avut ghinion si ca o sa uit repede.La doua saptamani, venind dinspre Piatra , in loc Costisa m-a oprit din nou agentul Anton care imediat ce am coborat a remarcat ca mi-am schimbat culoarea parului si ca imi sta  bine.Neavand incredere in calitatea lui de politist , am raspuns destul de ferm ca nu era nevoie sa fiu oprita pentru complimente.Vazand ca 'am glas' agentul mi-a spus ca in cazul acesta 'un 70 la ora mi-ar place"?I-am spus ca vreau sa vad dovada pe care a refuzat sa mi-o arate , si considerand ca a fost o razbunare nu am semnat procesul verbal si am plecat, nu inainte ca agentul sa-mi spuna "ne vedem data viitoare".Am considerat acest lucru ca o amenintare si pentru ca mult timp aveam sa mai lucrez pe acelasi traseu si avand in vedere ca aveam de dat deja un sfert de salariu pe amenzi luate pe motiv ca "intra unghia in carcasa de la far' si ca "un 70 la ora iti place daca tot ai glas?", am mers a doua zi pentru a depune reclamatie la sefii agentului.
Ce au spus organele de ancheta in legatura cu acest conflict intre dv.si agentul Anton A. ?
Organele de ancheta au spus ca vor efectua cercetari si imi vor comunica rezultatele anchetei.Mentionez ca au fost audiati si martorii care se aflau in masina prima data cand am fost oprita.
Ce probleme ati mai avut din partea agentului Anton A. dupa ce ati depus plangere impotriva lui ?
Primele probleme au aparut in momentul in care am vrut sa depun plagere. Am asteptat de la 8 dimineata pana la 14 sa mi se dea un numar de inregistrare pentru plagere dar mi s-a refuzat acest lucru. In acel moment a aparut si agentul Anton care s-a repezit la mine in incinta SPR Piatra Neamt , mi-a adresat cuvinte jignitoare de fata fiind mai multi colegi care de altfel l-au luat si l-au dus intr-o alta incapere pentru a-l opri sa faca in continuare Politia de ras.Dupa acest incident am inceput sa plang si vazand ca tot nu mi se primeste plangerea am sunat la 931, am cerut un ziar local pe care l-am sunat pentru a cere ajutor.In cateva minute (max10) primisem numar de inregistrare iar cererea mea pleca la IPJ cu o masina a Politiei.
Ce pretentii financiare sau morale aveti din partea agentului Anton A ?
Nu am nici un fel de pretentii de nici o natura de la domnul Anton Adrian. Am insa foarte mari pretentii de la institutia numita Politie care traieste si din banii munciti de mine15 ore pe zi.Imi doresc ,fetita mea sa nu intalneasca peste cativa ani , cand va fi mare , astfel de oameni in uniforma. Am pretentii foarte mari dupa cum se vede ,dar nu de la agentul Anton.
De ce nu renuntati la aceasta lupta impotriva agentului Anton A ?
Inca mai cred ca adevarul trebuie sa invinga.  Atat timp cat mai am incredere in cei ce ancheteaza si in faptul ca nu numai relatiile si banii fac totul in tara asta nu pot sa renunt.
Daca mai aveti ceva de adaugat.
Vreau sa spun ca agentul Anton nu a fost asa de la inceput(banuiesc doar). Eu cred ca este asa din cauza celor care l-au tolerat si care i-au permis sa ajunga asa departe,la nivelul in care chiar si cu martori de fata nu s-a sfiit sa faca ceea ce a facut.Acest lucru imi da de gandit si si chiar ma ingrijoreaza. Faptul ca ne multumim sa dam 20-30 lei si sa scapam de amenda sau si mai rau ca dam "numarul de telefon" in acelasi scop nu face decat sa promovam incompetenta si sa cream astfel de oameni pe care nimic si nimeni nu-i mai sperie .Cel mai grav lucru este ca tot mie mi-a fost rusine, tot eu m-am simtit vinovata , tot eu am fost acuzata si mi-a trebuit mult timp sa realizez ca de fapt eu chiar nu am gresit cu nimic.Vreau sa mai spun ca am intalnit si politisti care chiar isi fac treaba , care se comporta impecabilsi care merita tot respectul si acestia  se afla chiar in cadrul SPR Piatra Neamt.

