|
gabytzu
|
 |
« : Iulie 15, 2010, 03:40:06 » |
|
salut.deci asa incepe povestea mea.in data de 07.07.2010 am pe la ora 22 am iesit cu prietenii la o bere.noi in sat avem un PECO(benzinarie).in incinta la peco la 20 metri de pompa de benzina este un loc amenajat 2 mese si 2 umbrele.deci in fiecare seara acolo se strang toti si mai beau si ei cate o bere.politia patruleaza din jumate in jumate de ora(cu masina)deci eu stateam cu baietii la masa si pe la 23:30 a oprit o masina de politie in fata la pompa de benzina ,sau uitat putin(precizez ca nu sau dat jos din masina)si dupa 1 minut au plecat.deci noi aveam fiecare doza de bere in fata.dupa 2 zile ma trezesc cu amenda acasa in valoare de 100 Ron.acum astea sunt intrebarile mele: 1.in incinta unui peco la 20 metri de benzinarie unde e spatiu amenajat nu se poate bea o bere??? 2.de ce nu a venit la noi sa ne dea amenda pe loc???ma refer daca aveau ei dreptate 3.as vrea sa stiu daca ma duc sa contest amenda sa imi dati niste sfaturi cum sa procedez,ce sa le spun 4.precizez ca pana acum nu am mai avut probleme cu politia.nu am avut nici macar un avertisment.cred ca am postat unde trebuie.
vreau sa stiu daca ei au procedat corect.daca nu dati-mi niste sfaturi(idei)multumesc anticipat precizez ca politistii stiu cum ma cheama
|