http://www.realitatea.net/relatare-din-sectia-de-politie-m-a-dat-cu-capul-de-perete--mi-a-dat-cu-piciorul-in-burta_85085.htmlRelatare din secția de poliție:"M-a dat cu capul de perete, mi-a dat cu piciorul în burtă"
Imaginea 1/1
Doi tineri din București afirmă că au simțit pe pielea lor cum e să fii dat cu capul de pereți pentru că ai cerut informații. Scena s-a petrecut joi seara, în Secția 22 de Poliție din Capitală.
Cei doi sunt directorii unei companii de furnizare a internetului, în București. Un angajat al lor a intrat în conflict cu locatarii unui bloc în care instalau cablurile de internet și a fost condus la secție, pentru declarații. Șefii acestuia au venit și ei la poliție, ca să afle pentru ce este audiat subalternul lor. Însă în locul unor răspunsuri, au primit de la polițiști o bătaie.
"Am fost lovit cu cotul în gât de către polițist. Mi-a fost întoarsă mâna la spate, am fost luat de gât și îmbrâncit în perete. Nu am știut cum să reacționez, pentru că eram în secție și am încercat să îl întreb de ce face acest lucru... După ce a terminat cu Mihai m-a luat pe mine, că eu am încercat să intervin în altercația lor. M-a luat și m-a dat cu capul de perete, mi-a dat cu piciorul în burtă, m-a dat de mai multe ori cu capul de perete. A vrut să mă ardă cu țigara".
După ce și-au luat porția de bătaie, cei doi au depus o plângere, la aceeași secție.
Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliției, a precizat: "Au fost audiate toate persoanele și polițiștii, iar toate aceste verificări vor fi înaintate Parchetului. Este competența lor, clar stabilită prin lege".
În urmă cu câteva luni, la aceeași secție de poliție a mai fost bătut un bărbat, pentru că mirosea a alcool.