politia din romania
Noutăți: Felicitari "serviciilor" care au trimis "hartii" in anul 2009 catre politia romana. Chiar daca nu este oficial , este cunoscuta implicarea deosebita a "serviciilor" care in anul 2009 au contribuit in mare masura la asazisele realizari ale politiei. FELICITATI ANONIMILOR care mentin ordinea si curatenia in tara . Chiar daca este secreta, munca dumneavoastra este inteleasa si apreciata de toata lumea.

Autentificare

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

+  Politiadinromania - Forum politia din romania discutii libere despre politie - Security Data Center garanteaza confidentialitatea asupra identitatii membrilor acestui forum
|-+  Poltia Rutiera
| |-+  Excese de zel
| | |-+  Centrul imaginar al intersectiei
Pagini: [1]
Imprimă
Ajutor Subiect: Centrul imaginar al intersectiei  (Citit de 2708 ori)
stefan
Newbie
*

Vezi Profilul Adresa de email
« : August 01, 2009, 01:20:40 »

Se pare ca mili...politia romana ..duce lipsa de bani la buget . Mi-au luat carnetul pentru 2 luni pe motiv ca nu am ocolit centrul imaginar al intersectiei si am mers pe contrasens....de unde si pana unde au vazut ei asta ...nu stiu .
Veneam din oras si am facut viraj stanga sa ma duc spre lukoil ...( politia se afla cam la 50 metri de benzinarie ) si sunt tras spre dreapta pe motiv ca am mers spre contrasens...si nu am ocolit centrul imaginar al intersectiei .
Intrebarea 1: Cum de au vazut ei de la o distanta asa de mare ...unde se afla punctul imaginar al intersectiei ...( ei fiind avand alte treburi ?
Intrebarea 2: De ce atunci cand m-a tras pe mine ...si masina din spatele meu ..erau asa nedumeriti pe cine sa taxeze ?? Nici ei nu stiau ce masina vroiau sa traga pe dreapta Huh
Intrebarea 3 : Toata treaba s-a intampla seara ...cum de au vazut ei marcajul de pe strada care duce spre ursuleti ( acesta fiind inexistent ) Huh
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

« Răspunde #1 : August 01, 2009, 09:06:27 »

Colegu Zâmbet cred ca esti putin cam suparat de intamplare si bulversat ....tu de unde esti din Canada ? Nu stiai ca politia romana stie tot si vede tot .... mai putin hotii, copii disparuti si multe alte AN-uri ?
Te rog spune mai concret : Oras ( presupun ca esti din Piatra Neamt dupa ce scrii tu acolo ) , zona, cine , cum , ai fost sau nu filmat , au dovezi sau numai parerea lor conteaza.... dezvolta si detaliaza subiectul ... eu nu am inteles decat ca undeva, cineva a suspendat un permis......
Daca nu au dovezi filmate faci contestatie si iei permisul inapoi .....daca au dovezi si stii ca ai gresit ....soarta , stai pieton si asta e .
Si cu centru imaginar al intersectiei sau cu cedarile de prioritate , dungi continue , etc .... stiu eu cateva locuri unde daca montez o camera ...... duap 2-3 saptamani ar trebui suspendate permisele la 50% din soferi masinilor de politie.
Memorat
contravenientul
Sr. Member

« Răspunde #2 : Octombrie 19, 2009, 08:30:51 »

Si cu centru imaginar al intersectiei sau cu cedarile de prioritate , dungi continue , etc .... stiu eu cateva locuri unde daca montez o camera ...... duap 2-3 saptamani ar trebui suspendate permisele la 50% din soferi masinilor de politie.
            Si care ar fi problema?Macar sa fie facut cunoscut faptul ca multi dintre ei conduc mult mai rau decat majoritatea celor amendati de ei si faptul ca nu sfarsesc tragic se datoreaza girofarurilor pe care le tin aprinse din dispozitia unui ministru tembel,in urma deselor accidente.
Memorat
Pagini: [1]
Imprimă
Schimbă forumul:  

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.