Memorat
sim_theo
Newbie
*

« Răspunde #28 : Noiembrie 13, 2008, 10:45:31 »

Buna seara. In urma plangerilor pe care le-am facut catre SPR Neamt si DGA in legatura cu problemele pe care le-am avut cu agentul Anton  va aduc la cunostinta rezultatele: Anton e bine mersi , nimeni nu a facut si nu va face nimic in timp ce eu sunt purtata la politie intr-un dosar penal facut tot de Anton precum ca l-as fi calomniat cu toate ca plangerile si petitiile nu sunt calomnii iar la tv nu s-a spus numele lui . Concluzia mea este ca de fapt tot pilele pe care domnul Anton le are la Bucuresti fac totul , tot banii rezolva probleme iar dreptatea moare sugrumata de ticalosi. Rusine DGA , rusine Politiei !!!!!!Cer sugestii celor care ma pot ajuta sa-mi fac dreptate( poate se poate apela undeva ...nu stiu... unde pilele nu ajung ) . Multumesc
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

« Răspunde #29 : Noiembrie 18, 2008, 04:05:47 »

Din ciclul de povesti "Fiind copoi prin tribunale umblam" o noua poveste Zâmbet

Marti, 18.11.2008

Comisarul șef Stelică Bezim, adjunctul comandantului Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Neamț este cercetat de procurorii băcăuani sub aspectul comiterii infracțiunilor de abuz și neglijență în serviciu (articolele 246, 247, 248 și 249 din Codul Penal). Anchetarea ofițerului a început imediat după ce un polițist de la SPR a depus plângeri împotriva cmsf. Bezim, motiv pentru care a fost deschis dosarul penal 1161/ P/ 2008. Cel care se consideră lezat de acțiunile șefilor săi este agentul Adrian Costel Anton, de la SPR, care solicită și daune morale în valoare de 10.000 de lei.

"Joaca" de-a concediul

În plângerea penală depusă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău, agentul Anton susține că adjunctul șefului IJP i-a încălcat mai multe drepturi și nu i-a dat voie să-și ia concediul de odihnă.

"În luna mai, din cauza unor probleme de sănătate ale soției, i-am cerut șefului de serviciu să-mi acorde concediul de odihnă și să-mi înlocuiască perioada din planificarea făcută. Dumnealui mi-a spus să mă adresez domnului comisar Petru Bîrsan, care mi-a aprobat cererea. După întoarecerea din concediu am fost atenționat, în scris, că mi-am solicitat concediul într-o manieră nespecifică. După acest incident, la sfârșitul lunii iulie, am făcut un raport către domnul Bîrsan, pentru a-mi aproba concediul de odihnă, conform planificării, în intervalul 1 - 15 august, raport care mi-a fost aprobat. La data de 2 august, soția mea a fost oprită în trafic de un agent de poliție rutieră, în Piatra Neamț, și i s-a comunicat că eu sunt căutat de comisarul șef Bezim, întrucât nu mi-a fost aprobat concediul de odihnă. Deși eram planificat în concediu de odihnă, deși a luat la cunoștință de faptul că raportul mi-a fost aprobat de șeful ierarhic, mi-a anulat aprobarea, mi-a respins solicitarea efectuării concediului de odihnă și a dispus modificarea tuturor calificărilor, fără ca mie să-mi fie comunicat în mod legal, în scris, că nu mi s-a aprobat concediul și că urmează să mă prezint la serviciu. Nici în prezent nu mi s-a comunicat nimic scris cu privire la dreptul meu de a-mi efectua concediul de odihnă și nici respingerea solicitării mele de a-mi face concediul în perioada 1 - 15 august 2008", susține agentul Anton.

Subofițerul a mai declarat că la sfârșitul anului trecut, comisarul șef Bezim i-ar fi modificat, abuziv, un calificativ: "Șefii ierarhici mi-au stabilit calificativul de «Foarte Bun», iar acesta, fără a avea motive temeinice și justificate a dispus modificarea fișei de evaluare și stabilirea calificativului «Bun». Am contestat acest calificativ, iar conducerea IJP mi-a admis contestația. Tot în cursul anului 2007, deși nu avea calitatea legală, a dispus cercetarea mea prealabilă și disciplinară, pentru lipsa nejustificată de la serviciu, deși mă aflam în concediu medical, comunicat la IJP Neamț; lucrare care în urma cercetărilor a fost clasată".

