politia din romania
Noutăți: In anul 2009 acest forum a suportat o medie zilnica de 5 atacuri informatice . De 4 ori s-a reusit "spargerea" forumului , dar hackeri implicati au fost depistati la timp si actiunile lor intrerupte.

Autentificare

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

+  Politiadinromania - Forum politia din romania discutii libere despre politie - Security Data Center garanteaza confidentialitatea asupra identitatii membrilor acestui forum
|-+  Poltia Rutiera
| |-+  Ilegalitati
| | |-+  Lovita si abandonata
Pagini: [1]
Imprimă
Ajutor Subiect: Lovita si abandonata  (Citit de 2475 ori)
admin
Administrator
Hero Member

Vezi Profilul Adresa de email
« : Martie 28, 2008, 01:28:24 »

Observ in aceasta dimineatza la buletinul de sitiri de pe antena 1 un caz cu o tanara lovita pe trecerea de pietoni de o doamna soferita neatenta. Ceea ce m-a bulversat este ca politistii care anchetau cazul la fata locului nici macar nu au bagat in seama victima care statea pe trotuar mai mult moarta decat vie ... fiid preocupati doar de trecerea coloanei oficiale a premierului. Iar doamna soferitza, enervata de faptul ca era filmata altceva nu avea ce sa faca decat sa isi parcheze masina sa nu incurce traficul in zona. Tanara a murit in drum la spital

Aici aveti reportajul de pe antena 1...ASTA ESTE POLITIA DIN ROMANIA.
« Ultima modificare: Martie 28, 2008, 01:29:56 de către admin » Memorat
qkdlao
Newbie
*

« Răspunde #1 : Aprilie 11, 2008, 09:02:00 »

Eu sunt de parere ca au procedat corect si inainte sa va iasa ochii din orbite asteptati sa va explic de ce!In primul rand acei politisti sau in general polististii nu au nici un fel de pregatire medicala si sa acorzi primul ajutor in caz de accident grav cum era si cazul acelei tinere necesita pregatire si credeti-ma nu este usor ... am facut un curs de basic life support si chiar daca am petrecut ore intregi facand toate etapele impecabil la testul pe manechin, care iti arata prin niste senzori daca faci sau nu faci corect, am fost cu totii depasiti, pentru ca chiar iti trebuie niste experienta pe langa cunostinte si ceea ce vad unii la televizor! Asa ca manelistii, microbistii si cititorii de libertatea si alti visatori la 6/49 sa se abtina de la comentarii pt ca atunci cand este in joc viata unui om nu poti face nimic din amintiri sau din ce ai vazut la televizor pt ca risti sa faci mai mult rau decat bine!
p.s. acum sa nu credeti ca sunt vreun fan al politistilor, chiar din contra, dar sunt o fiinta rationala am gandit ca balerinele in cauza nu au nici o vina ... si cine stie, poate pe langa limba si literatura romana, matematica si geografie ar trebui sa-i invete cineva si primul ajutor, poate se fac si ei utili! - scuze ca v-am plictisit!
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

« Răspunde #2 : Aprilie 12, 2008, 09:57:49 »

Intr-o oarecare masura ai dreptate ...... lipsa lor de pregatire e din cauza noastra ....pentru ca acceptam sa se intample asa ceva ...acceptam sa avem pe strada politisti analfabeti si nepregatiti ..... in tarile civilizate .... pregatirea pt primul ajutor o fac : pompierii, politistii, electicienii, insotitoarele de zbor ...etc ..... si in alta ordine de ideii , eu cred ca macar ma duceam la victima sa vad daca are vreo hemoragie, o fractura deschisa , chestii elementare la care se poate interveni pentru a opri o sangerare, fara sa muti victima macar ma duceam sa vad daca este constienta daca isi revine .... deci legal au procedat corect ...... uman 100% nu .......... si sa incercam sa ne punem si in locul rudelor victimei care de data asta se pare ca nu avea nici o sansa dar vata viitoare e posibil sa fie o victima care sa fie inconstienta si sa aiba o sangerare abundenta , salvarea sa intarzie si cineva sa stea cu spatele la ea in timp ce moare .....
Memorat
suparatul
Sr. Member

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Aprilie 15, 2008, 04:31:41 »

intrebare,
la ce sunt conducatorii auto obligati sa aiba in masina TRUSA DE PRIM AJUTOR  cumparata impus de la un AFACERIST Roman ( OBLIGAT ) daca nu stim sa dam primul ajutor?
Soferitza implicata in accident raspundea cu nonsalantza ca viteza pe care o potzi avea in acea zona ar putea fi 60-70 Km/h,dar CARE E VITEZA LEGALA PENTRU ACEA ZONA ?
O cam lasa rece ca victima are sau nu probleme EA aranja PLOILE prin TELEFON,sa fie scoasa CA NEVINOVATA !!!
Ce mai stitzi de PAPUSA, adica CINE E ! cu ce MAFIOTZI a aranjat sa SCAPE si daca GASCA e trasa la RASPUNDERE ! sau nu !! Nu va ostenitzu ca e de geaba CINE ARE - ARE ! ca de CORBII nu scot ochi unul celuilalt.......
Memorat
suparatul
Sr. Member

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Aprilie 18, 2008, 09:03:09 »

tot eu cu o intrebare:
- am avut azi o discutzie cu cineva care afirma ca , DOMNITZA ar fi in GASCA cu cei sau cel care a inzestrat POLITZIA cu AUTOTURIZME !
E adevarat ? Mai stie cineva de ea ce a mai FACUT dupa ce a ucis-o pe fatuca pe trecere? Sau a murit si DOSARUL odata cu VICTIMA ?
Memorat
suparatul
Sr. Member

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Mai 03, 2008, 09:16:04 »

Ori se naste o a doua MADAM PAUNESCU ( doar ca asta din urma a ras trei vieti si a primit 2ani si 4 luni CU SUSPENDARE )
Pentru o singura viata ar fi doar aprox. 9 luni CU SUSPENDARE !?!?

SFATUL MEU '' SA TRECEM PRIN LOCURI NEPERMISE '' ca asa ne asiguram mai bine si ramanem in viata....
Memorat
Pagini: [1]
Imprimă
Schimbă forumul:  

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.