politia din romania
Noutăți: Felicitari "serviciilor" care au trimis "hartii" in anul 2009 catre politia romana. Chiar daca nu este oficial , este cunoscuta implicarea deosebita a "serviciilor" care in anul 2009 au contribuit in mare masura la asazisele realizari ale politiei. FELICITATI ANONIMILOR care mentin ordinea si curatenia in tara . Chiar daca este secreta, munca dumneavoastra este inteleasa si apreciata de toata lumea.

Autentificare

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

+  Politiadinromania - Forum politia din romania discutii libere despre politie - Security Data Center garanteaza confidentialitatea asupra identitatii membrilor acestui forum
|-+  Poltia Rutiera
| |-+  Ilegalitati
| | |-+  Motociclist omorat .... nimeni pedepsit ......
Pagini: [1]
Imprimă
Ajutor Subiect: Motociclist omorat .... nimeni pedepsit ......  (Citit de 994 ori)
bogdhanel
Newbie
*

Vezi Profilul Adresa de email
« : Mai 31, 2009, 01:14:06 »

Cum se poate domnilor ca un sofer care circula regulamentar (acte, permis, numere, tot ce ai nevoie pt a circula pe drumurile publice) sa fie considerat vinovat de producerea unui accident cand persoana care l-a lovit a intrat pe banda lui si nu i-a acordat prioritate ... Nu au fost absolut deloc urme de frane pe sosea, dar totusi expertii dupa vreo 8 luni de zile au decis ca motocicletele merg cu viteza si ca accelereaza tare si probabil o avut viteza !!! Cum se poate asa ceva in ce tara traim ? chiar nu mai exista dreptate deloc ? intreaga poveste o puteti citi pe http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=315674     
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #1 : Iunie 01, 2009, 11:09:47 »

Cum se poate ?Zâmbet FOARTE SIMPLU :
Bunicul meu care are peste 70 de ani a fost accidentat pe trecerea de pietoni , pe culoarea verde a semaforului de o masina care a venit paralel cu el din spate si a facut la dreapta . Expertul a zis ca e vinovat si pietonul care nu s- a asigurat si care e posibil sa se fi deplasat cu viteza...... adica bunicul meu de peste 70 de ani care are in dotare doar viteza incet si foarte incet, scolioza, spondiloza, operatii ...etc si mai cara si 2 sacose foarte grele ar fi trebuit sa vada ce vine din spate-stanga si sa mearga prudent ...ce conteaza culoarea verde a semaforului ........ Ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca desi la nenorocit de are saracu bunic acum o galeata de suruburi si nu stiu cate tije prin el ...... soferul nici nu a stat la locul accidentului , la spital a venit la mine si m-a rugat sa rezolvam amiabil , nu a vrut sa zica cum il cheama nu a vrut sa anunte  politia..... eu personal am anuntat politia dupa ce bunicul era internat .....etc , etc .....
Adica se stabileste culpa comuna cand nenorocesti un om pe trecerea de pietoni , pe culoare verde , pleci de la locul faptei, nu anunti politia ......si va asteptati ca in cazul unui motociclist sa se faca dreptate ..... Huh
Veti muri cu dreptatea in mana ca desi acest forum si tot ce apare pe internet e monitorizat ..... cei care trebuie sa ia masuri nu prea au curaj..... in cel mai bun caz se iau tot de noi cei care deschidem gura ......
Memorat
Pagini: [1]
Imprimă
Schimbă forumul:  

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.