politia din romania
Noutăți: In anul 2009 acest forum a suportat o medie zilnica de 5 atacuri informatice . De 4 ori s-a reusit "spargerea" forumului , dar hackeri implicati au fost depistati la timp si actiunile lor intrerupte.

Autentificare

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

+  Politiadinromania - Forum politia din romania discutii libere despre politie - Security Data Center garanteaza confidentialitatea asupra identitatii membrilor acestui forum
|-+  Faze cu politisti
| |-+  Asa DA
| | |-+  Felicitari Politiei Rutiere Neamt si tot respectul pentru imaginea creeata
Pagini: [1]
Imprimă
Ajutor Subiect: Felicitari Politiei Rutiere Neamt si tot respectul pentru imaginea creeata  (Citit de 4341 ori)
admin
Administrator
Hero Member

Vezi Profilul Adresa de email
« : Iunie 27, 2008, 01:59:01 »

Politia Piatra Neamt a aratat ca se poate si altfel

Politia Piatra Neamt isi schimba imaginea . Pe strazile orasului Piatra Neamt circula prima masina de politie “tunata” din Romania. Nu se stie daca la acest aspect s-au gandit cei care au modificat aceasta masina, dar cert este faptul ca politistul care se coboara dintr-o astfel de masina niciodata nu va putea fi asociat cu denumirea de “militian” . Felicitari politiei din Piatra Neamt si tot respectul pentru cei care au dovedit ca politia nu este o institutie cu oameni plafonati profesional  ci se poate aborda si o imagine prietenoasa si in rand cu lumea .

Incep sa imi schimb ideea despre politisti si sper sa ajung cat mai curand sa inchid acest forum din lipsa de subiecte negative, sincer nu ma asteptam ca politia romana sa reuseasca sa isi imbunatateasca asa de mult imaginea .

Pozele
http://piatra-neamt.info/index.php/Piatra-Neamt-Administratie/Politia-Piatra-Neamt-a-aratat-ca-se-poate-si-altfel.html
« Ultima modificare: Iunie 28, 2008, 04:26:19 de către admin » Memorat
pettro
Full Member

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iulie 03, 2008, 08:05:31 »

BRAVO ..BRAVO ...imi vine sa rad sante-ti dea dreptul de rasul lumii ...mare lucru ce ati facut !!!
nu mai era nimic de facut si asta va lipsea ..sa intelegem ca sa marit ...SPAGA ...DE ASTA FA FACE-TI ATATA PUBLICITATE ...cate probleme sant in orasul asta voua va arde de ...tuning
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

« Răspunde #2 : Iulie 05, 2008, 08:59:39 »

pentru pettro

Nu intelegi nimic ..... La tuningul' masinii de politie si'au dat concursul si cei din oras care se ocupa de tuning ...un fel de armistitiu intre vanat si vanator cu beneficii de ambele parti . Asta inseamna ca politia sa se integreze in comunitate si sa abordeze si latura de prevenire..... desigur acesta e numai un pas , mai sunt inca militieni printre politisti ...dar este un pas care trebuie apreciat ......si daca il apreciez eu care de regula nu prea apreciez nimic la politia din Romania ....inseamna ca e ceva .

Am vazut aseara ceva ce nu credeam ca am sa vad vreodata.
In fiecare vineri seara in Piatra Neamt se intrunesc intr-o parcare mai multe cluburi auto ( zeci de masini tunate, muzica, etc ) a venit si politia cu noua masina cu un politist Grecea ( sper ca nu am gresit numele ) si stiti ce a facut politistu ? Incredibil a parcat masina langa restul masinilor tunate a dat mana cu toata lumea a vorbit frumos ..... a glumit a spus bancuri si a avut grija ca in toate discutiile cu lumea de acolo sa le explice ce bine e sa fii civilizat in trafic sa nu mergi ca nebunu sa nu sfidezi semafoarele si liniile continue.... aseara am vazut cea mai tare si mai eficienta actiune de prevenire ..... inca nu imi vine sa cred .... dintodeauna politia vine face poze la toti , legitimeaza tot ce misca, se ia de cei care au muzica data tare si desfasoara alte demonstratii de forta pentru a descuraja cursele si vedetismele, probabil..... si reactia va dati seama ... glume proaste la adresa politistilor, sunt luati peste picior si de aici o atmosfera conflictuala intre parti..... .....  aseara un politist singur, cred ca era agent, a facut ce nu au reusit altii in ani de zile .... cam aceasta ar trebui sa fie abordarea. Nu stiu de ce incepe sa se schimbe asa de drastic politia din Piatra Neamt deoarece eu merg prin toata tara si vad aceiasi nesimtiti si o multime de militieni ..... deci nu e o politica nationala de schimbare a imaginii politiei .... ar fi bine ca cei din alte orace precum Bacau , Alba, Buzau .... sa ia exemplu celor din Piatra .
Memorat
Shd
Sr. Member

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Iulie 11, 2008, 05:27:40 »

Admin, ceva similar am patit in Bistrita in poligon, intr-o sambata seara pe la 11. eram vreo 5 masini si intre o poveste, o gura de suc si 3 seminte dadeam cate o "liniuta". nu e viteza mare, ca e mica parcarea, max 40km/h. la vreo ora dupa ce am ajuns noi acolo se vad in capatul stradutei (aprox 600 de metri) care duce in parcare o pereche de faruri, care s-au dovedit a fii politia. din instinct toata lumea a tras la margine  (politia frecventeaza parcarea aia, asa ca atunci cand vedem faruri stim sa stam cuminti), am coborat si am luat o atitudine de vacanta. loganu a dat o tura pe langa noi si ne-a bagat becul ala de la girofar in ochi, apoi a tras la bordura langa noi, au coborat agentii, deja ne pregateam sa ne legitimeze. in loc de asta, au stat cu noi vreme de 2 tigari la povesti. discutie FOARTE amicala, daca nu erau in uniforma chiar nu ziceai ca sunt politai. la plecare ne-au spus ca in seara respectiva toate echipajele de la rutiera sunt in patrulare, si sa nu sarim calul. au refuzat invitatia de a trage macar o linie cu noi, zicand ca ce exemplu ne-ar mai da ei in cazul asta, si au plecat. ce mi-a placut a fost atitudinea: amicala, bine dispusa, nu aroganta sau nesimtita.
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

« Răspunde #4 : Iulie 12, 2008, 09:54:25 »

Deci se poate ..... pacat ca printre politisti profesionisti sunt si militieni care fac de ras uniforma ......
Memorat
last
Sr. Member

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Iulie 26, 2008, 04:45:23 »

E un pas inainte in emanciparea politiei. Frumos!
Memorat

"Nu ne plecam sub nici o forma pt ca avem si noi mandria noastra. Daca vrea sa-i pupam in cur, sa se urce pe scaun!" -CATAVENCU
ice
Sr. Member

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Ianuarie 31, 2009, 03:07:45 »

nu mi se pare un pas spre emancipare pentru ca nu prea au nevoie! la capitolul comportament, stau unii mai prost dar in urma nu prea sunt ramasi. daca vrei sa vezi ultimele tipuri de masini, de sisteme audio si masini tunate, cauta prin garajele angajatilor MAI  Cheesy e dragut insa faptul ca au tunat masina... o mai scoate din tipar si asta nu-i rau  Face cu ochiul
Memorat
Pagini: [1]
Imprimă
Schimbă forumul:  

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.