Caracterizarea buclucașă

Polițistul Anton îl mai învinuiește pe adjunctul șefului IJP că, pe 23 iunie, ar fi semnat în numele comisarului șef Aurelian Vasea Șoric, o adresă de înaintare a unei caracterizări personale către Parchetul de pe lângă Tribunalul Județean Neamț, într-un dosar penal în care Anton era acuzat de lovire și insultă. Astfel, susține Anton, caracterizarea în cauză a fost citită și de persoana care l-a reclamat la Parchet și apoi făcută publică pe internet. "Domnul Bezim a acceptat ca în cuprinsul acestei caracterizări să fie transmise date cu caracter personal care au fost prelucrate cu rea credință, tendențios, subiectiv și inexact precum și date cu caracter secret. Totodată, în acea caracterizare, a menționat toate sancțiunile disciplinare care mi-au fost aplicate în intervalul 2000 - 2008, deși acele sancțiuni au fost radiate", mai afirmă Anton.

În caracterizarea (numărul 52.741/ 41.901, din 23.06.2008) la care subofițerul face referire sunt trecute, într-adevăr, mai multe date cu caracter personal și secret. Astfel, caracterizarea debutează cu enumerarea locurilor în care a lucrat polițistul (ajutor de șef de post, agent de ordine și apoi agent rutier la Bacău și transferarea acestuia la Neamț. Pe parcursul activității sale profesionale, el a fost sancționat disciplinar de șase ori, cu avertisment, cinci zile consemnare (de câte două ori), două mustrări scrise, amânarea promovării în gradul profesional, iar pe 29 mai împotriva sa a fost dispusă cercetarea prealabilă. Caracterizarea în cauză se axează pe activitatea polițistului Anton în anii 2007 și 2008: "Deși agentul Anton Adrian s-a remarcat în anul 2007 cu rezultate bune (1.198 sancțiuni contravenționale, 10 permise reținute și constatarea a 4 infracțiuni la regimul circulației, preponderența acestora sunt doar sub aspectul constatării la regimul vitezei. Latura deficitară ține de comportamentul în cadrul SPR față de colegi și față de ofițeri, respectiv în trafic față de contravenienți. În perioada evaluată, agentul a comis două abuzuri disciplinare. Agentul are un comportament necorespunzător față de participanții la trafic (...) lunar, cele mai multe contestații fiind înregistrate la sancțiunile constatate de către acesta, din conținutul lor rezultând și un comportament lipsit de profesionalism și politețe față de persoana sancționată. În relațiile cu colegii este nemulțumit tot timpul și se consideră lider al agenților, crezând că nemulțumirea este generală. Prin aceasta, creează un pol de indisciplină, angrenând și alți agenți. Este arogant, plin de sine, și nu ezită să-și facă cunoscute relațiile sale, încercând astfel să capete o anumită protecție. Este indiferent, manifestă superioritate și este lipsit de spirit de echipă. În relațiile cu ofițerii manifestă dispreț, comentând majoritatea deciziilor acestora, de cele mai multe ori în mod direct, în fața celorlalți agenți, creîndu-se o știrbire a autorităților ofițerilor în fața agenților".

În caracterizarea agentului Anton pe anul 2008, șefii săi au menționat, pe lângă activitatea pe care a făcut-o polițistul pe linia de serviciu, un alt aspect, subliniind faptul că "reclamațiile depuse denotă abordarea unui comportament nedemn de un lucrător de Poliție, lipsit de respect față de participanții la traficul rutier cu care intră în contact".

După cum era firesc, i-am contactat și pe reprezentanții IJP Neamț, pentru a-și spune punctul de vedere vizavi de toate aceste acuzații. Prin intermediul Biroului de presă al Poliției Neamț am fost îndrumați să cerem o opinie de la ofițerul de relații publice al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, instituție care se ocupă de anchetă în acest caz. Magistrații băcăuani nu comentează până la finalizarea anchetei.
Mihai SAVA - http://www.realitateamedia.ro/articol/Economic/883/
« Ultima modificare: Noiembrie 18, 2008, 04:13:48 de către admin » Memorat
Pagini: 1 [2] 3
Imprimă
Schimbă forumul:  

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.