politia din romania
Noutăți: Felicitari "serviciilor" care au trimis "hartii" in anul 2009 catre politia romana. Chiar daca nu este oficial , este cunoscuta implicarea deosebita a "serviciilor" care in anul 2009 au contribuit in mare masura la asazisele realizari ale politiei. FELICITATI ANONIMILOR care mentin ordinea si curatenia in tara . Chiar daca este secreta, munca dumneavoastra este inteleasa si apreciata de toata lumea.

Autentificare

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

+  Politiadinromania - Forum politia din romania discutii libere despre politie - Security Data Center garanteaza confidentialitatea asupra identitatii membrilor acestui forum
|-+  Politia economica
| |-+  Ilegalitati
| | |-+  politia comunitara mogosoaia
Sondaj
Întrebare: cat.se.poate.fura.in.tara.asta???
cat.se.poate.fura.in.tara.asta??? - 3 (100%)
cat.se.poate.fura.in.tara.asta??? - 0 (0%)
Numărul votanților: 3

Pagini: [1]
Imprimă
Ajutor Subiect: politia comunitara mogosoaia  (Citit de 6987 ori)
mario676767
Newbie
*

Vezi Profilul Adresa de email
« : Martie 31, 2008, 02:02:15 »

politia comuniara mogosoaia:
sef politia comunitara: iordachescu gabriel-fost subofiter m.a.p.n.
adjunct:visan gheorghe-fost ofiter m.i.r.a.(de cercetat arhivele dgipi)

achizitii:toate la preturi de 10 pana la 20 de ori in plus(ex:statii:pret 160 euro,pret de achizitie 28 milioane,pistol soc electic,pret 400 dolari,pret de achizitie 47 milioane,tomfe:pret 1.2 milioane,pret de achizitie 3,8milioane,calculatoare,barci, lanterne cu camera video si multe altele,cele mai multe din ele nefunctinale,achizitii de armament si folosirea fara drept a acestuia,etc.)
tinuta,echipament, dotari,toate cumparate prin aceeasi firma a prietenului si fostului coleg al lui iordachescu,\\\'\\\'sniperul\\\'\\\' folosindu-se de licitatii trucate.de verificat totodata statele de plata,(acolo sunt platiti oameni care nu mai lucreaza in acea institutie cat si modul in care se face plata,ponajul,etc.zeci ce mii de euro furati din banii publici,acoperti de primarul paul precup(pnl).de sesizat curtea de conturi,pt k altfel,nu au dorit sa mearga. o adevarata comedie
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

« Răspunde #1 : Aprilie 06, 2008, 04:48:54 »

Stai linistit .... in ce priveste achizitiile publice .....se stie ..... Romania Zâmbet
Memorat
Valeriu
Newbie
*

« Răspunde #2 : Iunie 20, 2009, 06:02:03 »

Despre D-l sef al Politiei Comunitare Mogosoaia, Iordachescu Gabriel, numai de bine....
Acum 4 ani a inchiriat de la tatal meu (cu contract legal) o garsoniera in zona Lacul Tei , facultatea de constructii...
Toate bune si frumoase pana acum un an si jumatate, cand a hotarat sa nu mai plateasca chiria (care oricum era foarte avantajoasa - 120 de euro) si nici macar intretinerea , care acum a ajuns la 25 de milioane. Orice incercare de a lua legatura cu el a tatalui meu s-a oprit la usa secretarelor sau aghiotantilor , cum se mai numesc acum. Motivul ? ba nu este disponibil, ba este plecat intr-o misiune secreta  Șocat (uite unde era James Bond)
A incercat inclusiv sa vorbeasca cu primarul din Mogosoaia, era in concediu, a reusit sa vorbeasca cu viceprimarul, care , destul de jenat, a promis ca va incerca (!) sa vorbeasca cu el.
Eu am aflat destul de curand de problema asta , tatal meu este mai in varsta , trecut de 60 de ani, si , probabil sub impresia, absolut nesanatoasa, ca sefuletii astia pot face absolut ce vor  Furios(deh, vremurile nu chiar demult apuse), nu a luat masuri legale pana acum, dar maine voi sparge eu usa impreuna cu el si orice alte persoane interesate , caci am trimis si la televiziuni mesajul, mai ales ca administratorul l-a sunat sa ii si spuna ca vecinul de jos  este inundat....
« Ultima modificare: Iunie 20, 2009, 06:03:45 de către Valeriu » Memorat
Pagini: [1]
Imprimă
Schimbă forumul:  

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.