politia din romania
Noutăți: In anul 2009 acest forum a suportat o medie zilnica de 5 atacuri informatice . De 4 ori s-a reusit "spargerea" forumului , dar hackeri implicati au fost depistati la timp si actiunile lor intrerupte.

Autentificare

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

+  Politiadinromania - Forum politia din romania discutii libere despre politie - Security Data Center garanteaza confidentialitatea asupra identitatii membrilor acestui forum
|-+  Poltia Rutiera
| |-+  Abuzuri in servici
| | |-+  propun un nou capitol - "politistii care se fac ca nu vad"
Pagini: [1]
Imprimă
Ajutor Subiect: propun un nou capitol - "politistii care se fac ca nu vad"  (Citit de 2635 ori)
gigibibescu
Newbie
*

Vezi Profilul
« : Aprilie 15, 2008, 02:19:39 »

trec direct la subiect

sunt nou pe forum dar am multe de spus. ultima chestiune pe care am intalnit-o a fost legata de faptul ca acesti domni plini de dispret nu vad nimic, sau nu doresc sa vada ceea ce se intampla in unele cazuri grave.
 spun asta deoarece, cu aproape o luna in urma, pe la 3 noaptea, un domn bine intr-un mercedes (NT 74 HIT) a iesit dintr-o parcare de la un striptease din zona Sarata, si a mers in fata mea, din bordura in bordura pana in centrul orasului. Mi-a fost teama sa-l depasesc pentru ca era ranga de beat si avea si farurile stinse. am sunat la politie si le-am relatat ce se intampla dar mi-au pus atatea intrebari si pana la urma mi-au inchis telefonul. am vazut o patrula pe strada si am oprit langa ei. le-am aratat masina care facea slalom fara ostacole si mi-a raspuns ca l-a verificat in urma cu 4 ore si nu avea nimic. in timpul ce imi spunea asta mercedesul era sa ma calce si sa se izbeasca in masina politiei (GYO). in continuare, domn' politist a spus ca nu e nici o problema.
oare-s chiori, prosti sau prosti. mai ramane o varianta - nu vor sa vada.
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #1 : Aprilie 15, 2008, 03:36:06 »

Nu stiu ce sa zic ...sincer ... intamplarea face ca sa cunos multi politisti din Piatra si mai ales pe cei din conducerea departamentului de circulatie care sincer -- si eu sunt alergic la politisti:)-- dar actuali  sefi de la circulatie sunt oameni seriosi si sigur i'ar manca pe paine sa afle asa ceva.
            Si ca fapt difers Zâmbet nu stiu cine isi mai permite asa ceva in Piatra Neamt deaorece au la circulatie vreo 2-3 "militieni scapati de sub control" care iau permise la colegi lor si dau amenzi de radar la masinile cu numar MAI Zâmbet deci excesul de zel e in ADNul lor Zâmbet
            Ar fi interesant de filmat cu un celular o treaba de asta .
Memorat
ari
Jr. Member
**

« Răspunde #2 : Aprilie 17, 2008, 01:34:57 »

Sa dai amenzi la colegi e una, ca doar nu ei le platesc, dar sa fii asistenta pe ambulanta, sa ai on bolnav in masina si sa stai sa dai explicatii de ce te grabesti e alta.....
Asa fac domnii militieni din Alba, opresc ambulantele, nu se gindesc ca sunt oameni care poate sunt cu afectiuni grave sau femei care mai au putin si nasc in fata lor....Haideti sa ii intelegem!Atita pot! De unde nu este nici D-zeu nu cere Rânjet
Memorat
ghici
Sr. Member

« Răspunde #3 : Aprilie 17, 2008, 08:12:59 »

Da da da , dar in Alba e problema veche cu militieni in Alba si in Bacau e cel mai mare raport militieni pe cap de politist Zâmbet)
Memorat
muhai
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Mai 29, 2008, 07:15:59 »

Faza relatata de o colega care a dat examenul auto: era in masina ca martor, in spate. La volan o tipa care era examinata si politistul in dreapta, a purtat-o din situatie imposibila in situatie imposibila pana ce tipa de la volan s-a pierdut si a incurcat circulatia printr-o intersectie. La care un zgaroi dintr-o masina a urlat: XXXXXXXX cenzurat admin Politistul examinator a inceput sa rada si s-o certe pe asta de la volan ca nu stie sa conduca... In final a picat-o. Credeti ca a fost o examinare corecta, asta?
« Ultima modificare: Mai 30, 2008, 08:13:58 de către admin » Memorat
Shd
Sr. Member

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Iunie 02, 2008, 05:11:56 »

muhai, nu sunt de acord cu ce a facut politistul, dar gandeste-te si la urmatorul aspect: fata respectiva isi lua permisul, intra in trafic, facea o zi intreaga de oras in trafic de ala infernal, apoi scapa din aglomeratie pe o stradutza mai libera, calca sa ajunga odata acasa, ii sare un copil in fatza, iar ea stresata si obosita "se bloca"? cine era atunci de vina pentru accident? ea sau politistul care a trecut-o pe "ochi frumosi"?

