Cum se poate ?

FOARTE SIMPLU :
Bunicul meu care are peste 70 de ani a fost accidentat pe trecerea de pietoni , pe culoarea verde a semaforului de o masina care a venit paralel cu el din spate si a facut la dreapta . Expertul a zis ca e vinovat si pietonul care nu s- a asigurat si care e posibil sa se fi deplasat cu viteza...... adica bunicul meu de peste 70 de ani care are in dotare doar viteza incet si foarte incet, scolioza, spondiloza, operatii ...etc si mai cara si 2 sacose foarte grele ar fi trebuit sa vada ce vine din spate-stanga si sa mearga prudent ...ce conteaza culoarea verde a semaforului ........ Ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca desi la nenorocit de are saracu bunic acum o galeata de suruburi si nu stiu cate tije prin el ...... soferul nici nu a stat la locul accidentului , la spital a venit la mine si m-a rugat sa rezolvam amiabil , nu a vrut sa zica cum il cheama nu a vrut sa anunte politia..... eu personal am anuntat politia dupa ce bunicul era internat .....etc , etc .....
Adica se stabileste culpa comuna cand nenorocesti un om pe trecerea de pietoni , pe culoare verde , pleci de la locul faptei, nu anunti politia ......si va asteptati ca in cazul unui motociclist sa se faca dreptate .....
Veti muri cu dreptatea in mana ca desi acest forum si tot ce apare pe internet e monitorizat ..... cei care trebuie sa ia masuri nu prea au curaj..... in cel mai bun caz se iau tot de noi cei care deschidem gura ......