politia din romania
Noutăți: In anul 2009 acest forum a suportat o medie zilnica de 5 atacuri informatice . De 4 ori s-a reusit "spargerea" forumului , dar hackeri implicati au fost depistati la timp si actiunile lor intrerupte.

Autentificare

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

+  Politiadinromania - Forum politia din romania discutii libere despre politie - Security Data Center garanteaza confidentialitatea asupra identitatii membrilor acestui forum
|-+  Criminalistica
| |-+  Abuzuri
| | |-+  Frauda -Internet-15,600 Euro
Pagini: [1]
Imprimă
Ajutor Subiect: Frauda -Internet-15,600 Euro  (Citit de 9446 ori)
viorelstefanescu04
Newbie
*

Vezi Profilul
« : Aprilie 16, 2008, 08:34:36 »

Buna ziua,
 Sunt Viorel Stefanescu.Nu reclam,vreu numai sa punctez ca TIMPUL TRECE in favoarea hotilor...
 In luna Februarie 2008,am fost victima unei fraude pe Internet de 15,600 Euro.
 M-am adresat Metropolitan Police London care imi raspunde,ma directioneaza la Politia din zona mea de locuit.Trimit prin DHL copiile actelor ce le detin,Comandantului Politiei Judetene Dolj.Am dat si toate datele mele de autentificare in plicul expediat,repet,prin DHL.Nu a fost contactat nici eu si nimeni alcineva din familia mea pana la aceasta data.
 Daca subiectul merita sa intre in atentia Politiei din Romania,fie prin Internet(addressa mea de E-mail <viorelstefanescu04@yahoo.com>)fie la telefoanele date prin DHL Comandantalui Politiei Dolj,pot da amanuntele necesare.
 Va multumesc ptr amabilitatea de a citi aceste randuri, Viorel Stefanescu
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #1 : Aprilie 16, 2008, 09:52:14 »

Sper sa se rezolve..... dar sincer sunt pesimist in privinta asta .... politisti....internet ...... fraude.... cred ca sunt depasiti de problema asta poate daca se implica SRI sau altcineva ca altfel ....greu ....... si i incurca rau si legislatia de la noi ....
Memorat
Pagini: [1]
Imprimă
Schimbă forumul:  

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.