NU sunt de acord cu politisti care "freaca" un candidat la permis doar cu scopul sa il pice, dar am vazut si auzit destule cazuri in care dupa o roata in parcare s-a luat permisul, iar la o saptamana persoana respectiva era infipta in stalp. toti gresim la volan, dar e o diferenta intre a constientiza greseala si a trai cu impresia ca esti sofer bun doar pentru ca ai permis. sofer bun nu e cel care nu greseste, sofer bun e cel care stie cand si ce a gresit.
Memorat
mi_escarba
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Iunie 20, 2008, 11:24:28 »

Fratilor, inca nu ati  inteles ca nu vom putea schimba ceva? Voi nu vedeti cine vinde permise?In  Occident se falsifica, la noi se dau in ORIGINAL si pe bani mai putini!!!!!! Cum dracu ne simtim noi cand un corupt ca asta ne invata prin amenzi si regulamente cum sa fim corecti? L-au injurat toti pe Brucan care a spus ca ne trebuiesc 20 de ani sa ne schimbam , ei poftim ca au trecut si suntem intr-un rahat mai mare decat eram. Pentru ce credeti voi ca ravnesc multi la un post de politist, pentru linistea noastra,pentru siguranta noastra?  Sa fim oameni seriosi!!! Solutia, sa plecam dracului din tara asta!!!!
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

« Răspunde #7 : Iunie 21, 2008, 09:43:22 »

Solutia suntem noi ..... si vina in mare parte e tot a noastra a celor care acceptam situatia.... vinovat esti "TU" si toti cei care au probleme cu uni politisti si nu pun mana pe o hartie si sa reclame ..... poate cu o reclamatie nu se rezolva nimic, poate cuvantul tau va fi impotriva cuvantului "militianului" dar .... ce explicatie poate da "militianul" sau seful lui cand va avea zeci de reclamatii la adresa aceluiasi subiect ...... eu cred ca doar impreuna putem face ceva ..... eu unul ma declar "Nevinovat",  nu am avut probleme cu politisti ....mici rautati in trafic si atat ..... dar eu nu asi ezita nici o secunda sa iau o hartie si sa reclam.....sunt obligati sa imi raspunda la orice reclamatie.... si tare sunt curios cum vor raspunde la zeci de reclamatii ..... dar majoritatea se limiteaza la a se plange fara sa faca nimic ..... cei care sunt victima unui abuz sau a simplei indolente din partea unui politist.... si nu il reclama....am sa le spun ceva : MAI RAU VA TREBUIE daca acceptati ca sa platiti pe cineva care sa isi bata joc de voi sunteti PROSTI si asa meritati .... eu nu asi accepta ca un om platit din munca mea sa isi bata joc de mine si de bani mei .... daca ar fi politia un SRL sau un SA ar fi alta treaba dar asa....sa platesc un om care sa isi bata joc de mine.... asta mi se pare culmea prostiei .
NU MAI ACCEPTATI ASA CEAVA ...VOI CEI CARE ACCEPTATI SUNTETI VINOVATI .... in ce hal de prostie poate sa ajunga un om ca sa se trezeasca dimineata si sa se duca la munca ca sa plateasca pe cineva care sa isi bata joc de el HuhHuhHuhHuh pentru cei care acceptati ar trebui facut un "tonomat de dat suturi in fund" si daca tot dati bani ca sa isi bata cineva joc de voi nu ar fi rau din cand in cand sa bagati cate o fisa sa va mai luati si un sut in fund .... ca doar e pe bani vostri .
Memorat
pettro
Full Member

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Iulie 03, 2008, 06:25:55 »

pai normal e pila lor e un barbat cunoscut ala cu NT..HIT,cum sa se ia de el ei nu fac la fel ...ei circula cu masinile personale la fel de beti...dar nimeni nu vede .
Eram intrun club cunoscut din P.Neamt ..si la o masa alaturata erau numai politisti unii de la rutiera altii de la alte departamente ..au baut pe nesaturate ...cand am iesit din club asteptam un taxi cu alti prieteni ..sa vedeti minunea ...unii politisti aveau parcate masinile personale in fata clubului si fara nici un fel de problema au plecat la volanul masinilor...NT 22 AUG ...pe asta l-am retinut pt.ca era  cel mai figurant ,dar mai erau si altii ....o alta masina avea un nr ....PET , niste putoi care aplica legea si sant plini de ei ....dar nu se vad pe ei ...CONDUC FARA CENTURA ,VORBESC LA TELEFON ,PARCHEAZA PE UNDE VOR EI...CONDUC BETI...
Memorat
Pagini: [1]
Imprimă
Schimbă forumul:  

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.