politia din romania
Noutăți: Felicitari "serviciilor" care au trimis "hartii" in anul 2009 catre politia romana. Chiar daca nu este oficial , este cunoscuta implicarea deosebita a "serviciilor" care in anul 2009 au contribuit in mare masura la asazisele realizari ale politiei. FELICITATI ANONIMILOR care mentin ordinea si curatenia in tara . Chiar daca este secreta, munca dumneavoastra este inteleasa si apreciata de toata lumea.

Autentificare

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

+  Politiadinromania - Forum politia din romania discutii libere despre politie - Security Data Center garanteaza confidentialitatea asupra identitatii membrilor acestui forum
|-+  Faze cu politisti
| |-+  In atentia Politiei
| | |-+  Noile girofaruri(lumini intermitente) foarte suparatoare!!
Pagini: [1]
Imprimă
Ajutor Subiect: Noile girofaruri(lumini intermitente) foarte suparatoare!!  (Citit de 642 ori)
qaz123
Newbie
*

Vezi Profilul Adresa de email
« : Aprilie 09, 2010, 03:44:14 »

buna ziua . incerc sa aduc in atentia politiei romane(daca se poate),faptul ca: acele lumini intermitente  albastre(care inlocuiesc girofarurile)de pe noile logan-uri-mcv sunt foarte stridente ,mai ales noaptea cind nu exista nici o lumina pe strada ....si spun asta din experienta proprie.ma deplasam spre casa pe la ora 20.30 ,cind din fata am vazut luminile intermitente albastre ale politiei...mergeam regulamentar(ma aflam intre localitati) si am ajuns in spatele masinii  de politie care  se deplasa cam cu 40 km/h si avea in functiune acele lumini albastre intermintente,m-am deplasat incet in spate deoarece nu aveam cum sa depasesc fiind intr-o curba destul de periculoasa..tin sa subliniez ca sunt foarte stridente si foarte suparatoare pentru soferii din trafic(personal avem impresia ca nu mai vad soseaua)...nu se poate sa fie mai putin stridente?...cu stima
Memorat
Pagini: [1]
Imprimă
Schimbă forumul:  

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.